Ена Попов

Ена је са њим скоро деценију! Да ли вам личи на Марка Миљковића? (ФОТО)

Свет 03.09.2019
Ена Попов и Ненад Чанак заједно са ћеркицама Ријом и Милом отпутовала је на одмор и лудо се забавила на плажи позирајући у породичном окружењу. “За моју слатку породицу не треба филтер”, потписала је фотографије… »

Ена је са овим бизнисменом од 2012! Имају 2 ћерке и ретко кад се појављују заједно у јавности! Сад удружили снаге па урадили…

Курир 03.09.2019
Ена Попов и Ненад Чанак заједно са ћеркицом Ријом и Милом отпутовала је на одмор и лудо се забавила на плажи позирајући у породичном окружењу. "За моју слатку породицу не треба филтер", потписала је фотографије насмејана… »

Ена Попов родила двоје деце Ненаду Чанку! Заједно су 7 година, а у јавности се никада не појављују заједно!

Ало 03.09.2019
Испливала фотографија! Ена Попов већ годинама је у складној заједници са бизнисменом Ненадом Чанком, међутим пар се ретко појављује заједно у јавности. Ена је тренутно на одмору са породицом, одакле је поделила фотографију са… »

Седам година су у љубави, а никад их не виђамо заједно: Наша водитељка коначно позирала са бизнисменом са којим има две…

Блиц 03.09.2019
Водитељка Ена Попов већ годинама је у складној заједници са бизнисменом Ненадом Чанком, међутим пар се ретко појављује заједно у јавности. Ена је тренутно на одмору са породицом, одакле је поделила фотографију са плаже на… »

Испливао урнебесан снимак Марка Миљковића, када буде видео пропашће у земљу од срамоте! (видео)

Ало 27.07.2019
Девоке се "просуле" за њим! Бивши учесници Великог брата, Марко Миљковић и Ена Попов, су били током трајања ријалитија у страственој вези, која након изласка није опстала. Међутим, њих двоје су се прославили наког изласка… »

Пре 13 година имао је први с*КС у вб! Ово су све жене марка миљковића! Од Ене Попов, Дее Тошић, трудне Александре и Луне…

Курир 13.07.2019
Ди-џеј из Бруса Марко Миљковић, који је заузео друго место у Задрузи 2, широј публици постао познат као велики ријалити заводник. У ријалитију "Велики брат" започео је везу са Еном Попов и те 2006. године њих двоје су имали… »

Били су први ријалити пар у Србији: Волели су се пре 13 година, а Ена Попов сада открива шта се десило након раскида

Блиц 20.06.2019
Ена Попов и Марко Миљковић били су први ријалити пар, а њихову љубав која се родила пред камерама "!Великог брата" многи су коментарисали. Ена Попов неретко истиче да ужива у браку са супругом Ненадом Чанком, као и то да је… »

Они су били први ријалити пар! Настао је скандал када су водили љубав пред камерама: А после више од 10 година Ена је…

Курир 20.06.2019
Ена Попов и Марко Миљковић први су ријалити пар. Они су у романсу упловили пред камерама "Великог Брата" и били су све о чему се причало. После раскида, како водитељка сада открива, нису остали у контаку, а ови формати више… »

Ена Попов проговорила о Марку Миљковићу, па открила када се чула са њим последњи пут!

Ало 20.06.2019
Све испричала. Певачица је пре десет година привукла велику пажњу јавности када је започела везу у ријалитију са Марком Миљковићем. Ена Попов неретко истиче да ужива у браку са супругом Ненадом Чанком, као и то да је… »

Марко Миљковић проговорио о физичком насиљу према Ени Попов, Миљана устала и направила потпуни хаос! (видео)

Ало 31.05.2019
"Једино је њу искрено волео" Зорица Марковић и Миљана Кулић су оптужиле Марка Миљковића да је био насилан према својој бившој девојци са којом је љубав започео у ријалитију, Ени Попов. "Мени је било монструозно оно што… »

Вести дана »