Сарајево

Алжирац ножем напао полицију у Сарајеву: Мигрант насрнуо на патролу код железничке станице!

Курир пре 1 сат
Сарајевска полиција јутрос је ухапсила једног Алжирца који је ножем напао полицијску патролу на платоу испред Железничке станице у Сарајеву. Најмање један мушкарац, какао преноси Кликс.ба, јутрос је напао полицијску патролу… »

Месић: Рат у Југославији је могао да буде спречен

Вести онлине пре 2 сата
„Да су УН трупе стале на границе између Србије и Хрватске, и Србије и Босне и Херцеговине, не би било рата“, сматра бивши председник Хрватске Стјепан Месић у интервјуу за редакцију ДВ на пољском. – Балкан није у таквој… »

Шок заокрет! СДА спремна да одустане од АНП? Бошњачка партија смањила доживљај после жестоких реакција из Републике…

Курир пре 16 минута
САРАЈЕВО - Пошто је Програмска декларација СДА, којом се тражи укидање ентитета, изазвала жестоке реакције у Републици Српској, као и најаве да ниједна странка из Српске неће ући власт са СДА, у врху највеће бошњаћке… »

Промоција Сарајева и БиХ као економског центра у халал индустрији

Санџак хабер пре 5 минута
Међународни сајам халал-индустрије Сарајево Халал Фаир (СХФ) поново ће ове године на једном мјесту окупити представнике халал-индустрије из земаља југоисточне Европе и свијета у којима је развијена ова индустрија, .. … као и… »

Тужилаштво БиХ отворило истрагу за организовани криминал у случају Мемић

ИндексОнлине пре 46 минута
САРАЈЕВО – Тужилаштво БиХ отворило је истрагу за организовани криминал у случају убиства младића Џенана Мемића из Сарајева, саопштено је после разговора главног државног тужиоца Гордане Тадић са оцем убијеног младића… »

Кинески и саудијски туристи с највећим растом у БиХ

СЕЕбиз пре 45 минута
САРАЈЕВО - Туристички доласци у Босни и Херцеговини порасли су за осам мјесеци ове године за 11,7 посто, а прави бум биљежи се у посјетама туриста из Кине и Саудијске Арабије. Кинески туристи пробили су се на треће мјесто по… »

Тужитељство БиХ покренуло истрагу о криминалу у случају смрти Џенана Мемића

Слободна Европа пре 53 минута
Главна тужитељица Тужитељства БиХ Гордана Тадић састала се у Сарајеву са члановима обитељи Мемић, због покретања истраге против одређених особа и казненог дјела организираног криминала у случају Џенан Мемић, младића… »

Зашто су проблематичне уставне промјене у БиХ?

Слободна Европа пре 1 сат
Програмска декларација Странке демократске акције (СДА) је, након што је усвојена на конгресу 14. септембра, изазвала бројне реакције у Босни и Херцеговини (БиХ) и региону. Примарни и дугорочни циљ СДА је, како се наводи… »

Мигрант ножем напао полицију у Сарајеву, па ухапшен

Дневник пре 2 сата
САРАЈЕВО: Сарајевска полиција јутрос је ухапсила једног Алжирца који је ножем напао полицијску патролу на платоу испред Железничке станице у Сарајеву, јавља Кликс.ба. Портал наводи да је најмање једна особа јутрос напала… »

Алжирац ножем напао полицијску патролу испред Железничке станице у Сарајеву

ИндексОнлине пре 4 сата
САРАЈЕВО – Јутрос у 7 сати најмање једна особа је напала полицијску патролу на платоу испред Железничке станице у Сарајеву. Брзом интервенцијом полиције ухапшен је један Алжирац. Према речима Мирзе Хаџиабдића… »

Временска прогноза »

Сарајево »
субота
Слаба киша
Слаба киша
11 ˚C
среда
Киша повремено
Киша повремено
8˚ / 14˚
четвртак
Слаба киша
Слаба киша
6˚ / 9˚

Вести дана »