Патак онлине

Потражња за сувом шљивом мала, откупна цена мања од једног евра

Патак онлине пре 9 дана
ВАЉЕВО – Највећи део од око 7.000 тона ове године произведене суве шљиве у Србији и даље је лагерован због ниске откупне цене, а већа тражња се очекује тек у периоду око Нове године и Божића. Половина овог стратешког… »

„Горење“ најбољи извозник из Србије

Патак онлине пре 9 дана
ВАЉЕВО- Компанија „Горење“ добитник је престижне награде ,,Најбоље из Србије 2019” у категорији најбољи извозник – велика предузећа, коју додељују Привредна комора Србије и Министарство трговине, туризма и… »

Расподела воде за Жабаре

Патак онлине пре 9 дана
ВАЉЕВО- ЈКП „Водовод“ донео је одлуку о начину расподеле расположиве количине воде у условима несташице, која се односи на кориснике са сеоског водовода у Жабарима и примењиваће се од 1. децембра. Како је саопштено… »

Представа “Камен за под главу”

Патак онлине пре 9 дана
МИОНИЦА- Позоришна представа под називом “Камен за под главу”, по драмском предлошку добитнице Стеријине награде Милице Новковић, а у режији Мирослава Трифуновића биће изведена вечерас од 19.30 часова у сали мионичког… »

Ухапшен због породичног насиља

Патак онлине пре 10 дана
ВАЉЕВО- Ваљевац Р. М. (52) ухапшен је због постојања основа сумње да је извршио кривично дело насиље у породици. Како се наводи у полицијском саопштењу, сумња се да је Р. М. у породичној кући најпре вербално, а потом… »

Од четворо ухапшених, троје пуштено да се брани са слободе

Патак онлине пре 10 дана
ЛАЈКОВАЦ- Након хапшења четири особе, осумњичене да су коруптивним делима оштетили буџет општине Лајковац за више од 10 милиона динара, три особе су пуштене да се бране са слободе, док је једној особи одређен притвор… »

Искључење воде због радова

Патак онлине пре 10 дана
ВАЉЕВО- Због радова на изградњи водоводне мреже у Шабачкој улици, у оквиру пројекта Ваљево- Бранковина данас ће без воде до 15 часова остати потрошачи у висинским зонама на Петом пуку и у то на потезу између Прешернове… »

Раније уметница, данас менаџерка

Патак онлине пре 10 дана
ВАЉЕВО- Вечерас од 18 часова гост ваљевске Музичке школе „Живорад Грбић“ биће Милица Ивић, извршни директор компаније Лимундо. Некадашња изузетно успешна ученица али и професорка МШ “Живорад Грбић” ће у… »

На имању има око 80 аутохтоних домаћих животиња

Патак онлине пре 11 дана
ОСЕЧИНА- Под једним кровом, као у Нојевој барци, заједно живе домаћи брдски коњ, балкански магарац, каракачанске овце, витороге и домаће праменке, кокошке голошијанке, пси, краве буше … Свој дом нашле су на Рожњу… »

Земљотреси нису изазвали оштећења на брани Ровни

Патак онлине пре 11 дана
ВАЉЕВО- Поводом серије земљотреса, који су јуче погодили земље региона, а осетили су се и на нашем подручју, саопштењем за јавност огласило се ЈП „Колубара“, које управља браном „Субо-Ровни“. Како се наводи у… »

Патак онлине, најновије вести »

Скочио са петог спрата болнице

Патак онлине пре 10 сати