Дијана Вукомановић

Вукомановић: Народна странка ће умирити борбу деснице и левице

Данас 29.09.2017
* Боривоје Боровић: После 17 година поново сам у политици * Владимир Кецмановић: Нећу бити активан, али сам за НС * Санда Рашковић Ивић: Ускоро ћу одлучити да ли приступам. Сматрам да је Србији преко потребна нова партија… »

Дијана летује у кањону Мораче!

Ало 11.08.2017
Дијана летује у кањону! Посланица Дијана Вукомановић прихватила је позив бившег страначког колеге Новице Тончева да дође у Сурдулицу, али и додала да ипак неће са њим у лов. - Захваљујем се колеги посланику Тончеву на… »

Дијана, ајмо у лов на дивљач!

Ало 09.08.2017
Новица зове Дијану у лов! Чим је новопечени потпредседник СПС-а Новица Тончев сазнао да је његова бивша партијска другарица Дијана Вукомановић вична у баратњу оружјем одмах јој је упутио џентлменски позив да заједно оду… »

Дијана и Ана заратиле због војне обуке!

Ало 08.08.2017
Рат посланица због војне обуке! Предлог министра одбране Александра Вулина да све жене у Србији млађе од 50 година прођу обуку за пружање прве помоћи и поступање у ванредним ситуацијама изазвао је жесток сукоб међу дамама… »

Дијана вукомановић о гашењу њузвика због притисака режима: Ућуткују се сви који противурече Вучићу, влада општи…

Курир 03.08.2017
Јавност у Србији огорчена је после гашења престижног магазина Њузвик Србија, који је престао да излази после вишемесечног медијског терора који се спроводи над Адрија медија групом, забраном оглашавања у нашим издањима… »

Дијана Вукомановић: Вучић се понаша као султан, он на народ Србије гледа као на рају која треба да трпи харач и зулум!

Курир 26.07.2017
Реагујући на отворено писмо које је председник "Адрија медија групе" Александар Родић, упутио Александру Вучићу у коме му поручује да је време да Србији призна да је очајник и лажов, Дијана Вукомановић, самостални посланик… »

Вукомановић: Опозиција мора да се уједини

РТВ 24.07.2017
БЕОГРАД - Народна посланица Дијана Вукомановић сматра да би опозиција требало да се уједини за изборе у Београду после "болног искуства" са председничким изборима, али и да учествује у дијалогу о Косову који је најавио… »

Родољуб Шабић и Дијана Вукомановић гости Новог дана

Н1 Инфо 23.07.2017
Гости у Новом дану биће повереник за информације од јавног значаја Родољуб Шабић и народна посланица Дијана Вукомановић. Са скупштинске говорнице председница парламента Маја Гојковић позвала је повереника за информације од… »

Ђорђе Вукадиновић и дијана вукомановић: Нови заштитник грађана изабран да се ништа не пита и да се не меша у свој посао

Курир 20.07.2017
Посланик посланичке групе Нова Србија – Покрет за спас Србије Ђорђе Вукадиновић оценио је данас да Зоран Пашалић не испуњава услове за обављање функције заштитника грађана и да су у питању пре свега стручни, али и… »

Вукомановић: Доста су радници крварили за отаџбину

Данас 18.07.2017
Љубав према отаџбини не подразумева тежак рад за малу плату. Патриотизам је нешто друго. Министар Ђорђевић је очигледно у својој министарској ташни приликом селидбе у нови ресор понео говор из свог бившег војног ресора… »

Вести дана »