Београд

Бесплатни програми разгледања Београда

Данас пре 3 сата
У оквиру 42. Међународног сајма туризма а поводом најаве нове туристичке сезоне Удружење туристичких водича Србије, у сарадњи са Секретаријатом за привреду и Туристичком организацијом Београда, у недељу, 23. фебруара… »

Бус-плус картице се продужавају аутоматски

Данас пре 3 сата
Пензионери и незапослена лица више неће морати да доносе папирне потврде и уверења приликом вађења или продужавања картица за превоз, довољно је да једном дођу са личном картом Пензионери и незапослена лица више неће… »

Директор: Нема пожара на депонији

Данас пре 4 сата
Јавно-комунално предузећа „Градска чистоћа“ саопштило је данас да су вести о пожарима на депонији „Винча“ лажне, наводећи да се на депонијама за одлагање комуналног отпада често појављује дим, што се не дешава… »

Ново место највећих добитака: Луксузни Моззарт Каззино отворен у срцу Београда

Вечерње новости пре 10 сати
Трећи Моззарт Каззино у главном граду отворен на месту некадашњег „Руског цара“ , у престоницу донео нови сјај и гламур светских центара забаве. Бројни посетиоци који су увеличали гала забаву поводом отварања трећег по… »

Без воде данас делови Вождовца, Раковице и Новог Београда

Мондо пре 17 сати
Због планираних радова на водоводној мрежи, грађани дела Вождовца, Раковице и Новог Београда данас неће имати воду. Због планираних радова на водоводној мрежи, грађани дела Вождовца, Раковице и Новог Београда данас неће… »

Лакше до карте за ГСП: Новом услугом олакшано обнављање картица за јавни превоз

Курир пре 10 сати
БЕОГРАД - У Београду је данас представљена нова услуга захваљујући којој ће незапосленим лицима и пензионерима бити олакшано обнављање картица за јавни превоз. Наиме, те категорије становништва треба да дођу само први пут… »

Крај Бусплуса? До лета тендер за новог партнера за наплату карата (видео)

Мондо пре 5 сати
Заменик градоначелника Београда Горан Весић најавио је да ће крајем маја или почетком јуна бити расписан тендер за избор будућег партнера у наплати карата за превоз у престоници. Заменик градоначелника Београда Горан Весић… »

Градска чистоћа: Нема пожара на депонији у Винчи

Курир пре 8 сати
На депонијама за одлагање комуналног отпада често се појављује дим. То се не дешава само на депонији у Винчи, већ у свим градовима који имају овакве депоније. Разлог за то је природно слегање земљишта, саопштила је… »

Агенција „Мудис” похвалила рационално фискално управљање Града Београда

Блиц пре 14 сати
Заменик градоночелника Београда Горан Весић изјавио је да је америчка агенција „Мудис” објавила званичну периодичну анализу кредитног рејтинга Града Београда. У анализи се констатује да кредитни профил Града Београда… »

Мирна Ноћ у Београду: У једној јединој саобраћајки повређен мушкарац

Курир пре 17 сати
БЕОГРАД - Ноћ у Београду протекла је релативно мирно, речено је у Хитној помоћи која је имала 83 интервенције, од којих 12 на јавном месту. Догодила се једна саобраћајна несрећа у којој је лакше повређен мушкарац. За… »

Београд, најновије вести »