Политика архива вести 17.06.2018

Блокада у демократској странци? ГО ДС без кворума, Лутовац негира

Курир 17.06.2018
БЕОГРАД - На првој седници Главног одбора ДС од када је изабран за председника странке, Зоран Лутовац није имао кворум због чега није изабран Извршни одбор. Лутовац, међутим, за Тањуг каже да избор новог председника Извршног… »

Вулин: До краја године 14 ''мигова 29'' чуваће небо Србије

Вечерње новости 17.06.2018
Свих 14 ''мигова 29'', до краја ове године или најдаље почетком следеће године биће у летном стању и чуваће наше небо. Свих 14 ''мигова 29'', до краја ове године или најдаље почетком следеће године биће у летном стању… »

Шефица Еулекса: Косово је сада одговорно за будућност

Дневник 17.06.2018
ПРИШТИНА: Шефица Еулекса Александра Пападопулу оценила је данас да је, после 10 година, највећи успех мисије то што одлази са Косова. Она је у интервјуу за Н1 рекла да "није све савршено", али да нико и није очекивао да ће… »

Љајић: Тражи се излаз у случају Меха Омеровића

Нови магазин 17.06.2018
Председник Социјалдемократске партије Србије Расим Љајић рекао је поводом случаја посланика те странке у Скупштини Србије Меха Омеровића који се после инцидента на аеродрому у Франкфурту позвао на дипломатски имунитет, да се… »

Стојановић: Покушај власти да смањи интензитет протеста

Данас 17.06.2018
Упркос различитим ставовима о организаторима саобраћајних блокада због поскупљења горива, политиколог Бобан Стојановић и маркетиншки стручњак Небојша Крстић сматрају да они не могу прерасти у у озбиљнији политички… »

Вукадиновић: Власт све нервознија

Данас 17.06.2018
Власт „није слабија него раније“, али је сада „нервознија“, јер се очекује да „испуни нешто што је обећала у вези са Косовом“, изјавио је у интервјуу ФоНету народни посланик и политички аналитичар Ђорђе… »

Делегација Приштине сутра у Бриселу на "редовној размени ставова"

РТС 17.06.2018
У Европској служби за спољне послове "Тањугу" је потврђено да делагација Приштине долази сутра у Брисел на "редовну размену ставова у оквиру дијалога" са Београдом. Главни преговарач Приштине у дијалогу са Београдом Авни… »

Неочекивана муштерија: Вучић јутрос посетио бувљак у Земуну, а ево шта је купио

Србија данас 17.06.2018
Нешто пре 9 сати комешање је изазвао долазак председника Србије. Продавци на земунском бувљаку јутрос су имали неочекивану посету - председника Србије. Нешто пре 9 сати, комешање је изазвао долазак Александра Вучића на… »

Вулин: И даље ћемо се борити за права прогнаних из Хрватске

Н1 Инфо 17.06.2018
Министар одбране Србије Александар Вулин изјавио је у насељу Бусије, код Београда, да ће држава увек водити рачуна да се права протераних Срба из Хрватске поштују и борити се да им буде враћено оно што је отето, и да… »

Ево шта психолог саветује осмацима пред сутрашње полагање матуре: Данас немојте учити, одморите се и добро наспавајте

Курир 17.06.2018
Школски психолог Марина Надејин изјавила је да основци пред којима је полагање мале матуре данас треба да прекину са учењем и да се добро одморе. Тест из српског језика, односно матерњег језика, у оквиру мале матуре… »