Дијана Вукомановић

Дијана Вукомановић: Власт зауставља развој Ниша у корист стране компаније

Бета 04.04.2018
Чланица Председништва Народне странке Дијана Вукомановић изјавила је данас да власт преузимањем контроле над нишким аеродромом "директно зауставља" развој Ниша као саобраћајног чворишта за рачун француског концесионара… »

Вукомановић: Реконструкција владе инфузија за пролонгирање трајања

Данас 04.04.2018
Посланица Народне странке Дијана Вукомановић рекла је за Н1 да та странка није још добила измењени предлог Драгана Ђиласа о формирању савеза. Говорећи о реконструкцији владе, она је оценила да је то начин да се да инфузија… »

Вукомановић: Реконструкција - сапуница, да влада продужи век

Н1 Инфо 04.04.2018
Посланица Народне странке Дијана Вукомановић рекла је да та странка није још добила измењени предлог Драгана Ђиласа о формирању савеза. Говорећи о реконструкцији владе, она је оценила да је то начин да се да инфузија влади… »

Бошко Јакшић у Новом дану о односу Вашингтона и Москве

Н1 Инфо 03.04.2018
О односу Вашингтона и Москве у теми јутра говориће спољнополитички коментатор листа Политика Бошко Јакшић. Штампу ће листати Дијана Вукомановић из Народне странке. Какав је данас однос Вашингтона и Москве? Да ли је… »

Прозивка на твитеру: Дијана Вукомановић поставила "ватрени твит" о Борку Стефановићу, твитераши јој поручили: Угаси профил!

Блиц 29.03.2018
Функционерка Народне странке Дијана Вукомановић на свом "Твитер" налогу поставила је данас видео клип говора Борка Стефановића о синдикатима и социјалдемократији, током којег се огласио противпожарни аларм. Вукомановићева је у… »

Јеремићеви праве свој клуб у Скупштини БГ

Мондо 11.03.2018
Одборници Народне странке који су у нови сазив Скупштине Београда ушли на листи Драгана Ђиласа "Београд одлучује, људи побеђују", имаће засебни клуб у градском парламенту, пишу "Вечерње новости". Фото: Мондо/Горан… »

СНС: Нетачни подаци о броју гласача

Данас 06.03.2018
Београдски одбор Српске напредне странке саопштио је данас да нису тачни подаци о броју уписаних бирача у Земуну и Новом Београду које је пласирала ЦРТА, а јавности их представила Дијана Вукомановић. Како се наводи у… »

Почела скупштина Србије: На почетку посланичка питања о БГ изборима, убиству Ивановића, поплавама...

Курир 06.03.2018
БЕОГРАД - Прва седница пролећног заседања парламента почела је посланичким питањима, тема су били локални избори у Београду - неправилности на бирачким местима и финансирање кампање Драгана Ђиласа, а посланици су тражили… »

СНС: Лажни подаци ЦРТЕ о броју бирача у Земуну и НГБ

Б92 06.03.2018
Београд -- Градски одбор СНС у Београду, саопштио је да су лажно представљени подаци посматрачке мисије ЦРТА о броју уписаних бирача у Земуну и на Новом Београду. "Због истинитог и објективног информисања грађана, важно је… »

Ђилас први на листи, на њој Шотра, Марковић, Ђуричко...

Вести онлине 23.01.2018
Драган Ђилас ће бити, како сазнаје Данас, први на кандидатској листи, а Саша Јанковић последњи. На листи ће се наћи и Здравко Шотра, Горан Марковић и Никола Ђуричко. Први ће потписом подржати листу иако ће неће бити… »

Вести дана »