Њујорк

Шокантни призори са пијаце одакле је кренуо вирус: Једу змије, коале и шкорпије, а раде у невиђеној прљавштини

Курир пре 22 сата
Коронавирус, који је избио у кинеском граду Вухану, проширио се на неколико других држава, а убио је најмање 25 људи. Сматра се да је епидемија потекла са једне рибље пијаце која је у међувремену затворена, а цео град је у… »

Шокантни призори са пијаце која је епицентар вируса: Кинези једу све, од змија до коала

Телеграф пре 1 дан
Први случај вируса забележен је децембру у овом граду, престоници провинције Хубеј. То је град који има 11 милиона становника, више од Лондона и Њујорка, а вирус се прошитио и на Тајланд, Јапан, Јужну Кореју и Тајван, али је… »

Марина Абрамовић "почистила" 76.000 људи и милион и по евра! (фото, видео)

Мондо пре 1 дан
Њујорк тајмс је изложбу "Чистач" ставио на листу 28 најважнијих у 2019, а и британски ББЦ Београд је прогласио једним од пет најкреативнијих градова на свету. Њујорк тајмс је изложбу "Чистач" ставио на листу 28… »

Једу коале, слепе мишеве, псе, змије, а раде у невиђеној прљавштини! Ово је нулта тачка у којој се појавио коронавирус…

Ало пре 1 дан
Коронавирус, који је избио у конеском граду Вухану, проширио се на неколико других држава, а убио је најмање 25 људи. Сматра се да је епидемија потекла са једне рибље пијаце која је у међувремену затворена, а цео град је у… »

Пораст нивоа мора нанеће веће штете него што се мислило - и то врло брзо

Мондо пре 1 дан
Глобално загревање које доводи до пораста нивоа океана нанеће већ до 2050. већу штету градовима него што се мислило, наводи се у тексту који је објавио Њујорк тајмс. Глобално загревање које доводи до пораста нивоа океана… »

Минимизирање геноцида у БиХ

Ал Јазеера пре 19 сати
Одломак књиге Јессице Стерн у Нев Иорк Тимесу, којим се најављује њено дјело о ратном злочинцу, изазвао је жестоке критике. "Зашто Нев Иорк Тимес минимизира геноцид у Босни?", наслов је чланка објављеног у америчком… »

Са овог места је кренуо смртоносни вирус: Шокантни призори са пијаце - Једу змије, коале и шкорпије (фото/видео)

Србија данас пре 23 сата
Вухан има око 11 милиона становника. Коронавирус, који је избио у конеском граду Вухану, проширио се на неколико других држава, а убио је најмање 25 људи. Сматра се да је епидемија потекла са једне рибље пијаце која је у… »

Пораст нивоа мора нанеће веће штете него што се мислило

Дневник пре 23 сата
ХО ШИ МИН: Глобално отопљавање које доводи до пораста нивоа океана нанеће већ до 2050. већу штету градовима него што се мислило, наводи се у тексту који је објавио Њујорк тајмс. Пораст нивоа мора погодиће три пута више… »

Њујорком се ори мц Стојан: Погледајте шта полиција ради док је на дужности

Блиц пре 23 сата
МЦ Стојан чује се чак до Њујорка! Наиме, репер је снимио песму под називом "Оле, оле", а ову нумеру чули су и изван граница наше земље. Стојан је поделио занимљив клип у којем се види како два полицајца на дужности у… »

"Чистача" је видело 76.000 људи: За Марину Абрамовић 660.000 евра из буџета

Телеграф пре 24 сата
Због високог нивоа продукције, само у техничку опрему уложено је 300.000 евра. Њујорк тајмс је изложбу " Чистач" ставио на листу 28 најважнијих у 2019, а и британски ББЦ Београд је прогласио једним од пет најкреативнијих… »

Вести дана »