Курир

Разлог зашто нисам учествовао је најпростији: Војин Ћетковић објаснио шта се заиста десило у Невесињу, уздрмао је цео…

Курир пре 15 сати
Војин Ћетковић био је у жижи интересовања због скандала који се наводно десио у Невесињу, а сада је објаснио да из чисто техничких разлога није учествовао у свечаној академији. Он је признао да није знао да треба да… »

Вичи, имам број рачуна да ти уплатим! Ана Севић башкари се у Дубаију, а хејтери је испровоцирали! Певачица их никако није…

Курир пре 16 сати
Ана Севић отишла је на одмор у Дубаи, што је многима засметало, па су је напали у коментарима. Певачица са ћерком Лореном ужива у топлом времену и објављује провокативне фотографије, али то се очигледно не допада свима… »

Љубав не зна за године и нема правила: Дајана Пауновић проговорила о емотивном животу и удаји после развода!

Курир пре 16 сати
Дајана Пауновић није изгубила веру у љубав после развода, а како каже, папир ништа не гарантује. Водитељка је признала да не зна да ли би се поново удала. "Ако ме питате да ли бих се поново удала, не знам, јер мислим да папир… »

Моралес је после оставке напустио боливију, а тамо и даље бесне нереди: Присталице и противници бившег лидера су се сукобили…

Курир пре 18 сати
Присталице и противници Ева Моралеса и даље се сукобљавају у Ла Пазу. Бивши председник Боливије захвалио је председнику Мексика Андресу Мануел Лопез Обрадору што му је азилом спасао живот. "Председник Мексика ми је спасао… »

Милијана покушала да се убије! Попила 2 табле седатива: Божићева жена отворено о најтежим тренуцима, а онда испричала све…

Курир пре 17 сати
Милијана Божић пристала је да одговори на питања која су занимала све, а многи су се шокирали када су чули шта је све Милојкова жена скривала досад. Она је признала да је била силована, као и због чега воли старије… »

Ланчани судар на панчевачком мосту: У удесу повређене 4 особе

Курир пре 12 сати
У ланчаном судару три возила, који се догодио нешто после поднева на улазу на Панчевачки мост са београдске стране, повређене су четири особе. - У удесу су лакше повређене четири особе које је наша екипа пребацила у… »

Чланови групе "Пинк Пантер" пали у Швајцарској: Скоро сви ухапшени су са Балкана! Опљачкали златару у Луцерну и однели…

Курир пре 15 сати
Швајцарска полиција ухапсила припаднике "Пинк Пантера" - двојицу држављана Црне Горе, двојицу држављана Немачке и по једну особу из БиХ и Северне Македоније. Они су осумњичени да су учествовали у пљачки златаре од… »

Ово су нова правила кућног реда у београдским зградама: Одмор радним даном одсад од 16 до 18 сати, а тек да видите викенд! Ко…

Курир пре 16 сати
Одборници Скупштине града Београда усвојили су јуче нову одлуку о кућном реду. Тако ће Београђани убудуће морати да поштују ново време кућног мира радним данима од 16 до 18 сати и од 22 до 7 сати наредног дана. За викенд… »

Због насилничког понашања настао пакао! Фанови захтевају казну и санкције: Ерин унук направио скандал!

Курир пре 5 сати
Урош Анђелић физички је насрнуо на Леонтину Мирковић па је из све снаге гурнуо са столице у трпезарији виле "Парова". Овај инцидент се, пак, није ту завршио. Двојац се још неко време вербално обрачунавао, све док Ерин унук… »

Хаотично у БиХ: Мигрантски кампови остају отворени, али ће тамо бити као у карантину! Уводе се строге мере надзора

Курир пре 5 сати
Власти Унско-санске жупаније неће 15. новембра затворити постојеће кампове за илегалне мигранте који се налазе у том делу Босне и Херцеговине, али ће увести строге мере надзора и ограничити кретање миграната, изјавио је… »

Курир, најновије вести »