Ален Азарић

Милијана добила тужбу, мораће да плати велику одштету! Ево и због чега!

Ало 29.04.2019
Неће јој бити лако! Ален Азарић у емисији "Упознајте Парове" саопштио је Милијани да је добила тужбу зато што је причала неистине за свештеника. - Само да им пренесем једну лепу поруку да су добили тужбу од стране некога… »

У "Парове" ушао бивши такмичар, укућани зинули кад су га угледали!

Ало 28.04.2019
Спреман за ријалити?! Спремање за Ускрс на телевизији "Хаппи" било је и више него емотивно. Наиме, у вили "Парова" догодио се "Ускршњи ручак" те су се низала изненађења за такмичаре. Будући да не могу да буду са својим… »

"Пред Србијом си ми: Увалио... А нећеш ништа да ми оставиш" Милијана (21) и Милојко (74) у жестокој свађи због наследства

Блиц 03.04.2019
Жестока свађа Милијане Богдановић (21) и Милојка Божића (74) изненадила је учеснике "Парова", а све је почело када је она оптужена да је упоредо имала још једну везу како би добила стан. Наиме, Ален Азарић се укључио у… »

Милијана имала паралелну везу, преварила Милојка због стана, он захтева да чује ко је Тај човек!

Ало 03.04.2019
Ален Азарић укључио се за време "Парографа" па у јавност и изнео шокантне информације! Он је открио је да је Милијана Богдановић била у исто време са Милојком Тај мистериозан мушкарац се, како каже, "сабрао и није јој га… »

Весна Ривас поново ушла у ријалити, а велики фаворит је напустио вилу! (фото)

Ало 03.03.2019
Она је сад главна! напустио Ален Азарић, а у ријалити је ушлаВесна Ривас, која ће се равноправно борити са осталима за награду. Весна Ривас је преузела титулу бившег председника Алена и руководиће вилом и такмичарима. -… »

Вратила се мама игре! Весна Ривас ушла у Парове, а он је изашао, фаворит! Какав обрт! (фото)

Србија данас 03.03.2019
Тотално претумбавање. Десио се неочекивани расплет синоћ у вили Парова и продукција је све учеснике оставила у шоку. Ален Азарић је напустио вилу, а уместо њега дошла је Весна Ривас, која ће се равноправно борити са… »

Језива исповест алена азарића! Слетео колима у кањон Мораче: Сећам се и даље вриска мог друга, ауто је био згужван, а ја…

Курир 01.03.2019
Ален Азарић са свима је поделио тежак тренутак из приватног живота када је пре 21 годину слетео колима у кањон Мораче. Учесник ријалитија признао је да му се често дешавају непредвиђене ситуације, а многе је тек зачудило… »

Изабелина мајка иза леђа оговарала будућег зета: Покушавала да опере себе, па оплела по Елвину! (видео)

Курир 28.02.2019
Слађа Петровић је Елвину Кадрићу причала "иза леђа" са цимерима Милијем и Маријаном. Она је открила шта јој је рекао Ален Азарић, а није јој било свеједно. Наиме, она каже да јој је Азарић рекао како има прљаву ауру, па… »

Ален је 8 година био у браку, а развео се због прељубе: Азарић отворио душу о женама, ево колико их је имао!

Курир 27.02.2019
Ален Азарић проговорио је о свом браку, па признао са колико жена је био. Он је одговарао на најинтригантнија питања, а није крио да се његов брак завршио због прељубе. Учесник ријалитија је 8 година био са женом, али је… »

Та девојка је чисто зло, убедљиво најгора: Ален Азарић открио ко прави највећи хаос, она га баш нервира!

Курир 24.02.2019
Наталија Вукмановић привукла је велику пажњу у ријалитију, како због свог физичког изгледа, тако и због чињенице да је одмах по уласку почела да прави "хаос". Ален Азарић је јасно изнео мишљење о њој, али и још једној… »

Вести дана »