Аутомобили

Форд ЛХИ технологија ће упозоравати возаче на несреће и опасности на путу

Ауто блог пре 1 дан
Много је случајева када би сазнање шта је " иза угла" возачима могло бити итекако корисно, па чак и спасити њихов живот. Захваљујући новој Фордовој технологији повезаности аутомобила, то ће сада бити и могуће, преноси… »

Чудно: У Јапану најпродаванији модел, а у Европи права егзотика (фото)

Србија данас пре 1 дан
Хонда је чудо... Најтраженији модел у 2019. била је једна Хонда коју немамо прилике да видимо на нашим путевима. Хонда Н-Бокс, ел цоцхе мáс вендидо ен Јапóн ен лос úлтимос трес аñос хттпс://т.цо/ЕБ1ј9илкоЈ… »

Огроман новац: Изгребао више од 600 аутомобила, штета скоро милион евра!

Србија данас пре 1 дан
Невероватна прича из Немачке... Немачко тужилаштво терети га за штету нанету возилима широм Баварске у периоду између фебруара и априла 2018. Један 26-годишњак изведен је пред суд у Немачкој јер је оштрим предметом… »

Ауди СQ8 у издању комапније АБТ Спортслине!

Вреле гуме пре 1 дан
Током прошле године, тјунинг кућа АБТ Спортслине је најавила тјунинг пакет за модел Ауди СQ8. Оно што нам је тада обећано, данас је угледало светлост дана. Наиме, немачка тјунинг куча је објавила све детаље о свом тјунинг… »

БМВ "убија" и8 у априлу

Б92 пре 1 дан
Како преноси Аутоцар, БМВ ће окончати производњу свог хибридног "спортисте" и8 у априлу. БМВ ће "убити" и8 после шест година производње, а још увек нема информација о потенцијалном наследнику. Британски медији спекулишу да… »

Ново: Представили нови систем 4кс4 погон (видео)

Србија данас пре 1 дан
Новитет... Јапански Ниссан је на Сајму потрошачке електронике (Цонсумер Елецтроницс Схов/ЦЕС) у Лас Вегасу представио свој нови Арииа Цонцепт, а ради се кросоверу с потпуно електричним погоном. Овај концепт је већ био приказан… »

Нема стајања: Фолксваген у фебруару представља нове моделе

Србија данас пре 1 дан
Планирају четири модела... Немачки Волксваген представиће следећег месеца четири нова кросовер модела. Али у Индији. На сајму Ауто Експо 7-12. фебруара ВВ ће представити моделе А0, Т-Роц, Тигуан АллСпаце и ИД Црозз ЕВ. Нама… »

Ламборгхини прескаче Сајам аутомобила у Женеви!

Вреле гуме пре 1 дан
Некако је постала учестала појава да велики произвођачи аутомобила прескачу велике сајмове аутомобила. Последњи у низу који је најавио повлачење јесте Ламборгхини, који неће бити део Сајма аутомобила у Женеви ове… »

Вовен Цити – Тоиотин град будућности!

Вреле гуме пре 1 дан
Осмишљен као „жива лабораторија“, Вовен Цити (Исткани град) биће дом сталним становницима и истраживачима. Они ће моћи да тестирају и развијају технологије као што су: аутономна вожња, роботика, лична мобилност… »

2021 Цхевролет Еqуинокс

Ауто блог пре 1 дан
Још један Генерал Моторсов новитет који се прво појавио у Кини је и овај рестилизовани Цхевролет Еqуинокс моделске године 2021. Цхевролет Еqуинокс је пре свега измењен напред (нова маска, другачија светла и браник), али мање… »

Аутомобили, најновије вести »