Иван Ивановић

Бранислав Раичевић: Дизаћемо глас, што нас је више, бићемо гласнији

Данас пре 15 дана
Један од оснивача Удружења хумориста Србије, о циљевима и плановима УХС-а Удружење хумориста Србије основано је 5. октобра ове године са циљем да окупи оне који се баве хумором и од тога живе, и да једни друге штите од… »

Иван Ивановић: Опрости Мићко, али име Удружења не мењамо

Нова пре 16 дана
Након што је председник Удружења новинара Србије (УНС) Владимир Радомировић изашао са ироничном и по свему судећи провокативном изјавом гостујући у "Новом дану", водитељ и аутор емисије "Вече са Иваном Ивановићем"… »

Кружни ток под Багдалом: Напредак променио цео играчки кадар, управу и тренера

Спортски журнал пре 16 дана
- Надам се да ће и нама коначно сванути и кренути на боље после ове паузе. Нови шеф стручног штаба Горан Стевановић, са сарадницима, стиже у петак, а последњег дана прелазног рока ангажовали смо, на његов предлог… »

“Нико не сме да изађе”: Кесић и Пљиж о Удружењу хумориста

Нова пре 16 дана
Иван Ивановић је одлучио да оснује Удружење хумориста Србије чији је председник тренутно Бане Раичевић, а потпредседници су Драган Оташевић и Александар Перишић. Ивановића су у овом подухвату подржале колеге Зоран… »

Горан Весић: Иван Ивановић лаже о мом летовању, податке о њему нашао сам на порталима

Ало пре 17 дана
Погледајте о чему се ради. Заменик градоначелника Београда Горан Весић тврди да је до података о Ивану Ивановићу дошао тако што је у Агенцији за привредне регистре видео да Ивановић има фирму Пеар цреативе продуцтион д.о.о… »

Иван Ивановић – Весић је лажов

Цензоловка пре 17 дана
Упитан да коментарише одговоре које је Горан Весић послао УНС-у Иван Ивановић најпре је негодовао због тога што је УНС уопште поставио питања Весићу о пореклу докумената и личних података које о Ивановићу износи. „Ви… »

Горан Весић: Иван Ивановић лаже о мом летовању, податке о њему нашао сам на порталима

Цензоловка пре 17 дана
Заменик градоначелника Београда Горан Весић тврди да је до података о Ивану Ивановићу дошао тако што је у Агенцији за привредне регистре видео да Ивановић има фирму Пеар цреативе продуцтион д.о.о, док се на специјализованим… »

Иван Ивановић основао Удружење хумориста Србије

Н1 Инфо пре 17 дана
Иван Ивановић је одлучио да оснује Удружење хумориста Србије чији је председник тренутно Бане Раичевић, а потпредседници су Драган Оташевић и Александар Перишић. Извор: Н1 Подсетимо, председник Удружења новинара… »

Иван Ивановић основао Удружење хумориста Србије јер је хумор увек први на удару у диктаторским режимима

Луфтика пре 17 дана
Пошто су новинарска удружења одбила да стану уз њега у ситуацији у којој га заменик градоначелника Београда Горан Весић и као човека и као новинара шиканира свакодневно, Иван Ивановић је основао Удружење хумориста… »

Ивановић: Основао сам Удружење хумориста Србије

Данас пре 17 дана
Телевизијски водитељ Иван Ивановић изјавио је данас да је основао Удружење хумориста Србије (УХС), чији председник је тренутно Бане Раичевић, а потпредседници Драган Оташевић и Александар Перишић. „Решење од… »

Вести дана »