Пирот

Академија Оксфорд: 20 посто ПОПУСТА на све онлајн курсеве

Пиротске вести пре 5 дана
Академија Оксфорд, која однедавно има своју испоставу – наставни центар и у Пироту, одлучила је да одобри 20 посто попуста на све онлајн курсеве, курсеве језика, рачунара, административне курсеве, обуке из области менаџмента… »

ВАЖНО! До даљег стриктна – искључива социјална дистанца. Пирот добио похвале од Батута за правовремену реакцију

Пиротске вести пре 5 дана
Директорка пиротског Завода за јавно здравље др Елизабета Алексић казала је данас новинарима да је посебно у наредном периоду неопходно стриктно се придржавати мера социјалне дистанце и свих других норми које су прописане у… »

Младић и малолетник из Пирота покушали пљачку продавнице за време полицијског часа

Јужне вести пре 5 дана
Због покушаја пљачке против двојице Пироћанаца полиција је поднела кривичне пријаве, а како су пљачку покушали у време полицијског часа, Прекршајни суд их је и за то казнио са по 50.000 динара. Малолетник, 16-годишњак… »

У Пиротском округу 26 особа прекршило мере самоизолације и забране кретања

Јужне вести пре 5 дана
Због тога што су у претходних 7 дана прекршили меру самоизолације и полицијског часа, полиција је у Пиротском округу ухапсила укупно 26 људи. У време забране кретања двадесеторо људи затечено је на улицама у Пироту… »

Потенцијална жаришта короне вируса у Пироту под контролом. Неће бити више пријема притвореника у Пироту. Мигранте…

Пиротске вести пре 5 дана
Епидемиолог др Радмила Зец казала је данас новинарима да су од почетка епидемије корона вируса у Србији, на територији Пирота идентификоване четири могућа жаришта. Реч је о Прихватном центру за мигранте на Четвртом… »

Прихватни центар за мигранте на Четвртом километру у Пироту под строгом контролом

Плус онлине пре 5 дана
У овом тренутку у Прихватном мигрантском центру на Четвртом километру у Пироту налазе се сто деведесет три особе. О њиховом здравственом стању брине лекар, а све придошлице, пошто долазе у групама, су у изолацији и под… »

ПУ НП: Две особе упућене у Пирот због кршења мера самоизолације

РТВ Нови Пазар пре 5 дана
У последња 24 сата полиција је поднела две кривичне и девет прекршајних пијава против особа које су кршиле мере које је Влада Србије прописала у борби против ширења корона вируса. Две особе кршиле су меру самоизолације због… »

Васић: У Пироту јавна предузећа функционишу нормално, кол центар и волонтери помажу свима којима је помоћ неопходна

Пиротске вести пре 5 дана
Градоначелник Пирота мр Владан Васић данас је на конференцији за штампу казао да у Пироту, десетак дана након увођења ванредног стања, све функционише уобичајено, јавна предузећа послују на прописан начин, продавнице… »

Отргли јој новчаники из руке: У Калуђерици ухапшена тројица младића убрзо након што су опљачкали суграђанку

Блиц пре 5 дана
Нешко А. (20), његов брат Александар А. (23), са Новог Београда, и Златан А. (21) из Пирота ухапшени су данас у Калуђерици, десетак минута након што су жени украли новчаник насред улице. Они су ухапшени после пријаве једне… »

ПОТВРЂЕНО! Три заражена корона вирусом у Пироту, по један у Димитровграду и Белој Паланци, у Бабушници нема заражених!

Плус онлине пре 5 дана
Информација коју смо објавили у 10 часова, објављена је и на званичном сајту Владе Србије. Потврдјена су три заражена у Пироту, по један у Димитровграду и Белој Паланци. У Бабушници нема вируса. Био је један сумњив, али се… »

Временска прогноза »

Пирот »
субота
Јак снег
Јак снег
2 ˚C
среда
Јак снег
Јак снег
-5˚ / 1˚
четвртак
Повремени пљускови
Повремени пљускови
-6˚ / 4˚

Вести дана »