Парови

МАТИЧНА КЊИГА ВЕНЧАНИХ: Брак у Новом Саду склопило 11 парова

Мој Нови Сад пре 4 дана
Парови уписани у Матичну књигу венчаних у Новом Саду у периоду од 9. до 15. новембра 2020. године.… »

Реззиме јучерашњег дана (четвртак): Евролига и Холанђани су били добитна комбинација

Моззарт спорт пре 4 дана
Погледајте ко вам је донео новац 19. новембра, а ко вас је продао. НАПОМЕНА: У рубрици РЕЗЗИМЕ ДАНА новинари протала МОЗЗАРТ Спорт користе податке кладионице МОЗЗАРТ о најигранијим паровима тог дана и на основу тога сумирају који… »

РЕЗЗИМЕ дана (четвртак): Мало ризика, мало среће и на крају солидан учинак

Моззарт спорт пре 6 дана
Погледајте ко вам је донео новац 19. новембра, а ко вас је продао. НАПОМЕНА: У рубрици РЕЗЗИМЕ ДАНА новинари протала МОЗЗАРТ Спорт користе податке кладионице МОЗЗАРТ о најигранијим паровима тог дана и на основу тога сумирају који… »

Град поделио још сто шездесет ауто седишта

Врање невс пре 5 дана
Осамдесет ауто седишта подељено је родитељима који су добили бебу у овој години, саопштено је иуз Градске управе Врања. На тај начин, додаје се, локална самоуправа "наставила је са пружањем подршке младим брачним… »

Како је корона сахранила и велике љубави

Нова пре 5 дана
Можда бисмо на прстима једне руке могли да набројимо ствари које коронавирус није успео да покори ове године - поједине велике љубави на јавној сцени свакако нису једна од њих. Пандемија коронавируса, ванредно стање… »

Вечерас ће она закуцати на врата виле: Освајала је модне писте, а сада ће им помрсити конце!

Ало пре 5 дана
Вечерас у се у вили “Парова” бира најслабија карика. Учесници ће изабрати кога желе да номинују за избацивање у недељу, али ни не слуте да их ускоро очекује велико изненађење. Атрактивна манекенка постаје равноправна… »

Молили су се у манастиру Тумане и онда се десило оно што су највише желели (видео)

Ало пре 5 дана
Недавно је објављена књига ,,Манастир Тумане – Чудо љубави Божије“ која је изазвала оргомно интересовање јавности. Књигу можете набавити на свим боље снабдевеним киосцима, по цени од 199 динара, а сав приход од… »

Учеснице се урнисале прозивкама: Среди зубе и лице наказо! (видео)

Ало пре 5 дана
Остали у шоку... Једна од учесница забавно-хумористичког програма “Парови” је и која се од почетка истакла својим оштрим језиком. Она је успела да уђе у сукоб са готово свим учесницама. Најпре је напала адвокатицу , а… »

Гастозу прете експлицитним фотографијама!

Ало пре 5 дана
Док се сликао о бламу није мислио... Сви учесници забавно-хумористичког програма “Парови” остали су у шоку када је вечерас у емисији "Упознајте Парове" гошћа замало показала Гасттоззове слике на којима је он као од мајке… »

Бет инфо: Ово је пет најигранијих парова дана!

Моззарт спорт пре 5 дана
Ево коме највише верујете. Стигао је извештај са уплатно-исплатних места кладионице МОЗЗАРТ. Ово је пет најигранијих парова дана: ТЕЛСТАР - ДОДРЕХТ (тип 1, квота 1,30) - почетак 18.45 СЕПАХАН - АЛУМИНИУМ А. (тип 1, квота 1,38)… »

Вести дана »