Аутомобили

Овако ће изгледати обновљени Митсубисхи Ецлипсе Цросс

Ауто блог пре 8 минута
Митсубисхи је пре неколико дана са пар затамњених теасер слика најавио обновљену верзију цроссовера Ецлипсе Цросс, док је у међувремену руски сајт Колеса.ру урадио неколико незваничних рендера који откривају његов изглед. О… »

Систем „Око соколово” у 242 београдске улице

Ауто блог пре 1 сат
Систем „Око соколово” ће од 21. септембра контролисати непрописно и прописно паркирање возила у укупно 242 београдске улице, саопштио је Беоинфо, уз списак улица где ће бити контроле. Комунална милиција је проширила… »

Пре 50 година је представљена Шкода 110 Р

Ауто блог пре 6 сати
Чак и у време социјализма у Чехословачкој, Шкода се својим моделима издвајала од конкурената "иза Гвоздене завесе". Један од доказа за то је Шкода 110 Р, цоупе верзија серије 100/110, модел који је пре 50 година доживео… »

ВИДЕО: Изабери нови Цитроен и одмах уживај у вожњи

Ауто блог пре 7 сати
Ово је укратко порука коју екипа емисије МОБИЛ АУТО доноси из компаније Автонова Каб, званичног увозника и дистрибутера Цитроен возила у нашој земљи. Током септембра и даље трају летње акције за овај бренд. Можемо слободно… »

Прве слике Хиундаија и30 Н

Национална класа пре 7 сати
Хиундаи је објавио прве званичне слике освеженог модела и30 Н уочи премијере. Нови модел прати стабдардни и30 и стиже у пордајне салоне касније ове године са козметичким изменама и новим аутоматским мењачем. Измене… »

ДТМ: Милер тријумфовао на Нирбургрингу са 11 секунди предности

Ауто блог пре 15 сати
Како преноси Сербиаринг, возач Аудија Нико Милер победио је на другој ДТМ трци на спринт конфигурацији Нирбургринга испред својих колега по бренду Робина Фрајнса и Ренеа Раста. Данашње, мање драматичне квалификације завршиле… »

Возило ``Милош`` може се користити за патролу и извидјање

Бета видео пре 15 сати
БЕОГРАД - Возило ``Милош``, чији је носилац развоја и производње ЈП Југоимпорт - СДПР, може се користити за патролу и извидјање, као командно или санитетско возило, затим за противгерилску, противтерористичку и противоклопну… »

Након опоравка у јулу, продаја аутомобила поново опала

Нова пре 19 сати
У земљама ЕУ у јулу је забележен опоравак продаје аутомобила, али је у августу поново уследио пад, саопштило је Удружење европских произвођача аутомобила (АЦЕА). У земљама Европске Уније у јулу је регистровано је 1.278.521… »

"Дан без аутомобила" у Бриселу

Н1 Инфо пре 1 дан
У европској престоници Бриселу у недељу је одржана традиционална манифестација "Дан без аутомобила". Извор: Н1 / Агенције Реч је о манифестацији која се сваке године одржава треће недеље септембра. Саобраћај се зауставља… »

ТЦР Италија 2020, Валелунга – Велика победа изванредног Македонца, Игора Стефановског

Ауто блог пре 12 сати
Игора Стефановског, „Идјеа“, Европа је упознала још 2014. године када је својим „мицубиши лансером“ јурио брзином ветра на најпознатијим брдским стазама Старог континента. Освојио је те године сјајни ас највише бодова и… »

Аутомобили, најновије вести »