Прва

Седам честих грешака које правимо када доручкујемо

Прва пре 2 дана
Без обзира на то какав став имате према првом јутарњем оброку, он може да побољша ваше здравље и позитивно да утиче на опсег вашег струка. Проблем настаје када бирамо калоријске "бомбе", односно намирнице пуне шећера и… »

Лавовима би било боље да данас не провоцирају партнере, Рибе осећају потребу да вољеној "саспу" све што су до сада…

Прва пре 2 дана
Некоме провод и нова познатства, а некоме напетост! ОВАН Иако ће се кроз пословно окружење провлачити напета енергија, ипак договори могу бити постигнути. Брзо размишљате и лако ћете моћи да нађете излаз из тензичних… »

Јутро - Петак, 13.12. - Ко ће нам кречити, поправљати славине и мењати осигураче? Колико данас може да заради мајстор у…

Прва пре 2 дана
У данашњем издању емисије, гледаћете: НЕ ЉУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ 1. Данас је петак 13, последњи у овој години. Зашто многи верују да је то баксузан дан и колико је у Србији укорењен страх од малера, питамо Милана Видојевића… »

Код Студенице крдо дивљих свиња напало човека

Прва пре 3 дана
Радован Божић из села Долац код Студенице, једва је извукао живу главу кад га је у шуми надомак куће напало крдо од десетак дивљих свиња. Разјарене звери Божићу су нанале седам тешких повреда које су саниране на… »

СПОРТО БРАНДС НАГРАДЕ 2019 - Ивана Шпановић, четврти пут за редом!

Прва пре 3 дана
Ко су најјачи, најпознатији, најпопуларнији и тржишно занимљиви спортисти и спортискиње и спортски клубови у региону ове године? Дванаести пут за редом у Словенији, а седми пут у Србији и Хрватској, Медиана Гроуп (Институт за… »

10 година је прошло откад су раздвојили вучицу и монаха: Ево како она данас изгледа (ФОТО)

Прва пре 2 дана
Пре неколико година Србију је узбуркала прича о необичном пријатељству између монаха Амвросија и вучице Алфе. Два жива бића спојена случајно, нераскидивом везом била су спојена заувек. Монах ју је добио на поклон од једног… »

На тржишту Србије мБанкинг Аддико банке је банкарска апликација са највећом оценом

Прва пре 3 дана
Према подацима са Гоогле Плаи-а и Апп Стора, и оценама корисника ових платформи, мбанкинг апликација Аддико банке је најбоље рангирана у категорији банкарских апликација на тржишту Србије са просечном оценом 4,6. Корисници су… »

Вечерас су могућа чуда: Пун месец 12. децембра може бити прекретница

Прва пре 2 дана
У четвртак, 12. децембра 2019. године, чека нас пун Месец који астролози још називају и хладан месец. Он је значајан јер са собом носи посебну енергију. 12. децембар ће бити необичан дан из много разлога, пише Ловесенса.рс… »

Када је секс најстраственији?

Прва пре 2 дана
Почетак везе најузбудљивији је период, јер тада откривамо шта нам одговара у односу с новим партнером, а шта ћемо морати некако да прилагодимо једно другом... Након тога, када веза постане озбиљнија, осећате одговорност да… »

Одаберите врата која вас највише привлаче и сазнајте нешто више о себи!

Прва пре 2 дана
Одаберите врата која вас највише привлаче и сазнајте нешто ново о себи... 1. Ви сте једна забавна особа која воли лагане и прозрачне ствари Волите да бринете о другима и цените мале луксузе у животу као што је ваше фино… »

Прва, најновије вести »