Извор: Блиц архива вести 26.06.2018

Посланик ДУИ: Све спремно за опозив председника Иванова

Блиц 26.06.2018
Посланик Демократске уније за интеграције (ДУИ) Артан Груби изјавио је да је "све спремно за опозив" председника Македоније Ђорђа Иванова, али да се чека "прави тренутак" како би та иницијатива била прослеђена Собрању… »

"Ни трен нисмо премишљали": Дечак (3) се играо у дворишту, а онда га је угризла змија и родитељи су морали одмах да…

Блиц 26.06.2018
- Томислав је плачући дотрчао до мене и показао ми руку. Рекао је да га је угризла змија. Видио сам на његову прсту два убода - испричао је за хрватски "24 сата" Звонко Милас, чијег је сина (3) у суботу угризао, како… »

(Квиз): Знате ли одговор на бар 10 питања убедљиво најтежег теста за упис на факултет

Блиц 26.06.2018
Најтежи пријемни испит за упис на факултет је на Филозофском - тест опште информисаности. Да ли је тај епитет оправдан или не, сазнаће сви они који га буду решавали сутра на том факултету. Али и свако од вас може да тестира… »

Кенијски новинар одговорио Пленковићу: Африканци ни не знају где је Хрватска

Блиц 26.06.2018
Изјава премијера Андреја Пленковића да би у "Африци вапили да имају стандард какав је у Хрватској", изазвала је велики број реакција међу којима је и она новинара из Кеније, Криспина Мвакидеуа, који је шефу хрватске владе… »

Одлази из Србије? Наша водитељка је у вези са 16 година старијим тренером "орлова", а сада се све мења

Блиц 26.06.2018
Позната водитељка Марија Егеља већ неко време ужива у вези са бившим фудбалером Љубишом Ранковићем, а сада је у њиховој вези дошло до промене. Бивши фудбалер Партизана, а сада помоћни тренер у репрезентацији Србије, је… »

Порно глумица српског порекла се срела са свештеником, друштвене мреже горе, а она све описала до детаља

Блиц 26.06.2018
Порно глумица Џесика Стојадиновић Стоја на друштвеној мрежи Твитер описала је како је изгледао њен сусрет са свештеником, чиме је изазвала бурне реакције. Контроверзна порно глумица порториканско-српско-шкотског порекла… »

Девојчица (8) је продавала воду на улици, а онда је девојка позвала полицију. Убрзо је стигла брутална освета јавности (видео)

Блиц 26.06.2018
Друштвене мреже само што нису "разапеле" Алисон Етел зато што је пријавила осмогодишњакињу полицији због "илегалне продаје воде на улици". Рођака девојчице која је продавала воду на улици уснимила је жену како позива… »

Лако је вама, али ће једном пару ће због меча Србије и Бразила брак бити доведен у питање /фото/

Блиц 26.06.2018
Последња препрека за селекцију Бразила и селектора Титеа да се пласира међу 16 најбољих селекција на Светском првеснтву у среду јесте репрезентација Србије, а сам меч обећава снажне емоције када је у питању један… »

У Хрватској запослени добијају боловање за одвикавање од пушења, може ли тако нешто и код нас да заживи

Блиц 26.06.2018
У Хрватској је покренута прва дневна болница за лечење зависности од дувана, а оно што је најзанимљивије, пацијенти ће моћи, док траје лечење, да буду на боловању три недеље, управо онолико колико и траје програм… »

Ветар, поплаве и "ледено лето": Једно од омиљених дестинација српских туриста у Грчкој погодило жестоко невреме (видео)

Блиц 26.06.2018
Невероватан снимак стиће нам из места Никити, у грчкој Ситонији. Једно од омиљених летовалишта српских туриста погодило је жестоко невреме: Улицама јури бујица воде, а температура је и за 20 степени испод просека.… »