Дијана Вукомановић

Посланици о Београдским изборима, пореклу новца, поплавама, руском центру

Политика 06.03.2018
Прва седница пролећног заседања парламента почела је посланичким питањима, тема су били локални избори у Београду - неправилности на бирачким местима и финансирање кампање Драгана Ђиласа, а посланици су тражили одговоре… »

Посланичка питања о изборима, поплавама, руском центру

РТС 06.03.2018
Прва седница пролећног заседања парламента почела је посланичким питањима. Тема су били локални избори у Београду, одговори о убиству Оливера Ивановића, превенција од поплава. Дијана Вукомановић из посланичке групе Покрет… »

Почела скупштина Србије: На почетку посланичка питања о БГ изборима, убиству Ивановића, поплавама...

Курир 06.03.2018
БЕОГРАД - Прва седница пролећног заседања парламента почела је посланичким питањима, тема су били локални избори у Београду - неправилности на бирачким местима и финансирање кампање Драгана Ђиласа, а посланици су тражили… »

Ђилас први на листи, на њој Шотра, Марковић, Ђуричко...

Вести онлине 23.01.2018
Драган Ђилас ће бити, како сазнаје Данас, први на кандидатској листи, а Саша Јанковић последњи. На листи ће се наћи и Здравко Шотра, Горан Марковић и Никола Ђуричко. Први ће потписом подржати листу иако ће неће бити… »

"Нас је ипак више": Скупови широм Србије

Пресс 17.01.2018
Грађани су се окупили у више градова широм Србије како би одали пошту убијеном лидеру Грађанске иницијативе СДП Оливеру Ивановићу. Фото:Б92.нет Испред Храма Светог Саве у Београду дошли су представници опозиционих странака… »

"Нас је ипак више": Скупови широм Србије (ФОТО, ВИДЕО)

Б92 16.01.2018
Грађани су се окупили у више градова широм Србије како би одали пошту убијеном лидеру Грађанске иницијативе СДП Оливеру Ивановићу. Испред Храма Светог Саве у Београду дошли су представници опозиционих странака међу којима… »

Широм Србије грађани одају пошту Оливеру Ивановићу

Прва 16.01.2018
Грађани се окупили су се у више градова широм Србије како би одали пошту убијеном лидеру Грађанске иницијативе СДП Оливеру Ивановићу. Испред Храма Светог Саве у Београду дошли су представници опозиционих странака међу… »

Грађани одали пошту Ивановићу у Београду, Нишу, Новом Саду

Н1 Инфо 16.01.2018
Грађани у неколико градова у Србији одали су пошту убијеном председнику Грађанске иницијативе "Србија, демократија, правда" Оливера Ивановића. У Храму Светог Саве у Београду вечерас грађани пале свеће за Ивановића. Окупио… »

Грађани одају пошту Ивановићу на Светосавском платоу

Ало 16.01.2018
На Светосавском платоу испред и у Храму Светог Саве окупили су се вечерас грађани како би одали пошту лидеру Грађанске иницијативе Оливеру Ивановићу, убијеном јутрос у Косовској Митровици. Грађани пале свеће у Храму, а… »

Без посла у Србији остало 28 породиља: Отказ због рађања

Вести онлине 11.01.2018
Апел српских власти да жене у Србији више рађају као хладан туш полила је вест коју је обнародовала посланица Дијана Вукомановић да је 28 породиља које су радиле у АСГС, ћерки фирми већински државне компаније ЕР Србија… »

Вести дана »