Патак онлине

Продужен рок за упис на мастер студије

Патак онлине пре 23 дана
ВАЉЕВО- Рок за упис на мастер студије Високе пословне школе струковних студија у школској 2019/20. години продужен је до понедељка 25. новембра. Мастер струковне студије представљају други степен високог образовања, а… »

Нови инсулини за дијабетес следеће године на А листи

Патак онлине пре 24 дана
ВАЉЕВО – Од дијабетеса у Србији болује око 720.000 људи, а нови лекови за шећерну болест, који у исто време превенирају и настанак кардиоваскуларних проблема, не издају се на рецепт и коштају од 1.500 до 3.500 динара… »

“Мини-макси лига” у Мионици

Патак онлине пре 24 дана
МИОНИЦА – Општини Мионица домаћин је “Мини-макси лиге”, фудбалског такмичења за децу узраста од шест до једанаест година. Такмичење се истовремено одржава у 24 града уз учешће око 10.000 дечака и девојчица… »

Ове недеље наставак радова на канализацији на Баиру

Патак онлине пре 24 дана
ВАЉЕВО – Радови на изградњи канализационе мреже у ваљевском насељу Баир, који се реализују у склопу пројекта “Живети заједно”, биће настављени ове седмице, најављено је из Градске управе. Пројекат се реализује у… »

Потрошене све дозе вакцине против грипа

Патак онлине пре 27 дана
ВАЉЕВО- За мање од месец дана у ваљевском Дому здравља потрошено је свих 3.000 вакцина против сезонског грипа. И по броју и по брзини којом су утрошене то је најбољи резултат имунизације у последњих 15 година. Подсећамо… »

Представа за децу „Дечји кабаре“

Патак онлине пре 27 дана
ВАЉЕВО- У Центру за културу у суботу, 16. новембра, у подне, биће изведена представа за децу „Дечји кабаре“ позоришне трупе „Весело мајмунче“ из Шапца. Текст, режију и сонгове потписује Љубиша Баровић, а играју… »

Распоред служби у првој фази реконструкције Дома здравља

Патак онлине пре 28 дана
ВАЉЕВО- По одлуци Канцеларије за јавна улагања и оснивача Дома здравља Ваљево – Града Ваљева, почиње реконструкција зграде Дома здравља. С обзиром да се реконструкција одвија у две фазе, у једном па у другом крилу… »

Отворене пријаве за “Ваљевске филмске сусрете”

Патак онлине пре 28 дана
ВАЉЕВО- „Ваљевски филмски сусрети“ отворили су позив за пријаву филмова за предстојеће шесто издање фестивала, које ће се одржати од 12-15. децембра у ваљевском Центру за културу. Позив за програм кратких играних… »

Премијера филма „Реална прича“

Патак онлине пре 28 дана
ВАЉЕВО- Вечерас од 18 и 20 часова у великој сали Центра за културу је премијера филма „Реална прича“ Гордана Кичића. Играју: Гордан Кичић, Нина Јанковић Дичић, Небојша Илић, Војин Четковић, Бранимир Брстина… »

Велики успех Влајка и Алексе на светском трофеју хармонике

Патак онлине пре 29 дана
ВАЉЕВО- На светском трофеју хармонике, одржаном у градићу Лоуле у Португалу, двојица бивших и садашњи ученика Музичке школе „Живорад Грбић“ остварили су изузетне резултате. Влајко Јовановић, ученик шестог разреда… »

Патак онлине, најновије вести »