Прешево

Заплена на прелазу Прешево: Килограм кокаина сакрио у мајицу

Курир пре 5 дана
Прекршај је откривен кад је на захтев полицијских службеника скениран аутомобил, што је одмах показало да се у возилу налази скривени пртљаг. Цариници су у сарадњи с полицијом јуче рано ујутру на прелазу Прешево запленили… »

Око 300 миграната пребачено у Прешево

Блиц пре 5 дана
Осам аутобуса са око 300 миграната стигло је у прихватни центар у Прешеву са севера Србије, преноси РТС. Овај потез је уследио пошто је у новембру постигнут својеврсни рекорд – готово 3.000 миграната покушало је да се преко… »

Богат улов полиције: Кило кокаина умотао у стару мајицу

ОК радио пре 6 дана
Врање - Цариници су у сарадњи са полицијом рано јутрос на прелазу Прешево запленили више од килограм кокаина, саопштила је Управа царина. Прекршај је откривен када је на захтев полицијских службеника скениран аутомобил… »

Због увођења косовских такси многе фирме на југу Србије пред затварањем

Југмедиа пре 6 дана
Општине Прешево, Бујановац и Медвеђа суочавају се са тешком финансијском ситуацијом и велики број предузећа смањио је број запослених или су у потпуности затворен, од када је Влада Косова увела таксе од 100 одсто на робу из… »

На прелазу Прешево заплењено више од килограм кокаина

Дневник пре 6 дана
Цариници су у сарадњи са полицијом рано јутрос на прелазу Прешево запленили више од килограм кокаина. Прекршај је откривен када је на захтев полицијских службеника скениран аутомобил „сеат алтеа“ швајцарских регистарских… »

Око 300 миграната са севера Србије пребачено у Прешево

РТВ пре 5 дана
ПРЕШЕВО - Осам аутобуса са око 300 миграната стигло је у прихватни центар у Прешеву са севера Србије, а овај потез је уследио пошто је у новембру постигнут својеврсни рекорд - готово три хиљаде миграната покушало је да се… »

Око 300 миграната пребачено у прихватни центар у Прешеву

РТС пре 5 дана
Осам аутобуса са око 300 миграната стигло је у прихватни центар у Прешеву са севера Србије. Овај потез је уследио пошто је у новембру постигнут својеврсни рекорд – готово три хиљаде миграната покушало да се преко Србије… »

Цариници запленили килограм кокаина на прелазу Прешево

Јужне вести пре 6 дана
Нешто више од једног килограма кокаина пронашли су цариници и полиција рано јутрос у пртљажнику аутомобила, на граничном прелазу Прешево. Кокаин је откривен приликом скенирања возила марке "сеат алтеа" швајцарских… »

Вучић: Србија изузетно посвећена јачању сарадње са Кином

Данас пре 7 дана
Председник Србије Александар Вучић разговарао је данас са амбасадорком Кине Чен Бо, која га је известила о стању инвестиција кинеских компанија у Србији и најавила да се интензивно ради на припреми Самита 17+1, који ће се… »

Норвешка финансира реконструкцију пумпне станице Жујинце

Врање невс пре 7 дана
Реконструкција пумпне станице "Жујинце" у Прешеву, који Краљевина Норвешка финансира са 167.000 евра, допринеће стабилнијем водоснабдевању за 13.000 корисника у овој општини на југу Србије. Из пет активних бунара у извору… »

Вести дана »