РТВ

Обнова моста код Бачког Моноштора биће готова тек на лето 2020.

РТВ пре 6 минута
МОНОШТОР - Јавно предузеће "Војводинашуме" издвојило је 32,5 милиона динара за реконструкцију моста Шмагуц код Бачког Моноштора. Иако је април био рок за завршетак радова, они још нису ни почели. Мост на каналу Дунав -… »

Изградња и обнова тротоара у ромском насељу у Чантавиру

РТВ пре 12 минута
ЧАНТАВИР - Суботица је уз помоћ Покрајинског секретаријата за социјалну политику, демографију и равоправност полова обезбедила два милиона динара за изградњу и реконструкцију тротоара у ромском насељу “Халадаш” у… »

Победа дубла Типсаревић - Троицки, Србија 3:0 против Јапана

РТВ пре 28 минута
МАДРИД - Тениска репрезентација Србије са максималних 3:0 победила је Јапан у првом мечу А групе Завршног турнира Дејвис купа у Мадриду. Након што су Филип Крајиновић и Новак Ђоковић донели бодове у синглу, дубл Јанко… »

ФСС под истрагом УЕФА због "Косово је Србија"

РТВ пре 4 минута
БЕОГРАД - Европска фудбалска унија (УЕФА) покренула је истрагу против Фудбалског савеза Србије због транспарента "Косово је Србија". Како преносе медији, српском тиму прети нова казна играња без публике, можда чак у финалу… »

Ватикан: Одлуке САД могу да наруше стабилност на Блиском истоку

РТВ пре 54 минута
РИМ - Ватикан је данас изразио забринутост да би "недавне одлуке" могле да наруше регионалну стабилност на Блиском Истоку. Он није посебно навео амерички закључак да израелска насеља на Западној обали не крше међународно… »

Међународни комитет Црвеног крста помаже у проналажењу несталих

РТВ пре 34 минута
БЕОГРАД - Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић разговарала је данас са директором Међународног комитета Црвеног крста за Евопу и Централну Азију Мартином Шупом о даљем наставку добре сарадње, размени информација и… »

Новосадске установе културе једине у Србији имају петогодишњу стратегију рада

РТВ пре 42 минута
НОВИ САД - Нови Сад је недавно, на трогодишњицу од добијања титуле Европске престонице културе, постао први град у Србији чије установе културе имају петогодишњу стратегију рада. Сам процес едукације и менторства са стотину… »

Колико је важна култура комуникације?

РТВ пре 36 минута
КИКИНДА - Да ли су пристојност и култура комуникације, јавног наступа заборављене категорије; како се урушен систем вредности са макро плана рефлектује на навике у мањим, микро срединама и да ли је пристојност данас заиста… »

Италија подржава отварање нових поглавља

РТВ пре 2 сата
БЕОГРАД - Министарка за европске интеграције Јадранка Јоксимовић разговарала је данас са амбасадором Италије Карлом Ло Кашом о плановима и даљим активностима које се односе на евроинтеграције Србије, сарадњи две државе у том… »

Песма у читанкама за други разред изазвала бројне полемике

РТВ пре 1 сат
БЕОГРАД - Бројне полемике на друштвеним мрежама недавно је изазвала песма, пре двадесет година преминулог писца за децу, Драгомира Ђорђевића "Ја сам био срећно дете", тачније чињеница да се она нашла у читанкама за… »

РТВ, најновије вести »