Забава

Зорица Марковић ударила задругара тањиром у главу! Он закукао, па се срушио

Блиц пре 48 минута
У току дана Филип Ђукић је забављао задругаре, а то је почело да иритира Зорицу Марковић, па га је замолила да престане, али он је настављао по свом. Зорица је хтела да се нашали, па је гађала Филипа тањиром, али је… »

Непознати детаљи Цецине и Арканове свадбе: Одједном устали и напустили своје венчање

Ало пре 1 сат
Нико није могао да верује! Тог 19. фебруара 1995. године, када су се Светлана и Жељко Ражнатовић венчали, уприличено је гламурозно весеље у хотелу Интерконтинентал. Међутим, свим званицама је једна ствар остала заувек у… »

Нећете веровати који познати глумац ће се наћи у улози легендарног певача!

Ало пре 1 сат
Улога Силване још није додељена... На пролеће почиње снимање биографске драме о познатом певачу Томи Здравковићу. Филм који се бави трагичним животом овог уметника продуцира Жељко Јоксимовић. Јоксимовић полако… »

Погледајте како је изгледала Цеца Ражнатовић пре брака са Арканом и без силикона! (фото/видео)

Ало пре 1 сат
Колико се променила? Светлана Цеца Ражнатовић препознатљива је по савршеном гласу, бројним хитовима, али и великим грудима. Фолк дива никада није крила да је уградила силиконе, али мало је оних који прате лик и дело познате… »

Завирите у собу малог Јована! Сека Алексић за наследника није штедела новац и труд! (ФОТО)

Ало пре 1 сат
Прелепо! Сека Алексић јуче је напустила породилиште са новорођеним сином Јованом, а она и супруг Вељко Пиљикић не могу да обуздају родитељску срећу. Певачица се месецима уназад припремала за долазак наследника, а то је… »

Луна Ђогани отворено о разлозима раскида са Марком Миљковићем

Ало пре 1 сат
Отворила душу... Луна Ђогани и Марко Миљковић пред крај прошле године ставили су тачку на своју везу, а гостујући у популарној емисији Луна је отворила душу и проговорила о њиховој вези. Ђоганијева је искрено причала о… »

"Сјаши п*дерчино!" Геј активиста, опет, ударио на Жељка Јоксимовића! (ФОТО)

Ало пре 1 сат
Обновљени рат? Предраг Аздејковић прозвао је певача Жељка Јоксимовића путем друштвене мреже Инстаграм. Већ данима је заступљен тренд на познатој социјалној мрежи где корисници приказују себе у четири варијанте (), а… »

Бренин син отворио душу: "Желим да ме људи знају по ономе што радим, а тек онда по томе чији сам син"

Ало пре 1 сат
Стефан прича како је било одрастати уз славне родитеље... Млади певач Стефан Живојиновић отворио је душу, а у исповести за један портал говорио је и о својим славним родитељима, певачици Лепој Брени и некадашњем тенисеру… »

Сви причају да је Шерон Стоун (61) рибетина и по, али наша певачица је годину дана млађа и кида!

Ало пре 1 сат
За њу, време као да је стало... Због филма “Ниске страсти”, о Шерон Стоун (61) су деценијама маштали мушкарци широм планете. Она и данас важи за секс симбол и храбро пркоси годинама и у седмој деценији. И Србија има… »

Анастасија Ражнатовић ударила на "сиротињу": "Нисте навикли на авионе, боце, скупе ствари... То је комплекс!"

Ало пре 1 сат
Морала да се огласи! Анастасија Ражнатовић на друштвеној мрежи Инстаграм жестоко је искритиковала људе који се хвале престижним стварима и моментима, а за њих, заправо, немају средстава. Млада певачица, изреволтирана… »

Забава, најновије вести »