Дијана Вукомановић

Посланички мандат "тежак": 21.500 евра Странке ће део новца грађана Србије морати да деле, а део ће добијати и према…

Блиц 19.05.2020
Све странке које буду учествовале на изборима за кампању ће добити око 1,3 милиона евра које ће морати да поделе на равне части, и то пре избора. Међутим, ту није крај рачунице, нити "приходима" на које партије могу да… »

Вукомановић позвала је министра Дјордјевића да поднесе оставку

Бета видео 28.04.2020
БЕОГРАД - Посланица Народне странке Дијана Вукомановић позвала је министра рада и социјалне заштите Зорана Дјордјевића да поднесе оставку, јер је у надлежности министарства на чијем је челу и старачки дом у Нишу у којем је… »

Дијана Вукомановић: Старост постала шифра за нову стигматизацију

Данас 24.03.2020
За Данас о вирусу као о глобалној претњи Изненађења нема – сви знамо да смо смртна бића. Али, проблем је у томе што нико од нас није спреман да умре баналном смрћу – тако што се заразио вирусом у продавници или превозу… »

Вукомановић: Старост постала шифра на нову стигматизацију

Бета 24.03.2020
Посланица Народне странке Дијана Вукомановић изјавила је, поводом мера донетих због корона вируса, да је веома важно да младје генерације покажу изузетну пажњу и негу према старим људима и да не дозволе редукцију њихових… »

Дијана Вукомановић позвала жене да бојкотују изборе

Бета 08.03.2020
Председница Форума жена Народне странке и народна посланица Дијана Вукомановић позвала је данас жене у Србији да буду свесне своје политичке моћи и да кажу "доста је " и одбију да гласају на, како је навела, "недемократским… »

Дијана Вукомановић позвала жене да бојкотују изборе

Данас 08.03.2020
Председница Форума жена Народне странке и народна посланица Дијана Вукомановић позвала је данас жене у Србији да буду свесне своје политичке моћи и да кажу „доста је “ и одбију да гласају на, како је навела… »

Народна странка потврдила бојкот избора: Њих две биле против, али су на крају попустиле Јеремићу

Блиц 04.11.2019
Народна странка потврдила је јуче одлуку о бојкоту парламентарних избора. Иако је у претходном периоду било оних који су се противили бојкоту, на крају је одлука усвојена једногласно. Како сазнаје "Блиц", у претходном периоду… »

Какав блам! Опозиција се испалила! Напали Синишу Малог због погрешне Милице!

Курир 10.05.2019
Лажну објаву да је министар финансија именовао чланицу покрета Завентици за директорку Управе за трезор међу првима су лајковали Вук Јеремић, Дијана Вукомановић... Управа за трезор добила је недавно новог в. д. директора -… »

Рашковић Ивић: Дан жена под сенком малтретирања

Данас 08.03.2019
Потпредседница Народне странке Санда Рашковић Ивић изјавила је данас да Дан жена дочекујемо под сенком малтретирања Марије Лукић и срамоте што председник општине Брус Милутин Јеличић – Јутка још није дао оставку… »

Рашковић Ивић: Дан жена под сенком малтретирања, оне треба да се буне сваки дан на радном месту

Нови магазин 08.03.2019
Потпредседница Народне странке Санда Рашковић Ивић изјавила је данас да Дан жена дочекујемо под сенком малтретирања Марије Лукић и срамоте што председник општине Брус Милутин Јеличић - Јутка још није дао оставку… »

Вести дана »