Танго Сикс

[КОЛУМНА АЛЕНА ШЋУРИЦА] Зимска доминација Аир Сербие

Танго Сикс пре 1 дан
Након три године пада броја линија и фреквенција Аир Сербиа је ове зиме направила огроман искорак. Број нових зимских линија и повећање фреквенција је више него фасцинантно. Повећање има и Монтенегро Аирлинес док Цроатиа… »

Ер Србија: Најбољи оперативни резултати у октобру од 2013. године

Танго Сикс пре 2 дана
Српска национална авио-компанија саопштила је данас да је у октобру превезла 240.696 путника што је за 13,37 одсто више у односу на 212.314 превезених у октобру прошле године – То је уједно и најбољи резултат за овај месец… »

Представници Министарство одбране и Војске Србије на бојевом гађању системом ПВО Мистрал, ВС добија две верзије система

Танго Сикс пре 2 дана
Делегација Министарства одбране и Војске Србије, коју је предводио помоћник министра одбране за материјалне ресурсе др Ненад Милорадовић присуствовала је, на позив Европске групације МБДА, бојевом гађању системом ПВО Мистрал 3… »

[ФОТО] Детаљне фотографије Орлова из Музеја ваздухопловства

Танго Сикс пре 2 дана
Реаговањем на коментар војно-политичког коментатора Александра Радића о томе да је идеја о ремонту авиона Орао из музеја апсурдна, Министарство одбране Србије потврдило је да се наставља пројекат модернизације овог типа авиона… »

Ванси организује први Споттерс даи на аеродрому Никола Тесла: Тражи се 20 спотера који ће сликати и снимати авионе – УНУТАР…

Танго Сикс пре 5 дана
Како је са аеродрома Никола Тесла речено ексклузивно за Танго Сикс, Ванси ће организовати први Споттерс даи у Београду следеће суботе 16. новембра. Тако ће традиционални глобални догађај Ванси ерпортс групације поред 24… »

Министарство одбране одговара Александру Радићу и појашњава шта ће радити са Орловима из Музеја ваздухопловства

Танго Сикс пре 6 дана
Како је данас пренела агенција Бета, Министарство одбране потврдило је да је одредјени број авиона Орао из Музеја ваздухопловства „препознат као могућа платформа за модернизацију“, али да ће на свим тим авионима бити… »

Има ли смисла модернизација Орла?

Танго Сикс пре 6 дана
Као је Танго Сикс пре два дана већ пренео, Србија је у оквиру пројекта модернизације јуришног авиона Орао, кренула са активирањем двоседих примерака Њ-22 који су се још 1996. године, према Споразуму о субрегионалној контроли… »

Монтенегро аирлинес: Наши резултати и укупан допринос оправдавају подршку власника

Танго Сикс пре 7 дана
За десет месеци ове године, Монтенегро аирлинес је превезао 593.939 путника у све три категорије саобраћаја. То је за 17.048 путника или близу 3,00% више у односу на исти период прошле, стоји у јучерашњем саопштењу… »

Ербас развија систем заштите хеликоптера Х145М путем стварања димне завесе

Танго Сикс пре 7 дана
Првог дана Траде Медиа Бриефинга 2019 који у периоду од 4. до 6. новембра у свом погону у Доневорту у Немачкој, организује Аирбус Дефенце анд Спаце, високи званичник компаније Аирбус Хелицоптерс објавио је да се за војни… »

[КОЛУМНА АЛЕНА ШЋУРИЦА] Луфтханса поново у игри за Алиталиу – 12. дио глобалног сукоба

Танго Сикс пре 8 дана
Задњи чланак овог серијала о глобалном сукобу објавио сам прије три мјесеца. И даље су у сукобу шест главних играча: Луфтханса Група (Луфтханса, Еуровингс, Аустриан, Свисс, Брусселс), ИАГ (Бритисх, Ибериа, Аер Лингус… »

Танго Сикс, најновије вести »