Ена Попов

Марко Миљковић проговорио о физичком насиљу према Ени Попов, Миљана устала и направила потпуни хаос! (видео)

Ало 31.05.2019
"Једино је њу искрено волео" Зорица Марковић и Миљана Кулић су оптужиле Марка Миљковића да је био насилан према својој бившој девојци са којом је љубав започео у ријалитију, Ени Попов. "Мени је било монструозно оно што… »

Ена Попов се супротставила Миљани након њених тврдњи да су се дописивале: Не познајем ту девојку, то су будалаштине!

Телеграф 30.05.2019
Док Миљана тврди једно у Задрузи, Ена каже да то нема везе са истином. Некадашња девојка Марка Миљковића, Новосађанка Ена Попов, на тврдње Миљане Кулић како су се њих две дописивале и причале о наводном Марковом… »

Без длаке на језику: Гаги Ђогани прокоментарисао изјаву Ене Попов на причу да је Марко Миљковић био агресиван према њој

Блиц 29.05.2019
Након што се Ена Попов огласила поводом тврдњи Зорице Марковић и Миљане Кулић да је водитељкин бивши дечко Марко Миљковић био агресиван према њој, њену изјаву прокоментарисао је и Гаги Ђогани. Гагијева ћерка Луна је… »

Ена Попов се огласила након приче да ју је Марко Миљковић тукао

Телеграф 29.05.2019
- Мислим да је потпуно јасно да нити гледам тај садржај нити је то сфера мог интересовања, али заиста - почела је са причом Ена. Зорица Марковић и Миљана Кулић су у "Задрузи" започеле причу како је Марко Миљковић… »

"Она је пример другима!" Гаги Ђогани прокоментарисао изјаву Ене Попов на причу да ју је Миљковић наводно тукао (фото)

Телеграф 29.05.2019
Након Ениног коментара, огласио се и Гаги путем друштвених мрежа. Након што се Ена Попов огласила поводом тврдњи Зорице Марковић и Миљане Кулић да ју је бивши дечко Марко Миљковић тукао, њену изјаву прокоментарисао је… »

Испуњена жена то не ради! Чим је сазнао за батине које је Ена Попов добила од Марка, огласио се гаги ђогани! Ове речи ће…

Курир 29.05.2019
Ена Попов огласила се поводом тврдњи Зорице Марковић и Миљане Кулић да ју је бивши дечко, Марко Миљковић, тукао. "О свим људима, било да су пословни сарадници, емотивни партнери, пријатељи, познаници, који су део моје… »

Огласила се Ена Попов након језивих доказа да је Миљковић вршио насиље над њом!

Ало 29.05.2019
Марко Миљковић тренутно борави у риајлитију Задруга 2 и у вези са блогерком Луном Ђогани. Он је у учествовао и у првом ријалитију код нас, Великом брату, а ту је такође имао љубавну везу био је у љубави са Еном Попов… »

Станија открила детаље скандала са гојком качарем: Станија шокирала причом о Ени Попов (видео)

Курир 27.05.2019
Станија Добројевић после завршене "Задруговизије" нашле многе заједничке теме са Маријаном Зоњић, признала је да је у почетку много патила и да је примала к срцу све негативне коментаре. Она је рекла како јој је Ена Попов… »

Станија по први пут проговорила о вези са Гојком Качарем! Открила шокантне детаље, ево шта јој је паковала Ена Попов

Ало 27.05.2019
Скандал! Станија Добројевић је после "Задруговизије" разговарала са Маријаном Зоњић. Она је признала да је у почетку много патила и да је примала к срцу све негативне коментаре у ријалитију. Она је рекла како јој је Ена Попов… »

Станија изнела детаље афере са Гојком Качарем: Кад Ена Попов чује шта је рекла, неће јој бити добро! (видео)

Телеграф 27.05.2019
Станија је потом причала и о негативним порукама, тачније коментарима које јој је наводно писала Ена. Станија Добројевић (34) је у разговору са Маријаном Зоњић открила да је некада јако тешко поносила лоше коментаре о себи… »

Вести дана »