Иван Ивановић

Драге моје мушкарчине, ево зашто треба да подигнете споменик жени која вам је родила дете

Луфтика 08.08.2019
Далеко од којекавих скупих сумита, још скупљих лимузина, празних разговора, аматерских церемонија и трошења порезног новца, седим на плажи. Нектарина, 150 динара кило (део иде за споменуте церемоније и лимузине), цеди се низ… »

Шта о Србији и Србима мисли Данац који је до 27. обишао читаву планету?

Луфтика 05.08.2019
Хенрик Јепесен је са 27 година обишао цели свет и крочио је у сваку државу. Пореклом из Данске, Јепесен сада има 31 годину и у свом интервјуу открива која земља му је пробудила најбоље успомене. Блиц преноси какве утиске… »

Драги конобару, крајње је време да скапираш да твој посао подразумева и да будеш љубазан

Луфтика 03.08.2019
Није проблем што си донео кафу са топлим, а тражила сам са хладним млеком – свакоме се деси да погреши. Никад ти у животу не бих вратила ту кафу, јер знам да иде из твог џепа. Није проблем ни што чекам пола сата да ме… »

"Мој син је мој краљ": Ђус се повукао из јавности, али синоћ је направио хаос на Фристајлеру и ево шта нам је тада рекао…

Блиц 01.08.2019
Иван Ивановић Ђус синоћ је наступио на сплаву " Фристајлер", где је приказао и нов имиџ, када се појавио са исплетеним кикицама на глави. Ђус је око поноћи дошао на сплав, да би се потом сместио у сепаре са друштвом и… »

Шта ми прође кроз главу кад ми кажу да „изгледам добро за своје године“

Луфтика 31.07.2019
Таман кад сам почела да вежбам да на комплименте одговарам са „хвала“, уместо да објашњавам како ми је фризура иначе глупа, али ето данас се смиловала, хаљина је лепа, али стара 10 година – стигао је нови изазов на… »

Суграђани помажу александри: Добровољци сређују купатило, кров, темеље...

Вечерње новости 30.07.2019
У дому Александре Вукашиновић из Аранђеловца, која болује од церебралне парализе. Суграђани ће помоћи и у изградњи новог крова, темеља, стубова, стазе. ВОЉЕНИ граде, док имаш овакве људе, можемо да славимо! Ово је… »

Цртања мета на челу и спискови за одстрел, много су опаснији од вулгарних твитова

Луфтика 29.07.2019
Ових дана информативни програми телевизија и насловне стране српске штампе утркују се у пропаганди која је преважишла и најмонструозније прогнозе познавалаца медија. Непосредан повод, овога пута, јесте случај претње, односно… »

Преминуо новинар РТС-а Игор Булат

Луфтика 29.07.2019
Новинар и уредник у Радио телевизији Србије (РТС) Игор Булат преминуо је у 48. години после кратке и тешке болести, саопштио је Јавни сервис. У РТС наводе да је Булат у Телевизију Београд дошао 1993. године и да је као млад… »

Батлери, масаже и луксуз: Ово су неки од захтева будућих учесника „Парова“

Вести онлине 25.07.2019
Последњи у низу с невероватним захтевима у разговору са продукцијом ријалитија „Парови“, био је репер Иван Ивановић Ђус. Наиме, Ђус је инсистирао да има музички студио, где ће моћи да ствара, кад буде имао инспирацију и… »

Он је један од учесника Парова 8, а продукцији поставља нереалне услове!

Ало 25.07.2019
Последњи у низу с невероватним захтевима у разговору са продукцијом ријалитија „Парови“, био је репер Иван Ивановић Ђус. Како сазнајемо, Ђус је инсистирао да има музички студио, где ће моћи да ствара, кад буде имао… »

Вести дана »