Танго Сикс

[ПОСЛЕДЊА ВЕСТ] Србија жели да набави руски систем за електронско ратовање Красуха

Танго Сикс пре 1 дан
Србија жели да набави руски систем за електронско ратовање Красуха, потврдио је данас приликом обиласка касарне „Мија Станимировић“ у Нишу председник Србије Александар Вучић. Након медијског представљања донираних… »

За неке будуће дане насиља над мушкарцима: Капетан Перишић постала прва жена која је лаширала Орла; новом министру рекли…

Танго Сикс пре 3 дана
Док је цео свет јуче славио Дан борбе против насиља над женама Војска Србије и њено ратно ваздухопловство потрудили су се да направе још један корак ка способности да још једна од тренутно пет активних жене пилота РВ и ПВО… »

Превоз терета ваздухом враћа се старом ритму: Повећана тражња од стране традиционалних клијената, хитни медицински чартери…

Танго Сикс пре 4 дана
Почетком године извештавали смо о хаосу који је завладао у делу ваздушног саобраћаја који се бави превозом терета. Велики међународни шпедитери сналазили су се на све могуће начине, српска национална авио-компанија летела… »

Ратно ваздухопловство Словеније спремно за шопинг: Усвојени већи износи, купују се хеликоптери и први пут – транспортни…

Танго Сикс пре 4 дана
Словеначки парламент усвојио је 20. новембра Закон о расподели новчаних средстава за инвестирање у словеначке оружане снаге за период од 2021-2026 године. Закон ће омогућити додатних 300 милиона евра за следећих шест… »

[ЕКСКЛУЗИВНО] Газела Војске Југославије произведена у Мостару нашла се у Јерменији као хеликоптер за превоз рањеника из зоне…

Танго Сикс пре 5 дана
Једна од првих серијски произведених Газела у бившој Југославији нашла је преко Србије, Мађарске и Румуније свој пут и до недавно окончаног оружаног сукоба око територије Нагорно-Карабаха. Како Танго Сикс открива, хеликоптер… »

[ВИДЕО] Јапанац Хајаши Торису пева „Хеј војници, ваздухопловци“

Танго Сикс пре 4 дана
Постоји на десетине ИоуТубе клипова који славе једну од најпознатијих ЈНА РВ и ПВО песама „Хеј војници, ваздухопловци“. Приметно је да нема интересантнијих изведби ове химне плаваца, или су у питању клипови са једном… »

[ПОСЛЕДЊА ВЕСТ] Испорука Ансата Републици Српској: Објављујемо прве фотографије хеликоптера

Танго Сикс пре 6 дана
Компанија Руски Хеликоптери предала је званично данас у Казању први лаки вишенаменски хеликоптер Ансат Републици Српкој као део уговора за три хеликоптера, како смо јавили у јуну ове године. Планирано је да оператер хеликоптера… »

Време је да причамо о кинеском ПВО систему ФК-3: Да ли је он добро решење за Србију?

Танго Сикс пре 6 дана
Зоран Вукосављевић, бивши припадник ракетних јединица ПВО Војске Југославије, учесник борбених дејстава током НАТО агресије и врсан познавалац ПВО тематике ексклузивни је Танго Сикс колумниста. Зоран ће сваког другог… »

Хеликоптерска јединица МУП-а Србије ноћу: Стробови, рефлектори, фаст ропе и ниско летење

Танго Сикс пре 9 дана
Министарство унутрашњих послова одржало је јуче приказ за медије назван „показно-тактичка вежба Обруч 2020“. Претпоставка симулације био је нови тренд међу фанатицима без поруке или идеологије – насумично пуцање по… »

Албанија активира радар АН/ТПС-77 омогућавајући потпуни надзор националног ваздушног простора

Танго Сикс пре 9 дана
Албанија је активирала нови радарски положај смештен на планини Мида у области Пука северног округа Скадар који ће коначно омогућити овој балканској нацији комплетан преглед ситуације у свом ваздушном простору, изјавила је… »

Танго Сикс, најновије вести »