Иван Ивановић

Ивановић: Ово је последња четвртина Вучићеве власти, ближи се крај

Н1 Инфо пре 15 дана
Иван Ивановић, аутор емисије "Вече са Иваном Ивановићем" која се у петак враћа на програм ТВ Нова С, оценио је за Н1 да је небитно што Србија скоро три месеца после избора, нема нову владу, јер све одлуке ионако доноси… »

“Ово је последња четвртина Вучићеве власти, ближи се крај”

Нова пре 15 дана
Иван Ивановић, аутор емисије "Вече са Иваном Ивановићем" која се у петак враћа на програм ТВ Нова С, оценио је за Н1 да је небитно што Србија скоро три месеца после избора, нема нову владу, јер све одлуке ионако доноси… »

Иван љуба, ђани ћурчић, арса, мими: Ђуровић... Они су се докопали новца у ријалитију, а ево где су данас и чиме су…

Блиц пре 22 дана
Експанзија ријалитија у Србији омогућила је привремену популарност учесницима ових ТВ формата, и док су неки наставили да граде свој пут ка врху, други су се вратили у анонимност и победа им је донела само финансијску награду… »

Ивановић: Вучић је декор Трамповог предизборног циркуса

Нова пре 23 дана
Популарни водитељ Иван Ивановић прокоментарисао је Вучићеву недавну посету Вашингтону и његов сусрет са председником САД Доналдом Трампом, наводећи да је "послужио као декор у предизборном циркусу". “Вучић је буквално… »

Ђус на наступима пева песме Џеја Рамадановског

Нова пре 25 дана
Репер Иван Ивановић на наступу је отпевао Џејев народњак "Недеља", и побрао бројне позитивне коментаре. Иван Ивановић Ђус никада није крио да је обожавао покојног Синана Сакића и Шемсу Суљаковић. Шта више, пре… »

Трансфери: Каљари довео Марина, Кулибали се договорио са Ситијем - имамо бомбу од 73 милиона!

Телеграф пре 30 дана
Хвала вам што сте пратили сва дешавања са трансфер пијаце. * Дани Себаљос још једну сезону у Арсеналу * Златан Ибрахимовић продужио уговор и постао најплаћенији у Милану * Кулибали се договорио са Манчестер Ситијем * Рома… »

Иван Ивановић: Никада у Србији није овако чврсто владао неко против кога је 2/3 народа

Луфтика 29.08.2020
Иван Ивановић је један од наших најпознатијих и најуспешнијих тв водитеља. Осим пажње коју изазива својим професионалним радом, једнако, ако не и више коментаришу се његови приватни ставови и мишљења. Управо због њих… »

Ивановић о случају Георгиев: Пиз*ице воде Србију и ЦГ

Нова 28.08.2020
Популарни водитељ Иван Ивановић, прокоментарисао је јучерашње враћање музичара Владе Георгиева са границе Црне Горе, наводећи да Србију и Црну Гору, како је рекао, воде пиздице. “Баражна ватра по @ВладоГеоргиев само… »

Американци нису ни трепнули: Талибани убијали цивиле спасене из поплава код велике војне базе САД!

Правда 27.08.2020
Талибани су данас убили четири цивила током сукоба с авганистанским снагама у централној провинцији Парван, усред спасилачких акција након што су поплаве однеле више од 150 живота, рекли су званичници. - Талибански борци… »

Путин открио: Лукашенко тражио да припремим полицију за Белорусију!

Правда 27.08.2020
Руски председник Владимир Путин рекао је данас како је белоруски председник Александар Лукашенко од њега тражио да му припреми резервне полицијске снаге и да је обећао да их неће користити осим ако се криза не отме контроли… »

Вести дана »