Дијана Вукомановић

Вукомановић: Реконструкција владе инфузија за пролонгирање трајања

Данас 04.04.2018
Посланица Народне странке Дијана Вукомановић рекла је за Н1 да та странка није још добила измењени предлог Драгана Ђиласа о формирању савеза. Говорећи о реконструкцији владе, она је оценила да је то начин да се да инфузија… »

Вукомановић: Реконструкција - сапуница, да влада продужи век

Н1 Инфо 04.04.2018
Посланица Народне странке Дијана Вукомановић рекла је да та странка није још добила измењени предлог Драгана Ђиласа о формирању савеза. Говорећи о реконструкцији владе, она је оценила да је то начин да се да инфузија влади… »

Бошко Јакшић у Новом дану о односу Вашингтона и Москве

Н1 Инфо 03.04.2018
О односу Вашингтона и Москве у теми јутра говориће спољнополитички коментатор листа Политика Бошко Јакшић. Штампу ће листати Дијана Вукомановић из Народне странке. Какав је данас однос Вашингтона и Москве? Да ли је… »

Прозивка на твитеру: Дијана Вукомановић поставила "ватрени твит" о Борку Стефановићу, твитераши јој поручили: Угаси профил!

Блиц 29.03.2018
Функционерка Народне странке Дијана Вукомановић на свом "Твитер" налогу поставила је данас видео клип говора Борка Стефановића о синдикатима и социјалдемократији, током којег се огласио противпожарни аларм. Вукомановићева је у… »

Јеремићеви праве свој клуб у Скупштини БГ

Мондо 11.03.2018
Одборници Народне странке који су у нови сазив Скупштине Београда ушли на листи Драгана Ђиласа "Београд одлучује, људи побеђују", имаће засебни клуб у градском парламенту, пишу "Вечерње новости". Фото: Мондо/Горан… »

СНС: Нетачни подаци о броју гласача

Данас 06.03.2018
Београдски одбор Српске напредне странке саопштио је данас да нису тачни подаци о броју уписаних бирача у Земуну и Новом Београду које је пласирала ЦРТА, а јавности их представила Дијана Вукомановић. Како се наводи у… »

Почела скупштина Србије: На почетку посланичка питања о БГ изборима, убиству Ивановића, поплавама...

Курир 06.03.2018
БЕОГРАД - Прва седница пролећног заседања парламента почела је посланичким питањима, тема су били локални избори у Београду - неправилности на бирачким местима и финансирање кампање Драгана Ђиласа, а посланици су тражили… »

СНС: Лажни подаци ЦРТЕ о броју бирача у Земуну и НГБ

Б92 06.03.2018
Београд -- Градски одбор СНС у Београду, саопштио је да су лажно представљени подаци посматрачке мисије ЦРТА о броју уписаних бирача у Земуну и на Новом Београду. "Због истинитог и објективног информисања грађана, важно је… »

Ђилас први на листи, на њој Шотра, Марковић, Ђуричко...

Вести онлине 23.01.2018
Драган Ђилас ће бити, како сазнаје Данас, први на кандидатској листи, а Саша Јанковић последњи. На листи ће се наћи и Здравко Шотра, Горан Марковић и Никола Ђуричко. Први ће потписом подржати листу иако ће неће бити… »

"Нас је ипак више": Скупови широм Србије

Пресс 17.01.2018
Грађани су се окупили у више градова широм Србије како би одали пошту убијеном лидеру Грађанске иницијативе СДП Оливеру Ивановићу. Фото:Б92.нет Испред Храма Светог Саве у Београду дошли су представници опозиционих странака… »

Вести дана »