Ена Попов

Марко се јавно извинио Ени Попов! Миљана Кулић направила хаос! (ВИДЕО)

Свет плус 31.05.2019
Четвртак је резервисан за гледање снимака! Марко Миљковић се јавно извинио Ени Попов, а онда је Миљана Кулић направила хаос јер је назвао "мајком монструмом"! Ово двоје задругара је наставило да се брутално вређа! У једном… »

Марко Миљковић коначно проговорио: Открио истину о причи да је према Ени Попов био насилан, па јој упутио ову поруку

Блиц 31.05.2019
Марка Миљковића задругарке Зорица Марковић и Миљана Кулић оптужиле су да је био насилан према својој бившој девојци са којом је љубав започео у ријалитију, Ени Попов. Миљана Кулић је, подсетимо рекла чак и да јој је… »

Насрнуо је монструозно на бившу, а једино је њу искрено волео: Марко Миљковић проговорио о насиљу према Ени Попов и…

Курир 31.05.2019
Марка Миљковића задругарке Зорица Марковић и Миљана Кулић оптужиле су да је био насилан према својој бившој девојци са којом је љубав започео у ријалитију, Ени Попов. - Мени је било монструозно оно што је изговорио за… »

Ена Попов се супротставила Миљани након њених тврдњи да су се дописивале: Не познајем ту девојку, то су будалаштине!

Телеграф 30.05.2019
Док Миљана тврди једно у Задрузи, Ена каже да то нема везе са истином. Некадашња девојка Марка Миљковића, Новосађанка Ена Попов, на тврдње Миљане Кулић како су се њих две дописивале и причале о наводном Марковом… »

Ена Попов се огласила након приче да ју је Марко Миљковић тукао

Телеграф 29.05.2019
- Мислим да је потпуно јасно да нити гледам тај садржај нити је то сфера мог интересовања, али заиста - почела је са причом Ена. Зорица Марковић и Миљана Кулић су у "Задрузи" започеле причу како је Марко Миљковић… »

"Она је пример другима!" Гаги Ђогани прокоментарисао изјаву Ене Попов на причу да ју је Миљковић наводно тукао (фото)

Телеграф 29.05.2019
Након Ениног коментара, огласио се и Гаги путем друштвених мрежа. Након што се Ена Попов огласила поводом тврдњи Зорице Марковић и Миљане Кулић да ју је бивши дечко Марко Миљковић тукао, њену изјаву прокоментарисао је… »

Испуњена жена то не ради! Чим је сазнао за батине које је Ена Попов добила од Марка, огласио се гаги ђогани! Ове речи ће…

Курир 29.05.2019
Ена Попов огласила се поводом тврдњи Зорице Марковић и Миљане Кулић да ју је бивши дечко, Марко Миљковић, тукао. "О свим људима, било да су пословни сарадници, емотивни партнери, пријатељи, познаници, који су део моје… »

Без длаке на језику: Гаги Ђогани прокоментарисао изјаву Ене Попов на причу да је Марко Миљковић био агресиван према њој

Блиц 29.05.2019
Након што се Ена Попов огласила поводом тврдњи Зорице Марковић и Миљане Кулић да је водитељкин бивши дечко Марко Миљковић био агресиван према њој, њену изјаву прокоментарисао је и Гаги Ђогани. Гагијева ћерка Луна је… »

Прва изјава ене Попов после приче да ју је Марко тукао: Њене речи ће бурно одјекнути у јавности, а оно што мисли о својој…

Курир 29.05.2019
Ена Попов огласила се после Миљанине и Зоричине приче да ју је Марко Миљковић тукао док су били у вези. Ена Попов коју су помињале као девојку коју је Марко тука, са Миљковићем је била у вези док су били у ријалитију… »

Ена Попов о језивим наводима Миљане Кулић да је трпела насиље од Марка!

Свет плус 29.05.2019
Сви се добро сећамо ријалитија "Велики брат" где је између осталих учесник био и Марко Миљковић, који се сада налази у ријалитију "Задруга 2". Сећамо се и његове везе са Еном Попов. Сада је и она проговорила о језивим… »

Вести дана »