Патак онлине

Обележен Међународни дан особа са инвалидитетом

Патак онлине пре 3 дана
МИОНИЦА- Програмом у Основној школи „Милан Ракић“ у Мионици обележен Међународни дан особа са инвалидитетом. Луткарском представом „Јежурко“, музичким перформансом „Сви смо ми исти“ и рециталом ученика… »

Трибина о контрацепцији у Економској школи

Патак онлине пре 4 дана
ВАЉЕВО- У наставку кампање „Нађи прави избор“ посвећене контрацепцији код младих, ваљевски Дом здравља, у сарадњи са партнерским установама, организује трибину у Економској школи. Трибина ће бити одржана данас од 16… »

Стадион „Жозе Мурињо“ отворен за убске спортисте

Патак онлине пре 4 дана
УБ- Партнерно уређење убског стадиона „Жозе Мурињо“, који носи име по португалском фудбалском стручњаку, је завршено и тај терен је сада у дневним, али и ноћним терминима, на располагању спортистима из те варошице… »

Кинези заинтересовани за изградњу пруге Ваљево-Лозница

Патак онлине пре 4 дана
ВАЉЕВО- Прича о радовима на изградњи пруге Ваљево-Лозница је поново актуелизована! Представници кинеске компаније ЦЦЕЦЦ су у разговору са министарком грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Србије Зораном Михајловић… »

Део Ужичке улице без воде

Патак онлине пре 4 дана
ВАЉЕВО- Због поправке квара на водоводној мрежи у улици Јанка Јанковића до 12 часова без воде ће бити потрошачи у Ужичкој улици, на потезу од Никшићке до улице Јанка Јанковића, саопштено је из ЈКП „Водовод“.… »

Матијин 80-ти рођендан у друштву “младих школских другова” из Гимназије

Патак онлине пре 5 дана
ВАЉЕВО – “Ако имаш нерв да се нечим бавиш, никад се нећеш уморити ако то радиш”, порука је Матије Бећковића његовим, како сам рече, “младим школским друговима” у Ваљевској гимназији, где је, традиционално… »

У порасту број оболелих од карцинома плућа

Патак онлине пре 5 дана
ВАЉЕВО- Број оболелелих од карцинома плућа и од хронично опструктивних болести плућа је у порасту. Одељење пнеумофтизиологије се у свакодневном раду најчешће суочава управо са ове две дијагнозе болести. Што се карцинома… »

Успешан наступ каратиста у Обреновцу

Патак онлине пре 5 дана
ВАЉЕВО- На традиционалном карате турниру ” Трофеј Обреновца” на коме је наступило преко 50 карате клубова са око 400 такмичара, ваљевски карате клуб „014“ имао је седам такмичара, шест у категорији ката и једним у… »

Слобода за Александра

Патак онлине пре 8 дана
ВАЉЕВО- На Градском тргу у 18 часова биће одржан јоше један протест под називом „Слобода за Александра“. На вечерашњем протесту у знак подршке раднику Крушика Александру Обрадовићу, који се налази у кућном… »

Потражња за сувом шљивом мала, откупна цена мања од једног евра

Патак онлине пре 8 дана
ВАЉЕВО – Највећи део од око 7.000 тона ове године произведене суве шљиве у Србији и даље је лагерован због ниске откупне цене, а већа тражња се очекује тек у периоду око Нове године и Божића. Половина овог стратешког… »

Патак онлине, најновије вести »