РТВ

Министри о сарадњи изасланстава одбране и амбасада Србије

РТВ пре 10 сати
БЕОГРАД - Министар одбране Небојша Стефановић разговарао је данас са министром спољних послова Николом Селаковићем о сарадњи два министарства. Двојица министара истакла су добру сарадњу између изасланстава одбране и… »

Шкотска: Могућ референдум на јесен 2021. године

РТВ пре 10 сати
ЕДИНБУРГ - Прва министарка Шкотске Никола Старџн данас није хтела да одбаци могућност да ће се догодине поново гласати о независности на референдуму, рекавши да би волела да види да се грађани изјасне на почетку мандата… »

Од сутра продаја претплатних паркинг карата за станаре

РТВ пре 12 сати
НОВИ САД - Од сутра почиње продаја повлашћених паркинг карата за станаре, за 2021. годину. Због погоршања епидемиолошке ситуације, из Паркинг сервиса апелују на све кориснике да уплату изврше електронским путем -… »

Макрон повукао закон о снимању полицајаца, следи нова верзија

РТВ пре 1 сата
ПАРИЗ - Владајућа странка француског председника Емануела Макрона данас је одустала од планова за сузбијање слободе дељења фотографија које идентификују полицајце, након што је више од 100.000 људи учествовало на викенд… »

Европа: У Русији оболело још 26.000 особа, Турска седам дана заредом бележи црне рекорде

РТВ пре 2 сата
ЛОНДОН, АТИНА, РИМ - Број потврђених случајева инфекције ковид-19 у Русији порастао је за 26.338 особа и достигао 2.295.654, саопштио је данас Оперативни штаб за борбу против вируса корона. Грчка: У стању приправности због… »

Продужен екстрадициони притвор хакерима, чије изручење тражи САД за још два месеца

РТВ пре 4 сати
БЕОГРАД - Посебно одељење Вишег суда у Београду продужило је данас за још два месеца притвор за седам, од укупно 11 окривљених, чије изручење траже Сједињене Америчке Државе због сумње да су учествовали у… »

Велика Британија: Забрана за 5Г мрежу Хуавеија од септембра 2021. године

РТВ пре 8 сати
ЛОНДОН - Бежичним оператерима у Великој Британији неће бити дозвољено да инсталирају Хуавеји 5Г мрежу после септембра 2021. саопштила је данас британска влада, чиме је показала оштар став према кинеској технолошкој… »

Француска: Оптужени полицајци који су тукли и вређали на расној основи

РТВ пре 9 сати
ПАРИЗ - Четворица француских полицајаца оптужена су због премлаћивања тамнопутог музичког продуцента Мишела Зеклера, недељу дана након што је њихов наводно ничим изазван напад испливао на видео снимку који је… »

Орбан: Немачка и ЕУ нам узму 6 милијарди евра, а дају нам четири

РТВ пре 9 сати
БУДИМПЕШТА - Премијер Мађарске Виктор Орбан рекао је данас да богатије земље ЕУ "са Немачком на челу", годишње узму око шест милијарди евра Мађарској, под разним изговорима, док Мађарска од ЕУ добије четири милијарди… »

Апсолвенти медицине се укључују да помогну здравственом систему

РТВ пре 10 сати
БЕОГРАД - Студенти завршних година Медицинског факултета укључиће се да помогну здравственом систему и радиће у нон ковид систему, каже начелник Центра за анестезију КЦС Небојша Лађевић. Он је рекао и да специјализанти… »

РТВ, најновије вести »