Аја Јунг

Цецина капела на Кипру има чудотворне моћи: Певачица пролазила кроз пакао, помолила се, а онда се десило ово!

Србија данас 30.08.2018
Чудо! Вила певачице Цеце Ражнатовић налази се у летовалишту Аја Напи на Кипру. У огромном двориште налази се капела коју су освештали свештеници Српске православне цркве. Спекулише се да њена капела има чудотворне… »

Мокрањчеви дани од 15. до 21. септембра

РТВ 29.08.2018
НЕГОТИН - Фестивал "Мокрањчеви дани", посвећен стваралаштву најзначајнијег српског композитора Стевана Стојановића Мокрањца, биће одржан од 15. до 21. септембра у његовом родном Неготину. Беседник на отварању биће… »

Неготин у духу највећег композитора: Фестивал "Мокрањчеви дани" од 15. до 21. септембра

БК ТВ 29.08.2018
Промовисање стваралаштва најзначајнијег српског композитора Фестивал "Мокрањчеви дани", посвећен стваралаштву најзначајнијег српског композитора Стевана Стојановића Мокрањца, биће одржан од 15. до 21. септембра у… »

Култура и фестивали камен спотицања у СНС-у?

БизЛифе 05.07.2018
Фото: принтсцреен Н1 Директорка Београдског фестивала игре (БФИ) Аја Јунг изјавила је да не зна ко је Дамир Хандановић, који је недавно изабран за директора Центра београдских фестивала (ЦЕБЕФ) као и да не зна “чему служи”… »

Аја Јунг: Не знам ко је Дамир Хандановић а ни чему служи ЦЕБЕФ

Данас 05.07.2018
О новом директору ЦЕБЕФ-а јуче коментар имали само Аја Јунг и Двери Са насловом „Шта каже СНС Апел 1.000 за новог Пинк директора установе културе града?“, на редакцију Данаса стигло је саопштење Савета за културу Српског… »

Аја Јунг: Не знам ко је Хандановић, нити чему служи ЦЕБЕФ

Н1 Инфо 05.07.2018
Директорка Београдског фестивала игре (БФИ) Аја Јунг изјавила је да не зна ко је Дамир Хандановић, који је недавно изабран за директора Центра београдских фестивала (ЦЕБЕФ) као и да не зна "чему служи" ЦЕБЕФ. Она је за лист… »

Дражић: Да сам члан СНС-а, наљутио бих се због Радојичића

Н1 Инфо 06.06.2018
Ја да сам члан СНС-а, а причају људи да их има стотине хиљада, ја бих се увредио што се на челна места у држави "довлаче" све нестраначке личности, изјавио је новинар Њуз.нета Марко Дражић оцењујући кандидатуру… »

Шарчевић предлаже Факултет за игру у оквиру ФМУ

РТС 05.06.2018
Министрар просвете, науке и технолошког развоја Младен Шарчевић каже да се на седници Владе разговарало о изградњи посебног простора за Факултет музичких уметности који годинама ради у лошим условима, додавши да је тада… »

СНС о кандидату за градоначелника Београда

Дневник 04.06.2018
Седница проширеног састава београдског одбора напредњака, на којој би требало да буде одонета одлука о томе ко ће у наредне четири године бити на челу града, биће одржана данас. По ранијим најавама, седница Скупштине града… »

УО ансамбла "Коло": Оставка Аје Јунг

Вечерње новости 29.05.2018
На седници Владе донета је одлука о разрешењу Аје Јунг са места председника УО Ансамбла "Коло" НА седници Владе донета је одлука о разрешењу Аје Јунг са места председника УО Ансамбла "Коло". Аја Јунг: Велика игра са великим… »

Вести дана »