SEEbiz

Hoće li se Hillary Clinton opet kandidirati za predsjednicu SAD-a?

SEEbiz pre 4 dana
WASHINGTON - Bivša američka državna tajnica i kandidatkinja na prošlim predsjedničkim izborima Hillary Clinton rekla je da je "pod velikim pritiskom" da izazove Donalda Trumpa na predsjedničkim izborima sljedeće godine, objavio je jutros BBC… »

Aerodrom Morava dobija novu pistu, od države 155 miliona dinara

SEEbiz pre 4 dana
KRALJEVO - Vlada Srbije donela je rešenje kojim se izdvaja 155 miliona dinara iz budžeta za izvođenje radova na aerodromu "Morava" kod Kraljeva. Kako prenosi portal Glas zapadne Srbije, u odluci se ne precizira koji se radovi planiraju, a pomoćnik… »

Tehnomanija preuzima Vin Vin

SEEbiz pre 4 dana
BEOGRAD - Tehnomanija preuzima Vin Vin, a integracija ova dva diva na srpskom tržištu računara, opreme i bele tehnike svakako će doneti povoljnosti za potrošače, piše Srpski telegraf. List navodi da je Komisija za zaštitu konkurentnosti dala… »

Beogradska berza: Indeksi sve jači, VP Dunav ponovo u fokusu

SEEbiz pre 4 dana
BEOGRAD – Solidna investiciona aktivnost zabeležena je danas kako na domaćem tržištu akcija, tako i na tržištu državnih dužničkih hartija, uz dalje jačanje oba indeksa Beogradske berze. Ukupan promet na Berzi iznosio je 303,8 miliona dinara… »

Kineski Quectel Wireless Solutions osniva istraživačko-razvojni centar u Beogradu

SEEbiz pre 4 dana
ŠANGAJ – Kineska IT kompanija Quectel Wireless Solutions saopštila je da će osnovati istraživačko-razvojni centar u Beogradu kako bi pojačala svoju globalnu R&D strukturu i približila se kupcima u Evropi. "Quectel Wireless Solutions… »

Cijene nafte pale ispod 62 dolara, loši izgledi za američko-kineski sporazum

SEEbiz pre 4 dana
LONDON - Cijene nafte pale su u srijedu na međunarodnim tržištima ispod razine od 62 dolara jer je okopnila nada da će SAD i Kina konačno postići trgovinski sporazum, zasjenjujući izglede za svjetski gospodarski rast i potražnju za energentima. Na… »

NLB podređenim obveznicama do dodatnog kapitala

SEEbiz pre 4 dana
LJUBLJANA - NLB će uskoro izdati 120 milijuna eura podređenih obveznica. One su ponuđene dobro upućenim investitorima izvan SAD-a, a očekuje se da će biti objavljene 19. studenoga, navodi se na web stranici NLB-a. NLB je otkrila da planira 4… »

ArcelorMittal zbog slabe potražnje privremeno zatvara tvornicu u Poljskoj

SEEbiz pre 4 dana
VARŠAVA - Proizvođač čelika ArcelorMittal privremeno će zaustaviti poslovanje u tvornici čelika u Krakowu zbog slabije potražnje, priopćila je u utorak kompanija. Postupak zaustavljanja rada u visokim pećima i proizvodnji čelika, koji ima… »

Njemački DAX uzletio na najvišu razinu od početka 2018.

SEEbiz pre 4 dana
ANALIZA - Njemački dionički DAX indeks prošlog tjedna se uzdignuo za dva posto, dosegnuvši u četvrtak najvišu razinu od siječnja prošle godine. Bio mu je to već peti uzlazni tjedan, a u tih pet tjedana uzdignuo se za deset posto, čime je u… »

Dalibor Ćubela imenovan general managerom i zamjenikom predsjednika Uprave Zagrebačke banke

SEEbiz pre 4 dana
ZAGREB - Nadzorni odbor Zagrebačke banke odobrio je kandidaturu Dalibora Ćubele na mjesto general managera i zamjenika predsjednika Uprave, za što je potrebno odobrenje Hrvatske narodne banke. Dalibor Ćubela, trenutno predsjednik Uprave UniCredit Bank… »

SEEbiz, najnovije vesti »