Иван Ивановић

4 и по мушкарца са Иваном Ивановићем: Епизода 04

Нова пре 8 дана
Водитељ Иван Ивановић и његова екипа Срђаном Динчић, Слободан Лока Нешовић, Бане Раичевић и Драган Илић и овог пута су у емисији "4 и по мушкарца" говорили о разним актуелним темама и дешавањима у земљи. Ивановић… »

У Косовској Митровици 1.000 дана ћутања о ликвидацији Оливера Ивановића и паралишући страх од Вучића

Луфтика пре 10 дана
Велики број грађана окупио се синоћ у Београду и у Косовској Митровици где је симболично упаљено 1.000 свећа поводом хиљаду дана од убиства Оливера Ивановића, јавља Данас. Испред Цркве Светог Марка у Београду велики број… »

(ВИДЕО) Како је изгледао таблоидни рафал по Ивану Ивановићу

Нова пре 9 дана
Како је изгледао септембар Ивана Ивановића, аутора популарне ТВ емисије "Вече са Иваном Ивановићем", најбоље показује видео емитован у емисији прошле недеље. Десетине насловних страна таблоида биле су ове недеље посвећене… »

(ФОТО) Мали Иван Ивановић као ђак првак

Нова пре 9 дана
Један од најпопуларнијих српских водитеља Иван Ивановић, поделио је стару фотографију из детињства, која је изазвала мноштво реакција. Он ће ускоро прославити 45. рођендан, а присетио се школских дана и објавио фотографију… »

Пише Иван Мрђен: Зашто не гледам “Утисак недеље”

Нова пре 9 дана
Написао сам већ неколико пута да не читам новине, нити гледам информативне емисије на овдашњим телевизијама, јер не желим ни да видим, ни да чујем председника свега овога. Због тога не пратим ни хит емисије на нашој… »

Вече са Иваном Ивановићем: Гост Андрија Милошевић

Нова пре 10 дана
Популарни водитељ Иван Ивановић у својој емисији, која се емитује сваког петка у 22 часа на телевизији Нова С, угостио је чувеног глумца Андрију Милошевића. Као и сваког понедељка, емисију “Вече са Иваном Ивановићем”… »

Имао је само 900г, мајка му је умрла на респиратору, али из болнице је изашао као херој

Луфтика пре 13 дана
Александар Ивановић је на свет дошао са само 900 грама тежине, а његова мајка Бранкица преминула је од коронавируса током порођаја, на респиратору. Александар, својеврсни херој, отпуштен је из Клиничког центра у Нишу после… »

Бранислав Раичевић: Дизаћемо глас, што нас је више, бићемо гласнији

Данас пре 13 дана
Један од оснивача Удружења хумориста Србије, о циљевима и плановима УХС-а Удружење хумориста Србије основано је 5. октобра ове године са циљем да окупи оне који се баве хумором и од тога живе, и да једни друге штите од… »

Иван Ивановић: Опрости Мићко, али име Удружења не мењамо

Нова пре 14 дана
Након што је председник Удружења новинара Србије (УНС) Владимир Радомировић изашао са ироничном и по свему судећи провокативном изјавом гостујући у "Новом дану", водитељ и аутор емисије "Вече са Иваном Ивановићем"… »

Кружни ток под Багдалом: Напредак променио цео играчки кадар, управу и тренера

Спортски журнал пре 14 дана
- Надам се да ће и нама коначно сванути и кренути на боље после ове паузе. Нови шеф стручног штаба Горан Стевановић, са сарадницима, стиже у петак, а последњег дана прелазног рока ангажовали смо, на његов предлог… »

Вести дана »