Povezane vesti

Život i smrt saef: Al-islama Od očiglednog naslednika do lica sa poternice: "Mi se borimo ovde u Libiji, mi umiremo ovde u…

Život i smrt saef: Al-islama Od očiglednog naslednika do lica sa poternice: "Mi se borimo ovde u Libiji, mi umiremo ovde u…

Blic pre 8 sati
Tokom revolucije 2011. godine, otvoreno je podržavao očevu vladu i učestvovao u njenoj odbrani Nakon hapšenja, proveo je godine u pritvoru u Zintanu i bio osuđen za ratne zločine Saif al-Islam Gadafi, sin bivšeg libijskog vođe Moamera Gadafija, ubijen je… »
Ubijen Gadafijev sin: Pre 11 godina bio osuđen na smrt, protiv njega bila podignuta optužnica zbog zločina protiv čovečnosti…

Ubijen Gadafijev sin: Pre 11 godina bio osuđen na smrt, protiv njega bila podignuta optužnica zbog zločina protiv čovečnosti…

Blic pre 9 sati
Bio je istaknuta ličnost u politici Libije pre revolucije 2011. godine Detalji o okolnostima njegove smrti još uvek nisu dostupni Najistaknutiji sin pokojnog libijskog lidera Moamera Gadafija, Saif al-Islam Gadafi, ubijen je, saopštili su u utorak izvori… »
Ubijen sin Muamera Gadafija

Ubijen sin Muamera Gadafija

Danas pre 10 sati
Najistaknutiji sin pokojnog libijskog lidera Muamera Gadafija, Saif al-Islam Gadafi, ubijen je, saopštili su u utorak izvori bliski porodici, njegov advokat Halid el-Zajdi i libijski mediji, prenosi N1. Detalji o okolnostima njegove smrti zasad nisu… »

Vesti dana »