Патак онлине

Зимско одржавање путева и улица

Патак онлине пре 8 дана
ВАЉЕВО – Зимско одржавање путева и улица ове године ће одржавати грађевинско предузеће „Инграп – Омни“, саопштено је из Градске управе. Одређени су бројеви телефона за пријаве ванредних случајева, када је… »

Аутобус улетео у двориште

Патак онлине пре 8 дана
ВАЉЕВО- Два повређена путника, смрскан аутомобил и уништен аутобус епилог је јутрошње саобраћајне незгоде која се догодила у улици Јакова Ненадовића у Ваљеву. Како сазнаје портал Патак онлине, до ове незгоде, у којој на… »

Ухапшена тројица дилера

Патак онлине пре 8 дана
ВАЉЕВО – Припадници Министарства унутрашњих послова у Ваљеву, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом, ухапсили су А. Б. (1988), Н. Г. (1987) и Ј. Ј. (1987) из Ваљева, због постојања основа сумње да су извршили… »

О јубилеју Ваљевске гимназије на онлајн трибини

Патак онлине пре 8 дана
ВАЉЕВО – Вечерашња, осма по реду трибина из серијала “Ваљевски гимназијалци”, овог пута нема никог од знаменитих гимназијалаца, већ је гост лично слављеница – Ваљевска гимназија. У предвечерје 150. рођендана… »

Значајан дијагностички уређај поклон Амбасаде САД

Патак онлине пре 9 дана
ВАЉЕВО – Амбасада САД у жељи да помогне Општој болници Ваљево у тешком тренутку током ванредне ситуације понудила је значајну помоћ у виду средстава за набавку најпотребније опреме. На тај начин набављен је нови… »

Заражене још 84 особе, у болници на лечењу њих 88

Патак онлине пре 9 дана
ВАЉЕВО – По последњим подацима Завода за јавно здравље у Ваљеву, на корона вирус позитивне су још 84 особе са подручја Колубарског округа, од чега је из Ваљева њих 81, а преостали су са подручја Осечине. На болничком… »

Мање суве шљиве из Подгорине

Патак онлине пре 9 дана
ВАЉЕВО – Резултат од 6.000 тона годишње произведене суве шљиве у Србији ове сезони ће бити знатно мањи, јер је производња овог стратешког производа у Подгорини преполовљена, што је условило и скок цене за 30 до 50… »

Нова 94 позитивна и једна жртва Ковид-19

Патак онлине пре 10 дана
ВАЉЕВО – Још једна жртва Ковид-19 и нових 94 потврђених случајева заразе корона виросом, последњи су биланс из извештаја ваљевског Завода за јавно здравље. На тај начин, број смртних случајева од почетка епидемије је… »

Мионица обележава Дан превремено рођене деце

Патак онлине пре 9 дана
МИОНИЦА – Зграда општине Мионица ће вечерас, као и прошле године, бити обасјана љубичастом бојом поводом Светског дана превремено рођене деце. Сваке године у свету се превремено роди 15 милиона беба. У Србији 4000 беба… »

Акценат на путевима и електромрежи

Патак онлине пре 10 дана
МИОНИЦА – Поред реконструкције зграде Основне школе „Милан Ракић“ у општинском центру која је у завршној фази, на подручју општине Мионица се одвијају и други јесењи инфраструктурни радови са посебним акцентом на… »

Патак онлине, најновије вести »