ИТ свет

Ракутен Вибер поставио Ану Знаменскају на позицију директорке за раст пословања

ИТ свет пре 22 дана
Ана ће предводити глобалне тимове за маркетинг, раст производа и аналитику, као и локална партнерства и одељење за развој односа са јавношћу у циљу раста Виберовог аудиторијума широм света, повећања учесталости… »

Нова видео игра МИНИСТРИ ОФ БРОАДЦАСТ аутора из Србије

ИТ свет пре 22 дана
Видео игра „Министри Оф Броадцаст”, чији су креатори Сања и Душан Чежек из Новог Сада, заједно са Петр Мелицхерíк и Петр Шкорňок из Твин Петес студија из Брна, званично је објављена и доступна гамерима широм света… »

Самсунг лансирао 16ГБ ХБМ2Е са брзинама од 3.2Гбпс

ИТ свет пре 22 дана
Самсунг је данас најавио тржиште лансирао Фласхболт, своју трец́у генерацију Хигх Бандвидтх Мемори 2Е (ХБМ2Е). Спреман да испоручи двоструко вец́и капацитет од претходне генерације ХБМ2 Аqуаболт од 8ГБ, нови Фласхболт нагло… »

Сони ПлаиСтатион 4 продаја успорила док се ПС5 најављује

ИТ свет пре 22 дана
Сони ПлаиСтатион 4 продаја је током ове празничне сезоне смањена за 25 одсто у години, компанија је испоручила 6,1 милиона јединица за укупно 108,9 милиона до краја 2019. То је најнижи празнични квартал за ПС4 од његовог… »

Аппле ТВ апликација од сада је доступна и на ЛГ 2019 моделима

ИТ свет пре 23 дана
ЛГ је пружио Аппле ТВ апликацију доступном на разним својим паметним телевизорима за 2019. годину, како је обец́ано, наводи се у саопштењу компаније. Апликација ц́е бити на телевизорима у више од 80 земаља и корисницима… »

Сцхнеидер Елецтриц уз 6У назидни ЕцоСтруксуре микро дата центар решава изазове у области едге рачунарства

ИТ свет пре 23 дана
Први ЕцоСтруксуре 6У назидни микро дата центар серије Ц одликује се нископрофилним дизајном, заузима 60 одсто мање простора и омогућава постављање великих едге сервера. Нови систем за процену безбедности уређаја у оквиру… »

Цибертруцк инспирисани иПхоне 11 Про кошта 15.000$

ИТ свет пре 24 дана
Теслин Цибертруцк потресао је свет аутомобилског дизајна, телефон који је инспирисан Цибертруцк-ом се појавио да можда, вероватно, инспирише исту врсту дизајна у телефонима. Циберпхоне који има велику цену, који је заправо само… »

ВИА Тецхнологиес пушта у продају 8-Цоре кс86 процесор

ИТ свет пре 24 дана
У 2013. години ВИА Тецхнологиес је направио заједничко улагање са општинском владом у Шангају и створио Зхаокин, компанију за производњу полупроводника. Зхаокин (што значи "милион језгра", према Википедији) лансирао је… »

Корона вирус је стигао на интернет

ИТ свет пре 24 дана
Технологије детекције компаније Касперски откриле су злонамерне датотеке прерушене у документе повезане са новооткривеним корона вирусом – вирусном болешц́у која је због своје опасне природе једна од главних тема у медијима… »

Самсунг-ов први 5Г таблет долази у продају у Јужној Кореји

ИТ свет пре 24 дана
Самсунг је наставио са плановима да изда 5Г таблет, и управо је то и најавио. Технолошки гигант представио је Галакси Таб С6 5Г у Јужној Кореји који је заправо само стандардни Галакси Таб С6 са убаченим 5Г модемом (Снапдрагон… »