Прешево

Епидемија у пчињском округу: Све општине бележе потраст броја оболелих

Вечерње новости пре 3 дана
ГРАД Врање и све општине Пчињског округа бележе константни раст броја оболелих што епидемиолошку ситуацију чини неповољном. Према последњим подацима Завода за јавно здравље у Врању, од 240 узорака из Пчињског округа… »

У Прешеву у овом месецу 110 заражених

Југ пресс пре 3 дана
ПРЕШЕВО У Прешеву је, према подацима овдашњег Дома здравља, од 1. новембра до данас 110 особа са потврдјеним Цовидом 19. “Забрињавајући број и показатељ да се ситуација изузетно брзо погоршава”, упозорио је градјане… »

Тешка ситуација у пчињском округу: У последња 24 часа још два пацијента изгубила битку са корона вирусом

Курир пре 3 дана
Још два пацијента са потврђеним корона вирусом у последња 24 часа су преминула у Здравственом центру у Врању, саопштено је из Клиничког центра Ниш. Епидемиолошка ситуација је крајње неповољна. Према последњим подацима… »

Битку са корона вирусом у Врању изгубила два пацијента

Југ пресс пре 3 дана
ВРАЊЕ У последња 24 часа, још два пацијента са потврђеним корона вирусом су преминула у Здравственом центру у Врању, саопштено је из Клиничког центра Ниш. Епидемиолошка ситуација је крајње неповољна. Према последњим… »

Епидемија у ПЧИЊСКОМ округу: Короном заражено још 66 особа

Вечерње новости пре 4 дана
У ПЧИЊСКОМ округу од 202 узорка, 66 је позитивно на корона вирус. Према последњим подацима Градског штаба за ванредне ситуације у Врању, од 202 узорка из Пчињског округа, 66 је позитивно на корона вирус. Од овог броја 30 је… »

Још 66 узорака из округа позитивно на корону

ОК радио пре 4 дана
Према последњим подацима Градског штаба за ванредне ситуације у Врању, од 202 узорка из Пчињског округа, 66 је позитивно на коронавирус. Од овог броја 30 је из Врања, 12 из Сурдулице, 5 из Бујановца, 15 из Прешева, 1 из… »

Шездесет шест новозаражених короном у округу

Врање невс пре 4 дана
Према последњим подацима Градског штаба за ванредне ситуације у Врању од 202 послатих узорка из Пчињског округа, 66 је позитивно на коронавирус. Од овог броја 30 је из Врања, 12 из Сурдулице и 5 из Бујановца. Такође… »

Повећан број оболелих у Дому за старе у Сурдулици

Југмедиа пре 4 дана
Од 202 пристигла узорка који су из Пчињског округа послати на анализу корона вируса, 66 је позитивно на ЦОВИД 19, а највећи број оболелих и даље је из Врања 30, Прешева 15, Сурдулице 12, Бујановца 5, Владичинодг Хана 3 и… »

У врањским ковид болницама 72 слободна кревета

Бујановачке пре 4 дана
Бујановац, Врање, 19. новембар 2020. (Фото Врањеневс) – У ковид болницама Здравственог центра Врање хоспитализовано је 78 пацијената, од којих је 35 на терапији кисеоником. Инфекција корона вирусом је потврђена код 56… »

Смањена видљивост због магле на петљама Сириг, Бешка...

Радио 021 пре 4 дана
Због магле смањена је видљивост на појединим путевима, саопштили су Путеви Србије. Смањена је видљивост на ауто-путу и то: петља Сириг - Нови Сад - петља Бешка - петља Београд - петља Нови Бановци - Ресник (тунел… »

Вести дана »