Izvor: Danas arhiva vesti 26.11.2016

Bećković: Neki se prave da ne razumeju

Danas 26.11.2016
Sve naše stranputice bile su velike, a izgleda da onoliko koliko ste "stranputili", toliko treba i da se vratite na pravi put, poručio je u petak uveče u Kraljevu srpski pesnik i akademik Matija Bećković, kojem su Društvo guslara "Žiča" i… »

Biljana Krstić: Suncokret

Danas 26.11.2016
Koncertom koji će biti održan u subotu u Sava centru, Biljana Krstić obeležiće četrdeset godina prisustva na muzičkoj sceni i deceniju i po rada sa Bistrik orkestrom. Na koncertu će izvoditi pesme koje su obeležile njenu karijeru, ali i numere sa… »

Božović: U ovoj ligi smo najbolji

Danas 26.11.2016
Na poslednjem od tri vezana gostovanja u finišu kalendarske fudbalske sezone u Srbiji aktuelni šampion Crvena zvezda ide u Gornji Milanovac, gde će u meču 17. kola Superlige probati da vrati milo za drago domaćem Metalcu. Odnosno da mu se revanšira… »

Bez informacija o žandarmeriji

Danas 26.11.2016
Predsednik Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Marija Obradović izjavila je danas da to skupštinsko telo nije dobilo zvaničnu informaciju o povlačenju Žandarmerije iz Kopnene zone bezbednosti prema Kosovu. Prema nezvaničnim, ali proverenim… »

Vlast polako ukida parlament

Danas 26.11.2016
* Gojković: Očigledna je namera da se preko parlamenta napravi nešto što može da izazove veću političku krizu *Šarović: Vlast je dobila većinu, ali ne i apsolutnu vlast i dužna je da poštuje minimum Poslovnika. Od uvođenja višestranačja u… »

Vladimir Putin predao ruski pasoš Stivenu Sigalu

Danas 26.11.2016
Ruski predsednik Vladimir Putin je u petak u Kremlju uručio ruski pasoš američkom glumcu Stivenu Sigalu i rekao da se nada da je to znak normalizacije odnosa između Moskve i Vašingtona. Putin je čestitao i rukovao se s bivšom holivudskom zvezdom… »

Miroslava Milenović: Da vidim prvo ko će trčati ispred SNS

Danas 26.11.2016
* Unazad deset godina sve vlade ignorišu Savet za bvorbu protiv korupcije * Ako ne pripadaš političkoj vrhuški, ne postojiš, ti si tri barake u Savamali. Miroslava Malenović, finansijska forenzičarka sa američkim i evropskim licencama, nije… »

Kumovski derbi u Beogradu

Danas 26.11.2016
Turbulentna uvertira trebalo bi da poveća pažnju i stavi akcenat na veći broj utakmica 11. kola ABA lige. FMP će dočekati Budućnost sa novim trenerom posle ostavke Slobodana Klipe; Zadrani nakon štrajka upozorenja zbog neisplaćenih… »

Del Potro bi prvu "salataru"

Danas 26.11.2016
Za Argentinu nije nepoznanica da se nađe u završnici Dejvis kupa. Od prvog nastupa 1921. godine, južnoamerički tim četiri puta je igrao finale ali nikada nije podigao trofej. Tokom ovog vikenda pokušaće da prekinu niz zbog koga su dobili etiketu… »

Profesionalizovati sve segmente kulture

Danas 26.11.2016
Bjelopoljski Centar za kulturu u narednom periodu će rekonstruisati bioskopsku salu, pozorišnu scenu, formiraće gradski hor, a u holu zgrade izdati prostor jednoj izdavačkoj kući iz Podgorice za knjižaru. Projektna dokumentacija za rekonstrukciju… »