Хроника архива вести 27.09.2017

Мишковић ослобођен оптужбе за злоупотребу службеног положаја

Време 27.09.2017
Апелациони суд наложио понављаље се суђење за утају пореза. пресудивши да је првостепени суд прекршио право на правично суђење и уставно начело поделе власти и гарантована независност судске власти у односу на… »

(Фото) ово је брат Саше питбула ког су ноћас убили у Врању: Профи убице са пригушивачима сасуле 30 метака у Југослава…

Пресс 27.09.2017
У Врању је ноћас у улици Краља Стефана Првовенчаног убијен Југослав Цветановић (31), потврдио је данас портпарол врањске Полицијске управе Горан Јовчић, наводећи да полиција предузима интензивне мере на расветљавању тог… »

Шид: Вређао и тукао мајку

Б92 27.09.2017
Полиција у Шиду одредила је задржавање до 48 часова Д.Б. (27) због насиља у породици, преноси портал “О21”. Он се терети да је у породичној кући прво вређао, а затим физички напао мајку. Осумњичени ће у законском… »

Пронађено шест украдених слика

Данас 27.09.2017
Припадници Службе за борбу против организованог криминала пронашли су у Крагујевцу шест уметничких слика и цртежа, које су у октобру 2014. године украдене у Швајцарској, а чија се вредност процењује на више десетина… »

Масовна туча код школе у Београду, један дечак у Ургентном

Радио 021 27.09.2017
Један четрнаестогодишњи дечак повређен је у тучи која се догодила у парку у непосредној близини Основне школе "Никола Тесла" у Раковици. Дечаку је повређена аркада и он је колима Хитне помоћи превезен у Ургентни центар… »

Апелациони суд ослободио оптужби Душка Шарића и Лончара

Дневник 27.09.2017
ПОДГОРИЦА: Веће Апелационог суда у Подгорици ослободио је Пљевљаке Душка Шарића, брата Дарка Шарића, и Јовицу Лончара који се терете да су у црногорске регуларне финансијске токове убацили око 20 милиона евра „прљавог… »

У року од 48 сати одлука на жалбу о одређивању притвора Зорану Марјановићу

Нови магазин 27.09.2017
Кривично ванрасправно веће Вишег суда у Београду добило је данас жалбе на одлуку о одређвању притвора до 30 дана Зорану Марјановићу, осумњиченом за убиство супруге Јелене Марјановић. У саопштењу Вишег суда наводи се… »

Расветљено разбојништво у Инђији: Полиција ухапсила осумњичене за пљачку продавнице!

Курир 27.09.2017
Припадници Министарства унутрашњих послова у Инђији расветлили су разбојништво извршено половином септембра у једној продавници и пронашли два младића старости 20 и 17 година који се терете за ово кривично дело. Како је… »

"Ма, зоки је убио сто посто!" Јеленина породица од првог дана знала ко је убица!

Правда 27.09.2017
Јавност свакодневно потресају нови детаљи монструозног злочина у Борчи када је свирепо убијена певачица Јелена Марјановић. Док једни тврде да је убијена на насипу у борчанском насељу Црвенка, други сматрају да је певачица… »

Оптужен за смрт бебе: Суђење градоначелнику Ваљева одложено на "неодређено време"

Блиц 27.09.2017
Суђење градоначелнику Ваљева др Слободану Гвозденовићу, који је као гинеколог оптужен да је одговоран за смрт нерођене бебе, одложено је на "неодређено време". У Основном суду, где се Гвозденовићу суди због смрти… »