Србобран

Јубилеј србобранске библиотеке: Век и по одани књизи

Дневник пре 21 дан
СРБОБРАН: Народна библиотека у четвртак ће обележити 150 година постојања изложбом старих и ретких књига које има у свом фонду и подсећањем на развој библиотекарства у месту. Програм обележавања биће уприличен у 17… »

Октобарске свечаности у Србобрану и Врбасу

Дневник пре 22 дана
ВРБАС, СРБОБРАН: Две суседне општине Србобран и Врбас обележиле су Дан ослобођења у Другом светском рату и Дан општине свечаним седицама, доделом признања најсупешнијим појединцима и организацијама и представљањем… »

До новембра затворен пут Врбас–Србобран

Дневник пре 22 дана
Пут од Врбаса до Србобрана биће затворен за саобраћај до 1. новембра, због радова на саобраћајници од трокраке раскрснице до петље Врбас. Извођачи радова конзорцијум „Војпут – Јуогокоп“ моле учеснике у саобраћају да… »

Трагедија у Бечеју: Аутобус покосио бициклисту, мушкарац (58) страдао на лицу места

Курир пре 24 дана
Бициклиста С.Н, стар 58 година погинуо је у саобраћајној несрећи која се јуче догодила на путу Србобран - Бечеј. Несрећа се догодила у суботу око 5.30 часова. Бициклисту је ударио и усмртио аутобус који је возио мушкарац… »

Обележавање Дана ослобођења Србобрана

Дневник пре 27 дана
СРБОБРАН: Поводом Дана ослобођења Србобрана у Другом светском рату, који се обележава у суботу 19. октобра, данас ће бити одржана традиционална Улична трка у организацији Центра за спорт и туризам. Улицама ће, симболично… »

Спомен на Ленку и Лазу у Народној библиотеци “Данило Киш” у Врбасу

РТВ 10.10.2019
ВРБАС - У просторијама Народне библиотеке "Данило Киш" у Врбасу вечерас се одржало књижевно вече и изложба "Спомен на Ленку и Лазу", аутора Хаџи Зорана Лазина. Изложбена поставка и књижевни програм врбашкој публици… »

У Србобрану поново ради Народна кухиња

РТВ 09.10.2019
СРБОБРАН - За социјално угрожене категорије грађана, из општинског буџета Србобрана, годишње се издвоји 15 милиона динара. Једна од најзначајнијих и највреднијих услуга социјалне заштите је народна кухиња, која од ове… »

Самохраној мајци петоро деце потребна помоћ

РТВ 09.10.2019
СУБОТИЦА - Зима куца на врата. Док извлачимо топле ствари из ормана, палимо пећи, постоји људи око нас који о томе могу само да сањају. И њима је потребна помоћ. Двадесетшестогодишња Ана Јовановић самохрана је мајка… »

Поново прорадила пијаца на омиљеном Беглуку

Дневник 08.10.2019
СРБОБРАН: У недељу је после десет година поново прорадила пијаца на Беглуку, омиљено састајалиште и трговиште Србобранаца. Општина је уредила пијачни трг и две раскрснице, изградила паркинг места, поставила нове тезге са… »

Акција „Папирко” у србобранској школи

Дневник 07.10.2019
СРБОБРАН: Дечију недељу испуњену бројним забавним садржајима, у србобранској ОШ „Јован Јовановић Змај” започели су 6. еколошком акцијом „Папирко”. Највише су се истакли нижи разреди, а са сакупљених 13 тона… »

Вести дана »