Курир

Хрвати долазе у Србију у шопинг! Највише купују једну ствар, а ево шта никако не смеју да пренесу преко границе

Курир пре 18 сати
Хрвати могу пут Србије по готово истим условима као и пре 12. марта када је граница затворена. С обзиром да је Србија отворила границу, Хрвати могу несметано и без ограничења да путују тамо и назад, а Славонци су почели да… »

Мање умрлих за прва четири месеца: Преминулих мање него лане упркос епидемији короне

Курир пре 1 дан
За правих четири месеца 2020. у Србији је умрло 2,8 одсто мање људи у односу на исти период лане, упркос томе што је епидемија коронавируса. Према подацима Републичког завода за статистику (РЗС) број умрлих у периоду од… »

Бесплатни интернет за више од 400 ученика из осетљивих група

Курир пре 16 сати
Иницијатива „Дигитална Србија“ најављује да ће сва три мобилна оператора који су чланови ове непрофитне организације омогућити пет гигабајта бесплатног интернета месечно до краја године за ученике из 424 друштвено… »

Нова битка на реци марици: Грчка и Турска се споре око територија из једног невероватног разлога

Курир пре 18 сати
Турски војници су наводно запосели минијатурно острво на реци Еврос (Марица) која је граница са Грчком. Атина у исто време демантује ту вест, али и протестује. Изгледа да је спорна нова гранична ограда. Макар једна ствар није… »

Око пола три ме је пробудио звук тупог ударца: Сведочанства комшија шокираних стравичним самоубиством младића из Ужица

Курир пре 8 сати
- Око пола три ноћас ме је пробудио звук неког тупог ударца, као да је нешто ударило у ограду нечије терасе, каже једна од станарки зграде на Росуљама у Ужицу у којој је јутрос пронађено тело деветнаестогодишњег младића… »

Оваква ноћ се у новосадском породилишту не памти: Пет трудница родило близанце ноћас у КЦ Војводина!

Курир пре 16 сати
БЕОГРАД - У породилишту КЦ Војводина у Новом Саду током ноћи рођене су 24 бебе, а од тога је пет близаначких трудноћа. Директорка Клиничког центра Војводина Едита Стокић каже да је ретко да се у току једне ноћи роди… »

Баранину 400 евра казне јер је напао свештеника: Отац Никола се понудио да помогне младићу да уплати новац

Курир пре 20 сати
Баранин С.К. (20) кажњен је са 400 евра због напада на свештеника Николу Радовића испред Парохијског дома прошле седмице. Младић је дужан да 400 евра уплати у хуманитарне сврхе, а свештеник Радовић каже да се са… »

Предаја није опција! Обележена 21. годишњица историјске битке на Паштрику

Курир пре 14 сати
Министар Вулин: Као што пре 21 годину предаја није била опција тако и заборав данас није опција. БЕОГРАД - Министар одбране Александар Вулин положио је данас венац у Лесковцу код Спомен-чесме страдалима у ратовима 1990. до… »

Мило и Марковић на консултацијама: Завршен састанак челника Црне Горе након одлуке о затварању граница за Србе

Курир пре 15 сати
У згради Председништва у Подгорици завршене су консултације првог човека Црне Горе Мила Ђукановића и премијера Душка Марковића о даљим корацима према Србији. Два кључна човека разматрали синоћну одлуку да се за… »

Гробља на северу Италије под контролом мафије: Полиција ухапсила 10 људи након истраге

Курир пре 8 сати
Италијанска полиција ухапсила је 10 особа током истраге о контроли које мафија има над гробљима у северној Италији. Полиција сумња да су два клана мафијашке групе Ндрангета одредила којим предузец́има је дозвољено да… »

Курир, најновије вести »