Ена Попов

Њен секс у Великом брату био је први пред камерама у Србији: Нација је била шокирана, а онда је постала водитељка, па…

Курир 06.12.2018
Ена Попов је пре десет година учествовала у " Великом брату" и тада је била у љубави са Марком Миљковићем и они су били први пар који је имао секс у ријалитију. Она је данас удата и мајка двоје деце, али увек је искрено… »

Била је водитељка, па певачица која је смувала фудбалера, а данас живи потпуно другачији живот (18+)

Ало 06.12.2018
Некад и сад. Она је прва имала акцију испод јоргана са дечком ког је упознала у ријалитију. Реч је о Новосађанки Ени Попов која је учестовала у првој сезони "Великог брата". Ена је у ријалитију упознала Марка Миаљковића са… »

Прошло је 12 година од прве вруће акције у ријалитију: Њих двоје су се дохватили испод јоргана, шапутали перверзије, а и…

Пресс 09.11.2018
Ена Попов и Марко Миљковић су обележили ријалити у ком су учествовали пре 12 година, а посебно њихова акција испод јоргана. ФОТО: ПРИНТСКРИН ИОУТУБЕ "Ми смо се заљубили, ја сам имала 19 година, он је 3 године старији од мене… »

Прошло је 12 година од прве вруће акције у ријалитију: Њих двоје су се дохватили испод јоргана, шапутали перверзије, а и…

Курир 08.11.2018
Ена Попов и Марко Миљковић су обележили ријалити у ком су учествовали пре 12 година, а посебно њихова акција испод јоргана. Њих двоје су били у романси, а никада нису потврдили да ли су имали секс, иако се у пар наврата… »

Шок фотка: Прославио се као проблематичан учесник "Великог Брата", а данас овако изгледа! (фото)

Ало 17.10.2018
Непрепознатљив! Никола Ђуровић био је учесник прве сезоне ријалитија Велики Брат, када је победник био Иван Љуба. Наиме, Никола је у Великом Брату био запажен по свом импулсивном карактеру, када није бирао речи како би… »

Ксенија Јовановић, Ена Попов и Марина Буљовчић у емисији „Мустре”

Дневник 14.10.2018
Као десерт након недељног ручка, у емисији „Мустре” на Радио-телевизији Војводине, дочекују нас три прелепе жене - Ксенија Јовановић, Ена Попов и Марина Буљовчић. Негујући култ телевизијских недељних поподнева, оне… »

Ријалити секс за памћење: Тресло се под јорган планином! Ово су учесници који су акцијама у кревету стекли славу! (фото)

Курир 10.09.2018
Током претходник сезона ријалити програма велики број учесника остао је упамћен по врелим акцијама у кревету, али неретко и ван њега! Од "Великог брата", до прошлогодишњег издања "Задруге" - ово су парови који су оставили… »

Први су открили јорган планину! Марка смо гледали у Задрузи, а ево шта ради ЕНА Попов - променила живот из корена

Србија данас 16.08.2018
Нећете је препознати! Ена Попов је пре десет година учествовала у "Великом брату". Тада је била у љубави са Марком Миљковићем и они су били први пар који је имао секс у ријалитију! Сви се сећају чувене "јорган планине" коју… »

Сазнајемо: Српска водитељка купила кућу, сели се са мужем бизнисменом

Блиц 09.06.2018
Некадашња учесница "Великог брата" и водитељка Радио-телевизије Војводине Ена Попов прелази у нови дом, сазнаје "Блиц ТВ магазин". Ена и њен емотивни партнер Ненад Чанак пазарили су нову кућу, у којој ће ускоро отпочети… »

Ријалити звезда мења адресу: Ево где се сели Ена Попов!

Курир 08.06.2018
Некадашња звезда " Великог брата" Ена Попов и њен партнер Ненад Чанак пазарили су нову кућу. "Она и њен партнер Ненад дуже време размишљају да се преселе у нови дом, а сада су ту идеју спровели у дело. Како сам начула… »

Вести дана »