Танго Сикс

Саша Влаисављевић: „Концесија аеродрома је најуспешнији потез државе Србије у последњих 30 година“

Танго Сикс 17.12.2019
Синоћ су на свечаности у Старом двору уручене тадиционалне годишње награде Привредне коморе Србије и Привредне коморе Београда „Београдски победник“ за натпросечне резултате у привређивању, развоју и доприносу… »

[КОЛУМНА АЛЕНА ШЋУРИЦА] Лаудина база у Задру огроман искорак

Танго Сикс 17.12.2019
Иако је изградњом аутопута А1 који је Задар повезао са Загребом и Сплитом, али и са Ријеком (уз конекцију на А6) 2005. године, изгледало да ће Зрачна лука Задар кренути рапидно доље и вјеројатно постати тек зрачна лука са… »

Чешка потписала уговор за набавку хеликоптера УХ-1И и АХ-1З

Танго Сикс 16.12.2019
Министарство одбране Чешке саопштило је да је у четвртак 12. децембра у Пентагону, приликом састанка чешке и америчке делегације које су предводили министри одбане Лубомир Метнар и Марк Есперо, између САД и Чешке… »

Црногорски регулатор потврдио: Нема угрожавања безбедности ваздушног саобраћаја изнад Србије и Црне Горе; Синдикат изнео…

Танго Сикс 13.12.2019
Након покретања ванредног инспекцијског надзора од стране Директората цивилног ваздухопловства, о стању у СМАТСА-и огласио се и црногорски регулатор. Синдикат Контролора летења издао још једно саопштење о наводним… »

[ПОСЛЕДЊА ВЕСТ] Босна и Херцеговина набавља четири хеликоптера УХ-1Х-ИИ

Танго Сикс 13.12.2019
У дому Оружаних снага Босне и Херцеговине у Сарајеву јутрос је министарка одбране БиХ Марина Пендеш потписала уговор о набавци четири хеликоптера УХ-1Х-ИИ Хуеи ИИ које ће корисити Оружане снаге БиХ, саопштено је из… »

Удружење пилота „Тигрови“ промовише позив војног пилота по средњим школама у Србији

Танго Сикс 12.12.2019
Чланови Удружења пилота „Тигрови“ из Краљева, уз помоћ Министарства одбране обишли су током октобра, новембра и обићи ће у децембру по једну средњу школу у Србији у којима ће организовати часове популаризације… »

[ЕКСКЛУЗИВНО] РВ и ПВО неће набављати иностране школско-борбене авионе; После Орла 2.0 модернизује се Супергалеб Г-4

Танго Сикс 10.12.2019
Како је на недавно завршеном ваздухопловном сајму у Дубаију ексклузивно за Танго Сикс изјавио в.д. помоћника министра одбране за материјалне ресурсе др. Ненад Милорадовић, Србија, због шире стратегије модернизовања своје… »

[КОЛУМНА АЛЕНА ШЋУРИЦА] аирБалтиц још један примјер како се може бити успјешан

Танго Сикс 10.12.2019
Прије два мјесеца сам писао о примјеру ЛОТ-а који је од мега-губиташа пред банкротом постао изузетно успјешна компанија само захваљујући промјени манагемента и пословне логике. Компанија је то успјела реструктурацијом у мање… »

[ПОСЛЕДЊА ВЕСТ] Влада Црне Горе одлучила да уложи 155 милиона евра у Монтенегро аирлинес у наредних 6 година; обезбеђене…

Танго Сикс 09.12.2019
Како је вечерас саопштила Влада Црне Горе након управо завршене седнице, држава неће уложити, како је то првобитно објављено, само 21 милиона евра у крпљење рупа, односно „консолидацију“ своје националне… »

Кратка историја употребе хеликоптера Ми-24 у Северној Македонији

Танго Сикс 09.12.2019
Северна Македонија је гнездо данас једног од борбено најмоћнијих хеликоптера – совјетског Ми-24В НАТО ознаке Хинд-Е. Ваздухопловни ентузијаста Драган Цветић је имао среће да присуствује ноћним тренажним летовима који су… »

Танго Сикс, најновије вести »