Ена Попов

Ена Попов се први пут огласила након смрти оца: "Данас ћемо ми за тебе одувати свећицу, најдражи мој!"

Ало 20.07.2020
Потресно! Ена Попов, коју је домаћа јавност упознала као учесницу првог ријалитија у Србији, доживела је недавно велику породичну трагедију. Наиме, изгубила је оца, који је, како преносе домаћи медији, преминуо после краће… »

Афера о којој је брујао Балкан: Српска водитељка и старлета се бориле око фудбалера, а онда се умешала и певачица! Шоу!

Курир 08.07.2020
Фудбалер Гојко Качар у естрадним круговима важио је за великог заводника, а током претходних година повезиван је са три познате лепотице. Гојко се пре деценију, како се писало, забављао са водитељком и некадашњом учесницом… »

Српска водитељка и старлета се бориле око фудбалера: Троугао изазвао скандал, а тек кад је умешана и певачица - није се…

Блиц 08.07.2020
Фудбалер Гојко Качар у естрадним круговима важио је за великог заводника, а током претходних година повезиван је са три познате лепотице. Гојко се пре деценију, како се писало, забављао са водитељком и некадашњом учесницом… »

Срамота ме, анабела није требало да уђе овде: Миљковић се сетио Ене, хаоса са Луном, па и кије! Отворио душу (видео)

Курир 05.07.2020
Марко Миљковић имао је прилику да види своје успомене, где су се нашле бројне свађе са Луном Ђогани. Он се ухватио за главу, а онда и проговорио. "Свашта нешто је ту било... Моји сиктераши, и Александра моја бивша, тату… »

Прва ријалити девојка марка миљковића се повукла из јавности! Удала се за успешног бизнисмена и сад живи живот из бајке

Курир 12.06.2020
Учесница првог ријалити програма "Велики брат", певачица и водитељка Ена Попов већ годинама је у љубавној вези са новосадским бизнисменом Ненадом Чанком, синовцем политичара Ненада Чанка. Са супругом се ретко појављује у… »

Туга у дому ене Попов: Бивша девојка Марка Миљковића имала смртни случај!

Курир 02.06.2020
Ена Попов данас је доживела један од највећих удараца у животу. Наиме, бившој девојци актуелног задругара Марка Миљковића данас је преминуо отац. Енин отац Стеван, како каже извор, који је био власник једне приватне фирме… »

Након што су оптужили Миљковића да је био агресиван према бившој девојци Ени Попов, огласила се и она!

Ало 30.05.2020
Ево шта има да каже! Поједини учесници претходних сезона ''Задруге'' у више наврата прозивали су Марка Миљковића, да га је оставила због агресивности и насиља које је трпела са њим у вези, а данас је за црним столом опет… »

Оптужен да ју је тукао, а он је за њу прошлост! Овако је Ена говорила о причама да је трпела насиље у вези са Марком

Курир 29.05.2020
Поједини учесници претходних сезона ''Задруге'' у више наврата прозивали су Марка Миљковића, да га је Ена Попов оставила због агресивности и насиља које је трпела са њим у вези, а данас је за црним столом опет потегнута та… »

Анабела га сатерала у чошак! Марко признао да је тукао бившу, сви сумњају на њу! А ово ће урадити ако насрне на луну

Курир 28.04.2020
Анабела Атијас открила је да је Марко Миљковић био агресиван према једној од својих бивших девојака. "Ја знам и ко је та девојка и игром случаја сам разменила пар реченица са њом. Она то никада неће изнети јавно јер има… »

Ена Попов из изолације: "Супруг и ја успавамо децу и вежбамо"

Телеграф 04.04.2020
Водитељка не одустаје од тренинга ни у изолацији. Екипа Телеграф ТВ започела је формат " Јетсет у четири зида" у којем разговарамо са личностима са наше јавне сцене са циљем да сазнамо како се они понашају у ванредној… »

Вести дана »