ИТ свет

АДАТА представља ДДР4 модуле великог капацитета КСПГ Хунтер

ИТ свет 17.12.2019
АДАТА Тецхнологи, водећи произвођач ДРАМ модула високих перформанси, НАНД флеш производа и додатне опреме за мобилне уређаје, данас је представио ДДР4 меморијски модул КСПГ Хунтер. Намењен првенствено онима који сами склапају… »

ЈБЛ каже да њихове соларне слушалице испоручују неограничен рад

ИТ свет 16.12.2019
Бежичне слушалице непрестано ометају батерије. Напуне се само неколико сати, а ви потрошите енергију из електричне мреже сваки пут када их напуните. ЈБЛ ипак верује да има алтернативу и моли вас за вашу помоц́ да то… »

Победнице женског хакатона смислиле платформу за паметно образовање

ИТ свет 16.12.2019
Платформа за курсеве која би требало да повеже студенте и професоре српских универзитета је победничко решење конкурса „2019. Цоде. Хацкатхон. Фемале. Намицс.ˮ које је одржано у оквиру Недеље образовања из рачунарских… »

Гоогле Мапс сада може да филтрира претрагу по типу пуњача за ел возила

ИТ свет 16.12.2019
До пре неколико година, проналажење станице за пуњење електричних возила није било лако. Ако сте срећни, постојао би један у домету, али вец́ина људи није имала. Видите? Лако за памц́ење. Сада постоји много више станица… »

Мицрософт КСбокс Сериес КС као десктоп товер

ИТ свет 16.12.2019
КСбоКС Сериес КС је Мицрософтова новооткривена конзола следец́е генерације са јединственим вертикалним дизајном инспирисаним рачунаром, који је вец́ имао много питања о томе како ц́е их уградити у своје ТВ постоља. Али не… »

Вип мобиле мења бренд у А1 у 2020. години

ИТ свет 16.12.2019
У последњих 12 година, Вип мобиле је поносни члан А1 Телеком Аустриа Групе, водећег пружаоца дигиталних и комуникационих услуга у региону Централне и Источне Европе са 25 милиона корисника у седам земаља. Као један од… »

Веритас је истестиран и оверен за АВС Оутпостове

ИТ свет 16.12.2019
Веритас Тецхнологиес, светски лидер по тржишном уделу у области заштите података и софтверски дефинисаним складиштима података, данас је саопштио да у склопу својих решења подржава АВС Оутпост. То су у потпуности даљински… »

Истраживање компаније ХОНОР - Селфији не излазе из моде

ИТ свет 16.12.2019
Компанија ХОНОР, један од водећих светских брендова паметних телефона, након представљања најновијег модела паметног телефона – ХОНОР 9КС, спровела је истраживање о корисничким навикама приликом прављења селфи… »

Касперски пронашла рањивост нултог дана у Виндовс оперативном систему

ИТ свет 16.12.2019
Аутоматизоване технологије детекције компаније Касперски откриле су рањивост нултог дана за Виндовс. Искоришћавање ове рањивости омогућавало је нападачима да стекну више привилегија на нападнутом уређају и избегну… »

Мицрософт - послодавац године у Србији

ИТ свет 13.12.2019
Синоћ су у Београду у организацији Српске асоцијације менаџера (САМ) осму годину заредом додељене „САМ Годишње награде“ најбољима у Србији на већ традиционалној свечаности „САМ Гала“. Ова престижна признања САМ… »