Иван Ивановић

Твитер препуцавање: Иван Ивановић се нашалио на рачун црно-белих, па је добио одговор потпредседник Партизана о бившем…

Блиц спорт 07.10.2019
Велику прашину подигле су утакмице Црвене звезде и Партизана које су се играле у недељу. Поготово пораз црно-белих у Хумској од 2:1, пун дискутабилних судијских одлука. Победа Вождовчана над Партизаном очигледно је пријала… »

Друштвене мреже се усталасале: Звездаш Иван Ивановић се огласио после тријумфа Вождовца над Партизаном (фото)

Курир 07.10.2019
Водитељ Иван Ивановић, иначе велики Звездаш, огласио се на друштвеним мрежама после пораза Партизана од Вождовца у оквиру 11. кола Суперлиге Србије. Фудбалери Вождовца су гостовали Партизану, борили су се храбро до краја и… »

Ивановић ликовао после пораза Партизана: Потпуно лудило, изгубе поштено и одмах су жртве режима!

Телеграф 07.10.2019
Поштено сте изгубили - поручио Ивановић црно-белима. Познати српски водитељ Иван Ивановић не верује да је победа Вождовца над Партизаном у недељу увече у Хумској била "режирана" захваљујући судијама. Змајеви су славили… »

Док је снимала сцене о којима сви причају била је у 5. Месецу трудноће: Јелисавета Орашанин овако се бранила! (фото 18+)

Курир 02.10.2019
Јелисавета Орашанин признала је да је током снимања домаћих серија у којима глуми у експлицитним сценама била заправо трудна, иако су јој се трбушњаци оцртавали. Глумица је открила да је била у петом месецу трудноће када се… »

Остаћете без текста кад чујете у ком месецу трудноће је Јелисавета била кад је снимила ове сцене

Телеграф 02.10.2019
Јелисавета је све изненадила када је признала да је на снимају била трудна, док јој се на стомаку виде трбушњаци. Глумица Јелисавета Орашанин открила је да је била у петом месецу трудноће када се у серији "Убице мог оца"… »

Иван Ивановић продавао сир на пијаци, а тек да видите како се ценка! (видео)

Ало 25.09.2019
Ово није могао да сакрије од јавности! Водитељ Иван Ивановић познат је као неко је противник и критичар ријалити програма, али сада је испливао снимак из прошлости који показује супротно. Турбо фолк и ријалити хроничар, који… »

ОВАЈ СНИМАК БИ УНИШТИО ДА МОЖЕ! Иван Ивановић продавао сир на пијаци!

Свет 25.09.2019
Водитељ Иван Ивановић познат је као неко је противник и критичар ријалити програма, али сада је испливао снимак из прошлости који показује супротно. Наиме, познати турбо фолк и ријалити хроничар, на друштвеној мрежи Твитер… »

Дух са Косанчићевог венца

Вечерње новости 25.09.2019
Радови Бранка Станковића у Продајној галерији “Београд“ као део серије изложби посвећених уметницима који су живели и радили на адреси галерије. Поставку чине одабрани, жанровски и тематски различити радови. ИЗЛОЖБА… »

Поред Београда и овај европски град слави његово име: Далибор Андонов Гру добио још два графита и то ОВДЕ

Блиц 23.09.2019
Још један графит легендарног репера Далибора Андонова Груа, пред Београда, освануо је и у Ческој престоници Прагу, и то и на ћирилици и на латиници. Фотографију графита објавио је на свом Инстаграм налогу хип-хопер Иван… »

Када се сви знаци Зодијака нађу на аутобуској станици добијемо урнебесну сцену

Луфтика 23.09.2019
Замислите ситуацију да чекате аутобус, а друштво вам прави и осталих 11 хороскопсих знакова. Овај урнебесан, али и реалистичан приказ такве ситуације сигурно ће вас забавити. Ован: „Шта је са овим превозницима, до сада сам… »

Вести дана »