Ена Попов

Њу су прву оптужили да се бави проституцијом! Била је у Великом брату, од Ене Попов није се одвајала: Сад су изгубиле сваки…

Курир 10.05.2019
Јелена Провчи и Ена Попов биле су велике другарице током учешћа у "Великом брату". Атрактивна црнка и иначе привлачила је огромну пажњу јавности. Шта више, од почетка била је фаворит. Након изласка из ријалитија се… »

Чиме се бави Ена Попов, бивша певачица и водитељка

Вести онлине 09.04.2019
Учесница првог ријалити програма Ена Попов појавила се и постала позната пре пуних 13 година. Остала је запажена као једна од актера прве ријалити романсе са Марком Миљковићем која није дуго потрајала. Након тога била је у… »

Анабела Атијас излазила са садашњим дечком своје ћерке!

Свет плус 19.03.2019
Она је као оружје за освету Младену са којим је тада била у вези, искористила Марка Миљковића, бившег дечка Ене Попов. Анабела Атијас излазила са садашњим дечком своје ћерке Луне Ђогани! Све се одвијало сада већ давне… »

“Које су ово форе?!” Луна побеснела због питања о бившој девојци Марка Миљковића, па се посвађала са Микијем! (ФОТО)

Свет 13.03.2019
У “Квизу знања”, на постављана питања одговарала су по три представника сваког племена. Противничке екипе били су Мики Ђуричић, Марко Миљковић и Владимир Тодоровић из племена “Каубоја”, док су “Индијанце”… »

"Које су ово форе?!" Луна побеснела због питања о бившој девојци Марка Миљковића, па се посвађала са Микијем! (фото)

Телеграф 13.03.2019
Због Луниног коментара Миљковићу није било свеједно. У "Квизу знања", на постављана питања одговарала су по три представника сваког племена. Противничке екипе били су Мики Ђуричић, Марко Миљковић и Владимир Тодоровић… »

Комеморација дивни Карлеуши: Учила нас је да чувамо породицу (фото)

Вечерње новости 06.03.2019
Јелена је ушла у салу са супругом Душком Тошићем и пи-аром Зораном Бирташевићем. Дошла је бледа, погнуте главе, отеченог лица од плакања. Ни у сали није могла да задржи сузе. КОМЕМОРАЦИЈА поводом смрти Дивне Карлеуше… »

Одлазак Дивне Карлеуше: На комеморацију дошли и Ана Кокић, Лепа Лукић и Боки 13 (видео)

Блиц 06.03.2019
Комеморација Дивне Карлеуше почела је у 11 часова у Каменој сали Радио Београда. Међу првима је дошла Весна Змијанац, а након ње дошли су и Ана Кокић, Лепа Лукић и Боки 13. На комеморацију је затим стигла и водитељка Ена… »

Комеморација Дивни Карлеуши: Плач, туга и јецаји чују се у Каменој сали, а Јелена... (фото)

Србија данас 06.03.2019
Комеморација радијске водитељке Дивне Карлеуше, која је преминула у недељу у 61. години, одржава се у згради Радио Београда, у Каменој сали, у 11 сати, а сахрана је на Новом бежанијском гробљу у 14.30. На комеморацију су из… »

Јелена непрепознатљива, ошишана на кратко, на корак да се онесвести! (фото)

Србија данас 06.03.2019
Комеморација радијске водитељке Дивне Карлеуше, која је преминула у недељу у 61. години, одржава се у згради Радио Београда, у Каменој сали. Пристигле су многе колеге, међу првима Весна Змијанац, Ана Кокић, Снежана… »

Србија је брујала о њеном сексу пред камерама: Родила је две ћерке, престала да пева, али сада је поново на ТВ-у и ево шта…

Блиц 26.01.2019
Водитељка, певачица и некадашња учесница "Великог брата" Ена Попов последњих година повукла се из јавности и посветила породици, те публика до скоро није имала прилику да је види на малим екранима. Ена се прославила… »

Вести дана »