Аутомобили

Хиундаи Мотор Гроуп са платформом Е-ГМП за електрична возила

Ауто блог пре 5 сати
Групација Хиундаи Мотор Гроуп (ХМГ) је представила нову платформу намењену искључиво електричним возилима (ЕВ), коју зову електрична глобална модуларна платформа (Е-ГМП - Елецтриц-Глобал Модулар Платформ). Платформа… »

Опел има нови лого – жели да изгледа модерније (ВИДЕО)

Вести онлине пре 1 сата
Уз фокус на „муњи“, прстен на новом логотипу марке је нешто тањи. Немачки ауто-бренд који послује у оквиру француског ПСА, представио је свој нови визуелни идентитет. Нови изглед логотипа карактеришу финије исцртане… »

"Грађани да пријаве пијане, агресивне возаче и оне који користе мобилни"

Б92 пре 4 сати
Од возача и шире јавности тражи се да назову полицију како би пријавили случајеве кршења закона. Власти у аустралијској савезној држави Нови Јужни Велс желе да возачи позову полицију како би их обавестили о пијаним… »

Зашто три Ланд Ровер Дефендера висе са крана (ВИДЕО)

Нова пре 3 сата
Од екипе британског аутомобилског магазина и ТВ емисије Топ Геар, заиста смо навикли на свашта. Тако је сада Ланд Ровер Дефендер, који је по њиховом избору заслужио титулу "Аутомобила године", завршио на крану. И то не један… »

Шкода се не одриче малог каравана: Цомби и у следећој генерацији Фабије

Б92 пре 3 минута
Караван верзија учествује са 34 процента у продаји модела Фабиа. Док многи произвођачи укидају поткомпактне каравана, Шкода намерава да настави да прави модел Фабиа Цомби и у следећој генерацији која је увелико у припреми… »

Волксваген се окреће производњи економичнијих ИД.1 и ИД.2 електричних модела

Тотал цар пре 3 минута
Волксваген планира да представи два нова, ултраекономична електрична возила која би послужила као полазна тачка за све већи асортиман ИД модела. Били би засновани на приступачнијој верзији МЕБ платформе коју деле ИД.3 и ИД.4… »

МИНИ кс Паул Смитх

Ауто блог пре 1 сата
МИНИ и дизајнер Пол Смит најављују нову сарадњу. Ове две велике британске институције са дугом традицијом, деле исту страст у раду на сталном развоју и унапређењу својих производа са циљем да тим производима учине у… »

Фиат Типо детаљно освежен за 2021. (ВИДЕО И ГАЛЕРИЈА)

Вреле гуме пре 1 сата
Мада је Фиат објавио детаље у вези с темељно ревидираном линијом Типа за 2021., популарни италијански модел до овог момента није имао одговарајућу јавну презентацију Још од првобитног лансирања, Типо је постао један од… »

Нови Голф Р скупљи од Мерцедеса-АМГ А35, Аудија С3 и БМВ-а М135и

Б92 пре 1 сата
Волксваген је објавио цену за британско тржиште најснажније верзије Голфа 8. Немачки произвођач почео је да прима наруџбине за нови Голф Р који се у Британији продаје по стартној цени од чак 39.270 фунти. Волксвагенов… »

Да ли батеријски и водонични погонски склопови могу да коегзистирају?

Вреле гуме пре 3 сата
У данашње време сведоци смо формирања два нова „табора“ у аутомобилској индусрији, један који подржава батеријски погоњена возила и други који преферира водоничне горивне ћелије Јавно мњење тренутно нагиње ка… »

Аутомобили, најновије вести »