Аутомобили

Од Тесла Модел 3 направио санке ВИДЕО

Б92 пре 50 минута
Власник електричног аутомобила Тесла Модел 3 осмислио је занимљиву ствар и од свог љубимца направио санке. Власници Теслиних електричних возила у последњих неколико месеци се надмећу у покушају да направе што бољу верзију… »

Опрез свима: Ускоро се трактори враћају на друмове

Србија данас пре 50 минута
Треба водити рачуна.... Ускоро почиње сезона пољопривредних радова и на путевима ће се наћи повећан број трактора и других пољопривредних машина. За безбедност у саобраћају трактори могу да представљају озбиљну… »

Зашто половњаци поскупљују

Вреле гуме пре 1 сат
Цене аутомобила иду у небеса, тај тренд се као корона вирус сели према половњацима Најчешће све тестове које радимо у последњих неколико година завршавам фразом “а на крају шамар са ценовника”. Правила су јасна, био… »

Моунтуне Форд Фиеста СТ са 235КС

Ауто блог пре 1 сат
Подсећања ради, британски специјалиста за тјунирање Фордових модела Моунтуне је прошле године понудио м225 пакет за појачање 1,5 литарског троцилиндричног турбо мотора у Фиести СТ. Моунтуне м225 кит подразумева појачање… »

Ово је будућност: Одштампан хипер аутомобил кота тричавих 1,3 милиона фунти

Србија данас пре 1 сат
Невероватан хибрид.... Цзингер 21Ц који је "настао" из 3Д штампача направљен је у 80 примерака и коштаће 1,3 милиона фунти. Тхе нев Цзингер 21Ц хибрид хиперцар: фулл спецс⬇️ 80 царс онли: Мид-енгине + АВД Енгине: 2.88Л… »

Алфа Ромео 6Ц 1750 Супер Спорт који је припадао Мусолинију

Ауто блог пре 2 сата
Рестаурацијски пројекти су често везани за фасцинантне приче, а међу њима је и Алфа Ромео 6Ц 1750 Супер Спорт, аутомобил који је припадао италијанском диктатору Бениту Мусолинију. На рестаурирању Алфе Ромео раде експерти из… »

Ово је нови Масерати МЦ20 супераутомобил ФОТО

Б92 пре 2 сата
Италијанска компанија Масерати је званично најавила долазак свог новог супераутомобила који ће носити назив МЦ20. Масерати је најавио МЦ20, али ће изглед овог аутомобила бити откривен тек у мају, а како се поручује већ сада… »

Пеугеот се враћа у пицк-уп сегмент

Тотал цар пре 2 сата
Помало неочекивано, јуче је Пеугеот најавио скори долазак “лавље” визије у пицк-уп сегменту. На тржишту ће се истовремено представити у три верзије каросерије (сингле и дубле цаб и само каросерија), неким оригиналним… »

Коначно: Хјундаи представио свој нови модел и20! Изгледа моћно! (видео)

Србија данас пре 2 сата
Дужи, шири али нижи од претходника... Након првих фотографија које су, непланирано или не, почетком седмице доспеле на Интернет, корејски произвођач објавио је и техничке детаље новог и20. Нови и20 има потпуно нови дизајн… »

Лепе вести: Ускоро код нас више електричних пуњача и нижа путарина за оне са електричним возилима

Србија данас пре 2 сата
Новине у Србији... Јавно предузеће "Путеви Србије" планира у наредном периоду инсталацију још 10 брзих електропуњача дуж ауто-путева под наплатом у Србији, најавио је помоћник извршног директора Сектора за наплату путарине… »

Аутомобили, најновије вести »