Аутомобили

Следеће године стиже Ауди РС6 Авант у издању компаније АБТ Спортслине!

Вреле гуме пре 6 сати
Немачка тјунинг кућа, АБТ Спортслине, са пар цртежа најавила је да ће за неколико месеци представити модификовани Ауди РС6 Авант! Како се наводи, прво ће за фебруар бити спремни нови точкови и тјунинг пакет за мотор. Након… »

Ауди Q7 од сада и као плуг-ин хибрид!

Вреле гуме пре 11 сати
Рестајлинг модела Ауди Q7 није довео само до тога да тај СУВ буде “у складу” са новијим моделима по питању дизајна. Ово “освежење” је донело и нови плуг-ин хибридни погонски склоп у две верзије. То су Ауди Q7 55 ТФСИе и… »

У Великој Британији се на један електрични аутомобил прода чак 37 СУВ модела

Ауто блог пре 4 сата
У последњих неколико година у центру пажње ауто-индустрије је електрификација. Међутим, иако на основу вести у медијима и активности произвођача делује да електрична возила доминирају, њихово присуство је и даље минимално… »

Пеугеот најавио свој први супер-аутомобил

Тотал цар пре 56 минута
Француски гигант Пеугеот планира да се 2022. године врати на 24 часа Ле Мана. У ту сврху ће развити хибридни супер-аутомобил који ће вероватно имати и цивилну верзију под ознаком Ребеллион. Међутим, производња ће бити… »

Појачана контрола: Планирано је чешће контролисање возача на српским путевима

Србија данас пре 33 минута
Трајаће наредних седам дана! Саобраћајна полиција ће у наредних седам дана посебно контролисати две ствари - вожњу у алкохолисаном стању и под дејством психоактивних супстанци. У периоду од 9. до 15. децембра 2019. године… »

БМВ открио нове детаље о својој електричној лимузини

Б92 пре 1 сат
БМВ је открио нове техничке спецификације свог предстојећег потпуно електричног модела. Баварски гигант ће 2021. на тржиште лансирати ЕВ лимузину под ознаком и4. БМВ и4 ће покретати електромотор снаге 523 КС уз аутономију… »

ВИДЕО: Најава за нови Мерцедес ГЛА

Ауто блог пре 2 сата
Званична премијера нове генерације Мерцедесовог цроссовера ГЛА ће се одржати сутра, а док се то не деси немачка фабрика је објавила још један најавни видео. Нешто више о новом Мерцедесу ГЛА можете прочитати ОВДЕ. Иван… »

Мурраи Т.50 у мају следеће године

Ауто блог пре 2 сата
Направити достојног наследника легендарног аутомобила какав је МцЛарен Ф1 јесте изузетно тежак задатак али ако иза тог пројекта стоји Гордон Мурраи заиста можемо очекивати нешто изузетно. Мурраи ће наиме у мају следеће… »

ФЦА опет прави делове за Ланциу Интеграле

Б92 пре 2 сата
Иако се Ланциа Интеграле не производи од 1994. године, опет ће бити могуће купити оригиналне делове за овај култни модел. Фиат Цхрислер Аутомобили у сарадњи са Мопаром покрећу производњу резервних делова за Ланциу. Међутим… »

Обновљени Ауди РС5

Ауто блог пре 3 сата
Ауди је у септембру већ приказао рестилизовану верзију модела А5 и С5, док је за сам крај ове године сачувао и премијеру обновљеног РС5. РС5 моделске године 2020 (као Цоупе и Спортбацк) се препознаје пре свега по промењеном… »

Аутомобили, најновије вести »