Извор: Данас архива вести 26.11.2016

Није до мене...

Данас 26.11.2016
Не да ми се о трампавој манији, која ево још траје, нисам расположен ни за млађахног Вучића, којем као још није јасно је ли први слуга свих Срба, посебице регионалних, или је први слуга у влади државе Србије, ... ...па се и… »

Повратак у варварство

Данас 26.11.2016
* У Србији су данас таблоиди најчитанији, а ријалити серије најгледаније. А од народа се очекује да што више личи на оно што чита и гледа* Рушење у Савамали, укључујући и неутралност полиције за време те акције, може… »

Колико НАТО-а?

Данас 26.11.2016
Колико нам то "више НАТО-а" треба? Толико да Хрватска из свога државног прорачуна плаћа помоћницу главнога тајника војног савеза и још јој уступи на кориштење предсједничку палачу на Пантовчаку, скупа с послугом, свитом… »

Грбић или Гајић, то је питање

Данас 26.11.2016
Месец дана после исфорсиране и, рекло би се, с виших инстанци, врло инструиране, смене Ненада Голијанина, због суздржаног става приликом пријема Косова у Светску одбојкашку федерацију... ... одбојкашка Србија ће последњег… »

Хуманитарно лицемерје

Данас 26.11.2016
Уколико ми, становници Запада, заиста желимо да превладамо расизам, прво што треба да напустимо јесте политички коректан процес бескрајног самоокривљавања. Иако је критика данашње левице коју износи Паскал Брукнер често на… »

КОНСТЕЛАЦИЈЕ

Данас 26.11.2016
свакодневље Тја... (М. Пруст: У потрази за изгубљеним временом). 100 После 1.116 дана и ноћи натчовечанских прегнућа, Влада премијера Александра Вучића масовно је обележила сто дана рада. ВЕРТИКАЛА У петак, 18. новембра… »

Пензионер који је вратио Вучићу 5.000 динара

Данас 26.11.2016
* Страховито сам повређен јер ја имам више радног стажа у леђном положају авиона него што он има уопште радног стажа у некој фирми. Инструктор летења у пензији Миле Делић поштанском упутницом проследио је премијеру… »

Жигманов: Очекујем да ми премијер одговори

Данас 26.11.2016
Очекујем одговор од премијера Србије, наравно, јер је реч о врло озбиљном проблему, проблему који доводи у питање смисао политичког ангажмана Хрвата у Србији - истиче у изјави за Данас Томислав Жигманов... ... председник… »

Скупштинско огледало за нашминкану власт

Данас 26.11.2016
Шта није у реду са политичким животом у Србији може се уживо пратити у директном телевизијским преносима из Скупштине. Није ту реч више о ријалити представи - лажној стварности направљеној на лажним улогама лажних… »

СНП може да „избалансира“ Вука Јеремића

Данас 26.11.2016
*Ако би се СНП одлучила да подржи Јеремића, он би добио додатне гласове националног корпуса у бирачком телу, а од Ненада Поповића - сада недостајућу подршку Русије. Вук Јеремић, између осталог и агилан (само)лобиста, по… »