Ена Попов

Ена Попов из изолације: "Супруг и ја успавамо децу и вежбамо"

Телеграф 04.04.2020
Водитељка не одустаје од тренинга ни у изолацији. Екипа Телеграф ТВ започела је формат " Јетсет у четири зида" у којем разговарамо са личностима са наше јавне сцене са циљем да сазнамо како се они понашају у ванредној… »

Пропала каријера, голгота, скандали: Ево како су се животи познатих променили после бурних љубави у ријалитију!

Курир 28.03.2020
Постоје многе ријалити љубави о којима се и данас прича, али ретко које су биле праве. Први ријалити шоу у Србији "Велики брат" обележен је љубављу између Ене Попов и Марка Миљковића. Њих двоје били су чак и интимни… »

Имала је с*кс са Марком Миљковићем пред камерама, а сада Ена Попов изгледа боље него икада!

Ало 22.03.2020
Погледајте њену нову фотографију! Марко Миљковић је више од годину дана са прекидима у вези са Луном Ђогани, а многи су заборавили како је заправо започела његова ријалити каријера. Он је учествовао у једном од првих… »

Славље у дому Ене Попов: Данас је њен најсрећнији дан (фото)

Ало 14.02.2020
Срећа! Ена Попов, иако је популарност стекла у једном од првих ријалитија, данас има потпуно другачији живот. Она се бави модом, али и водитељством и уз успешну каријеру има и предивну породицу. Њена млађа ћерка је… »

Велико славље у кући Ене Попов и Ненада Чанка! Она ништа не ради, а сви гледају само у њу! Ево зашто! (фото)

Курир 14.02.2020
Ћерка водитељка Ене Попов и њеног изабраника Ненада Чанка данас је напунила три године, а тим поводом поносна мајка упутила је девојчици емотивну честитку путем друштвене мреже Инстаграм. Уз фотографију на којој је љуби… »

'Научно-образовни програм!' Ена Попов оплела по Марку Миљковићу!

Пресс 17.10.2019
Ена Попов је пред камерама првог "Великог брата" била у емотивној вези са Марком Миљковићем, садашњим емотивним партнером Луне Ђогани, а данас не жели ни да чује за њега. Фото:пулс - Нисам пратила "Задругу 2" јер немам… »

Ена Попов искрено проговорила о бившем дечку Марку Миљковићу и његовој садашњој девојци Луни

Телеграф 15.10.2019
- Ја апсолутно не размишљам о њима и свом бившем партнеру - између осталог је рекла Ена. Ена Попов (33), креаторка и прва ријалити девојка Марка Миљковића, данас живи породичним и мирним животом у Новом Саду. Ену је… »

Ена Попов проговорила о вези Луне и Марка, а оно што је рекла ће их заболети!

Ало 15.10.2019
Није штедела речи! Ена Попов (33) је прва била са Марком Миљковићем у ријалитију и били су интимни пред камерама, а сада је породична жена и живи у Новом Саду. Њихова веза није трајала дуго након напуштања ријалитија… »

Она је пре 13 година прва имала с*КС са Марком пред камерама: Ена проговорила о вези Ђоганијеве и Миљковића, неће им бити…

Курир 15.10.2019
Ена Попов (33) је прва била са Марком Миљковићем у ријалитију и били су интимни пред камерама, а сада је породична жена и живи у Новом Саду. Њихова веза није трајала дуго након напуштања ријалитија, након чега се Ена… »

Прва је имала интимни однос у српском ријалитију! Данас живи свој сан!

Свет плус 15.10.2019
Учесници ријалити програма у Србији су, може се слободно рећи, навикли јавност на скандале, будући да већ годинама уназад њихови поступци пред камерама подижу прашину. Прва је имала интимни однос у српском ријалитију… »

Вести дана »

У Хрватској 4.084 новооболелих, умрло 70 особа

Данас пре 41 минутајош 22 повезане

Новосађанин ухапшен због крађе чамца

Радио 021 пре 1 сатјош 10 повезаних

НОВИ ПАЗАР: Преминуо пацијент из Рашке

ИндексОнлине пре 2 сатајош 9 повезаних

ЗЗЈЗ НОВИ ПАЗАР: Данас 28 новозаражених

Санџак хабер пре 3 сатајош 8 повезаних