Патак онлине

Расте број заражених у установама и фирмама

Патак онлине пре 4 дана
ВАЉЕВО – Број инфицираних корона вирусом запослених у ваљевској болници, на жалост, расте и даље и по последњим подацима заражена су 133 здравствена и 24 немедицинска радника. Од укупно 1.274 запослена у Општој болници… »

ЦОВИД капацитета све мање, али и лекара и сестара болнице

Патак онлине пре 5 дана
ВАЉЕВО – Број хоспитализованих пацијената у ваљевској болници прешао је цифру од 100, смештајних капацитета за оболеле од ЦОВИД-19 је све мање, а посебно забрињава што је због заразе 10 одсто болничког кадра ван строја… »

Апел оца Ненада из Епархије ваљевске који је прележао корону

Патак онлине пре 5 дана
ВАЉЕВО – “Фанатизам је кршити медицинске мере било када, а посебно у данима заразних болести као што је ова пандемија Ковид-19, позивајући се на веру”, речи су оца Ненада Андрића, свештеника Епархије ваљевске СПЦ. У… »

Др Бранко Глишић гост серије “Ваљевски гимназијалци”

Патак онлине пре 5 дана
ВАЉЕВО – Вечерас је девета трибина из серије “Ваљевски гимназијалци”, којом ова школа обележава велики јубилеј 150 година постојања, а гост од 19 часова је др Бранко Глишић, председник Савета родитеља Ваљевске… »

Више од 200 новопозитивних у округу

Патак онлине пре 6 дана
ВАЉЕВО – По последњем извештају локалног Завода за јавно здравље, у Колубарском округу корона вирус је потврђен код још 229 особа, а највећи број новозаражених је из нашег града. У Ваљеву је 161 особа новопозитивна, у… »

“Ватрогас” почиње мерење загађености ваздуха у Ваљеву

Патак онлине пре 6 дана
ВАЉЕВО – Градска управа Ваљева потписала је уговор са Институтом „Ватрогас“ Нови Сад за „Услугу мерења загађености ваздуха“ на локалној мрежи мерних места у граду, а Институт „Ватрогас“ је намонтирао своју… »

Села била пуна гостију

Патак онлине пре 6 дана
ВАЉЕВО – Сеоска домаћинства која се баве туризмом најмање су ове године претрпела штете због епидемије корона вируса. Број резервација је током целе сезоне у односу на раније године премашивао интересовања гостију за… »

Број новозаражених мањи од 100

Патак онлине пре 7 дана
ВАЉЕВО – Како показују последњиу подаци Завода за јавно здравље, број новопозитивних на корона вирус у Колубарском округу и Ваљеву скоро двоструко је мањи него пре 24 сата. У Ваљеву је инфекција корона виросом потврђена… »

Оштетили налазиште Анине

Патак онлине пре 7 дана
ЛАЈКОВАЦ – Непознате особе, највероватније у потрази за наводним “благом”, оштетиле су део археолошког локалитета Анине у Ћелијама код Лајковца. Археолози који раде на овом налазишту, највећој античкој вили из периода… »

Концентрација ПМ10 честица била пет пута већа од дозвољене

Патак онлине пре 7 дана
ВАЉЕВО – Трећи извештај о загађености ваздуха у Ваљеву „У пет до дванаест”, који припрема организација “Локални одговор”, показује да је највећи број дана протекле недеље ваздух у Ваљеву је био загађен или јако… »

Патак онлине, најновије вести »