Београд

Тешка саобраћајна несрећа код орловаче: Неколико повређених, једна особа погинула

Блиц пре 32 минута
Тешка саобраћајна несрећа у којој је једна особа погинула, а две су повређене, догодила се нешто пре 22 сата на делу Ибарске магистрале у Београду, код гробља Орловача. - Добили смо позив за саобраћајну несрећу у 21.46… »

Ударио у семафор, па у други ауто: Тежак удес на Новом Београду, повређено и дете (2)

Вечерње новости пре 3 сата
Саобраћај се у том делу града одвијао отежано током увиђаја. Саобраћајна несрећа догодила се вечерас на углу улица Јурија Гагарина и Омладинских бригада, а повређене су две особе. Једна особа превезена је колима Хитне… »

Весић: На седници Скупштине града важне одлуке за бољи живот грађана

Блиц пре 12 сати
На данашњој седници Скупштине града Београда, која је у току, биће донето више одлука које су важне за побољшање живота градјана, а једна од најважнијих је ребаланс буџета, изјавио је заменик градоначелника Горан… »

Сударили се БМВ и "рено" у Новом Београду: Повређено и дете (2), семафор смрскан од силине ударца

Телеграф пре 1 дан
У саобраћајној незгоди су учествовала два возила, БМВ, који је возио младић (20) и "рено" у ком су били мајка и дете. У удесу који се десио вечерас око 17.15 часова, на раскрсници улица Омладинских бригада и Јурија Гагарина… »

Весић: Јовановић критикује, а чита погрешан ребаланс. И нека више одлуче да ли желе да се у Београду гради или не

Блиц пре 8 сати
Заменик градоначелника Београда Горан Весић реаговао је данас на изјаву шефа одборничке групе Савеза за Србију Николе Јовановића да извештај о реализацији буџета показује низак степен реализације пројеката у Београду… »

За већу безбедност у вртићима: Гак: Ове године већ обијено десетак обданишта

Блиц пре 9 сати
Градски секретар за образовање и дечју заштиту Славко Гак обишао је данас вртић „Принцеза Оливера” који је током ноћи обијен, саопштено је из овог секретаријата. У обијеном вртићу „Принцеза Оливера” стање је сада… »

Спрема се приватизација комуналних предузећа

Данас пре 16 сати
„Градским пијацама“ дотација Града од 175 милиона динара, заменик градоначелника изјавио да је део њих „нерентабилан“ па ће ићи у приватне руке Уочи данашњег заседања Градске скупштине, на коме ће одборници… »

Радови селе стајалишта јавног превоза са Савског трга

Студио Б пре 14 сати
Током извођења радова на реконструкцији контактне мреже на Савском тргу на деоници између улица Немањина и Милована Миловановића, од данас па до 31. маја следеће године биће измењен рад више линија јавног превоза… »

Реконструисан кров на вртићу „Пчелица”, неће више бити прокишњавања

Блиц пре 13 сати
Градски секретар за образовање и дечју заштиту Славко Гак обишао је данас вртић „Пчелица” на Новом Београду, где је завршена реконструкција и санација крова. – Радови су завршени и решен је дугогодишњи проблем са… »

Одборници купили „Књигу о Београду”, Весић се свакоме потписао, новац у хуманитарне сврхе

Блиц пре 15 сати
Велики број одборника Скупштине града Београда купио је данас по један примерак „Књиге о Београду” коју је написао заменик градоначелника Београда Горан Весић. Новац прикупљен од куповине књиге (72.000 динара) уплаћен… »

Београд, најновије вести »