Коридор 10

Коридори кроз Србију важан део саобраћајне мреже у региону

РТВ 04.02.2020
БЕОГРАД - Европска унија види Коридоре 10 и 11 кроз Србију као кључни део путне и железничке мреже целог региона, речено је данас на конференцији "Модернизација у сектору транспорта, логистике и саобраћајне инфраструктуре у… »

Сан и јава једног путара

Данас 03.02.2020
Наши, а светски путари успешно завршили први циклус коридора и ауто путева. Квалитетом градње и поштовањем рокова, испунили сва очекивања инвеститора. Другим речима, народа, јер је држава била инвеститор. Нижу се… »

Михајловић: Око 400 километара нових аутопутева за највише пет година, Прељина - Пожега најзахтвенија деоница, у Лађевцима…

Глас Западне Србије 03.02.2020
У Србији ће бити изграђено око 400 километара нових аутопутева за највише пет година, најавила је потпредседница владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић. Србија ће у том периоду… »

Михајловић: Око 400 километара нових аутопутева за највише пет година

Дневник 02.02.2020
БЕОГРАД: У Србији ће бити изграђено око 400 километара нових аутопутева за највише пет година, најавила је потпредседница владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић. Србија ће у том… »

Нишки прстен забуне

РТС 01.02.2020
Од успостављања затвореног система наплате путарине на источном краку Коридора 10, односно, од отварање четири наплатне рампе око Ниша, поједине Нишлије биле су непријатно изненађене. Наиме, због подвожњака код мотела… »

Одмах по дојави о несрећи изашли су на лице места, али му није било спаса

Ало 01.02.2020
Туга. На магистралном путу Грделица - Лесковац надомак села Губеревца, на делу пута који води ка укључењу старог аутопута на нови "Коридор 10" у петак 31. јануара догодила се тешка саобраћајна несрећа. У великој брзини, како… »

Решен проблем наплате путарине у прстену око Ниша

Политика 29.01.2020
Возачи и власници аутомобила плаћаће убудуће од излаза из Ниша до Хотела „Наис” и назад по 40 динара. Ниш – Проблем који се изненада појавио након отварања и пуштања у саобраћај четири наплатне рампе око Ниша, на… »

Мештани 17 села се изборили – гради се "капија Старе планине"

РТС 29.01.2020
Када је завршена деоница ауто-пута на Коридору 10 Станичење – Пирот, затворена је Сопотска петља преко које се ишло до старопланинског села Темске и даље за Књажевац и Зајечар. Мештани 17 села која су тиме остала… »

Брже до Старе планине: Потписан уговор за изградњу петље Сопот

Б92 27.01.2020
Београд -- Уговор за изградњу петље Сопот на источном краку Коридора 10 потписан је данас у просторијама Коридора Србије, саопштило је ово предузеће. Уговор је потписан између Коридора Србије као инвеститора и извођача… »

Градиће се петља Сопот на Источном краку Коридора 10

Пиротске вести 27.01.2020
Данас је у просторијама Коридора Србије потписан уговор за изградњу петље „Сопот“ између Коридора Србије (Инвеститор) и Извођача радова, компаније Интеграл Инжењеринг. Након изградње источног крака Коридора 10… »

Вести дана »