Економија

Михајловић: Предлози закона за бржу реализацију инфраструктурних пројеката

Нови магазин пре 2 минута
Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић, рекла је данас да ће закони које је предложило њено министарство и о којима данас треба да почине расправа у Скупштини Србије омогућити бржу и… »

ФБИ покренуо истрагу: Зашто је Брајантов хеликоптер полетео по густој магли?

БизЛифе пре 33 минута
Фото: Бета/АП Славни кошаркаш Коби Брајант, његова тринаестогодишња ћерка и још седам особа погинуло је када се хеликоптер у којем су се превозили срушио, а истрази узрока несреће се прикључио и ФБИ. Тим ФБИ за… »

Коронавирус "сасекао" акције на европским берзама

Дневник пре 14 минута
ЛОНДОН/ФРАНКФУРТ: Европске акције бележе данас оштар пад због растуће забринутости у вези са потенцијалном економском штетом од брзог ширења коронавируса који је угушио тражњу за ризичнијом имовином. Број смртних… »

Оборили сопствени рекорд: Највећа земља Јужне Америке произвела милијарду барела нафте

Б92 пре 22 минута
Рио де Жанеиро -- Бразил је произвео више од једне милијаде барела нафте прошле године, чиме је оборио рекорд у производњи. Дневни просек производње у овој земљи износио је 3,1 милиона барела, што је у односу на 2018… »

Потписан уговор за изградњу петље Сопот на Источном краку

Дневник пре 2 минута
БЕОГРАД: Уговор за изградњу петље "Сопот" на источном краку Коридора 10 потписан је данас у просторијама Коридора Србије, саопштило је ово предузеће. Уговор је потписан између Коридора Србије као инвеститора и извођача… »

Брже до Старе планине: Потписан уговор за изградњу петље Сопот

Б92 пре 9 минута
Београд -- Уговор за изградњу петље Сопот на источном краку Коридора 10 потписан је данас у просторијама Коридора Србије, саопштило је ово предузеће. Уговор је потписан између Коридора Србије као инвеститора и извођача… »

Једноставније процедуре за запошљавање радника из Србије у Немачкој

Н1 Инфо пре 33 минута
Нови Закон о усељавању стручне радне снаге у Немачку олакшава процедуре за запошљавање радника из земаља ван Европске уније, што ће, вероватно, искористити велики број градја Србије који размишљају о одласку у… »

Ево колико износи просечна плата у Београду!

Ало пре 34 минута
Заменик градоначелника Београда Горан Весић изјавио је данас да је, према званичним подацима који су објављени 24. јануара, просечна плата у новембру у Београду износила 69.713 динара. Весић је за ТВ Хепи казао да је већ у… »

За пет дана поскупљују цигарете, а једнима прво скаче цена

Ало пре 3 минута
Наши суграђани ће на киосцима и продавницама за паклицу за неколико дана давати у просеку десет динара више него обично. Због новог померања акциза, очекивано, доћи ће и до поскупљење цигарета, и то у просеку за 10… »

Коридори Србије потписали уговор са извођачем радова за изградњу петље „Сопот“

Плус онлине пре 1 сат
Данас, 27.01.2020. године, у просторијама Коридора Србије потписан уговор за изградњу петље „Сопот“ између Коридора Србије (Инвеститор) и Извођача радова, компаније Интеграл Инжењеринг. Након изградње источног крака… »

Економија, најновије вести »