Суботица

Споразум министарства просвете и АСС: Атлетика поново у школама

Топ пресс пре 2 дана
Атлетски савез Србије (АСС), Министарство просвете и Српски савез професора физичког васпитања и спорта потписали су данас споразум на основу којег се атлетика, као базични спорт, враћа у Основне школе. Протоколом, који су… »

Протекле седмице санкционисано 860 возача, 25 искључено из саобраћаја

Суботица.цом пре 3 дана
У периоду од 10. до 17. фебруара 2020. године на подручју Полицијске управе у Суботици догодило се осам саобраћајних незгода. У пет саобраћајних незгода две особе су теже повређене и шест особа је лакше повређено док је у… »

Документарни филм о Арачи у Новом Бечеју

Дневник пре 2 дана
Документарни филм „Арача” чији је аутор Михајло Планкош, биће приказан у петак, 21. фебруара у Дому културе у Новом Бечеју. Филм младог историчара и режисера из Суботице, о грандиозној базилици код Новог Бечеја… »

Завршава се заштитни појас око Палића

Политика пре 2 дана
Око туристичког сектора формиран је зелени појас који ће моћи да користе и бициклисти и пешаци. Суботица - Пешаци и бициклисти од овог лета моћи ће посебно уређеном стазом у дужини од десетак километара да обиђу око… »

Ниш један од градова где се атлетика враћа у основне школе

Јужне вести пре 2 дана
После дуге паузе, атлетика као један од базичних спортова вратиће се на јесен у основне школе, јер је предвиђено да се кроз пилот пројекте у Нишу, Новом Саду, Суботици, Београду, Крагујевцу и Ужицу нађе међу изборним… »

Висока концентрација полена леске

Суботица.цом пре 2 дана
Током протекле недеље, од јаких алергена у ваздуху забележена је висока концентрација полена леске, док су остала дрвећа бележила ниску концентрацију полена у ваздуху. Према извештају о аеробиолошком испитивању Завода за… »

Потписан споразум министартсва и АСС: Атлетика поново у школама

Вечерње новости пре 2 дана
Протоколом је предвиђено да се од јесени кроз пилот пројекте у Новом Саду, Суботици, Београду, Крагујевцу, Нишу и Ужицу, атлетика нађе међу изборним предметима. Атлетаски савез Србије (АСС), Министарство просвете и Српски… »

Споразум министартсва и АСС: Атлетика поново у школама

РТС пре 2 дана
Атлетаски савез Србије, Министарство просвете и Српски савез професора физичког васпитања и спорта потписали су споразум на основу којег се атлетика, као базични спорт, враћа у Основне школе. Протоколом, који су потписали… »

Детаљи стравичног убиства жене у Међимурју: Ухапшен њен невенчани муж, деца гледала језиви злочин!

Курир пре 2 дана
Полиција је у уторак ујутро објавила детаље убиства 37-годишње жене и мајке деветеро деце које се догодило у Међимурју. Жена је избодена прекјуче, а умрла је јуче у болници, а ухапшен је њен невенчани супруг… »

Бољи посао - више новца: Прва радна места после празника

Каматица пре 2 дана
Компанија: Цонтинентал д.о.о. Позиција: Инжењер квалитета Услови: Висока стручна спрема, предност је техничког образовног профила, пожељно је радно искуство на пословима из домена сектора квалитета, радно искуство у… »

Временска прогноза »

Суботица »
субота
Делимично облачно
Делимично облачно
3 ˚C
петак
Повремени пљускови
Повремени пљускови
2˚ / 9˚
недеља
Повремени пљускови
Повремени пљускови
4˚ / 13˚

Вести дана »