Povezane vesti

Katarina Živković se hitno oglasila povodom drame kroz koju prolazi Milica Todorović! Pevačica je bila striktna i poslala je…

Katarina Živković se hitno oglasila povodom drame kroz koju prolazi Milica Todorović! Pevačica je bila striktna i poslala je…

Kurir pre 19 dana
Katarina Živković i Milica Todorović godinama važe za bliske prijateljice i koleginice koje su uvek javno isticale međusobnu podršku, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Upravo zbog tog bliskog odnosa, javnost je sa posebnom pažnjom ispratila… »
Poznati pevač javno osudio Milicu Todorović zbog veze sa oženjenim čovekom oštrim rečima rekao sve što misli o njima

Poznati pevač javno osudio Milicu Todorović zbog veze sa oženjenim čovekom oštrim rečima rekao sve što misli o njima

Kurir pre 19 dana
Žika Jakšić napravio je raskošnu proslavu povodom rođendana u jednom prestoničkom restoranu, a među zvanicama je, pored brojnih lica sa estrade i pevač Uroš Živković. On je progovorio o oženjenom ocu deteta Milice Todorović, koja se nedavno porodila i na… »
"Ne podržavam vezu sa zauzetim muškarcima", Uroš surovo o ocu deteta Milice Todorović: "Možda..."

"Ne podržavam vezu sa zauzetim muškarcima", Uroš surovo o ocu deteta Milice Todorović: "Možda..."

Telegraf pre 19 dana
Pevač Uroš Živković stigao je na slavlje Žike Jakšića, i odmah je progovorio o oženjenom ocu deteta Milice Todorović. Uroš Živković rekao je da ne podržava paralelne veze. - Čestitam Milici, nismo u kontaktu. Ona je sjajan lik, biće divna majka, puna… »
Milica Todorović pevaču slala poruke u jeku skandala: Pisala mu da ga voli, a on je sada sve otkrio javno

Milica Todorović pevaču slala poruke u jeku skandala: Pisala mu da ga voli, a on je sada sve otkrio javno

Kurir pre 19 dana
Pevač Dejan Ćirković Ćira došao je na proslavu 62. rođendana Žike Jakšića, a tom prilikom je otkrio da se čuo sa kolkeginicom Milicom Todorović, koja se nedavno porodila, a koja je trenutno, zbog oca bebe, u žiži javnosti. Naime, Ćira je rekao šta je… »
Ćira stigao na Žikino slavlje, pa pomenuo Milicu Todorović! Pozvao je u jeku skandala: "Baš me iznenadila"

Ćira stigao na Žikino slavlje, pa pomenuo Milicu Todorović! Pozvao je u jeku skandala: "Baš me iznenadila"

Telegraf pre 19 dana
Pevač Dejan Ćirković Ćira stigao je večeras na proslavu 62. rođendana Žike Jakšića, a onda je otkrio da se čuo sa Milicom Todorović. Naime, Ćira je rekao šta je poželeo Žiki za rođendan, a onda otkrio da se čuo sa pevačicom Milicom Todorović koja se… »
"Otac deteta je bio veseo" progovorio pevač koji je pevao na slavlju kod Milice Todorović: Ispričao šta je pevačica radila…

"Otac deteta je bio veseo" progovorio pevač koji je pevao na slavlju kod Milice Todorović: Ispričao šta je pevačica radila…

Kurir pre 19 dana
Žarko Gligić, pevao je na proslavi povodom rođenja sina Milice Todorović na kojoj je bio otac njenog deteta za koga se u medijima piše da je oženjen i ima dvoje dece. Žarko je rekao da je na slavlju otac deteta bio izuzetno veseo, te da je naručivao… »
"Naručio je pesmu sine, čašćavao je muziku" Pevač sa slavlja Milice Todorović otkrio sve o oženjenom ocu njenog deteta: "Nismo…

"Naručio je pesmu sine, čašćavao je muziku" Pevač sa slavlja Milice Todorović otkrio sve o oženjenom ocu njenog deteta: "Nismo…

Blic pre 19 dana
Milica Todorović zamolila je za privatnost nakon rođenja sina Pevač sa slavlja otkrio je ko je bio najveseliji Žarko Gligić, pevao je na proslavi povodom rođenja sina Milice Todorović na kojoj je bio otac njenog deteta za koga se u medijima piše da je… »
Urpavo na Blic TV: Ko je otac deteta Milice Todorović o kom priča cela Srbija

Urpavo na Blic TV: Ko je otac deteta Milice Todorović o kom priča cela Srbija

Blic pre 20 dana
Na estradi je izbila nova afera, povezana sa pevačicom Milicom Todorović. Pevačica je nedavno rodila sina, a otkriven je identitet oca, što je izazvalo burne reakcije. Nova afera na srpskoj estradi. I to, direktno iz porodilišta. Popularna pevačica… »
"Možda je obe lagao, viđali smo je sa njim" Progovorile komšije Milice Todorović iz kraja u kom živi, evo šta kažu o pevačici…

"Možda je obe lagao, viđali smo je sa njim" Progovorile komšije Milice Todorović iz kraja u kom živi, evo šta kažu o pevačici…

Blic pre 20 dana
Komšije i osobe iz njenog naselja izrazile su različite stavove o ovoj situaciji. Pevačica je izjavila da je zahvalna na ulozi majke i da trenutno želi mir za sebe i dete. Pevačica Milica Todorović porodila se 3. februara i na svet donela sina sa… »
"Cela priča je rijaliti, katastrofa, ne dao bog nikom" Komšije Milice Todorović usred skandala otkrile šta se dešavalo u kraju…

"Cela priča je rijaliti, katastrofa, ne dao bog nikom" Komšije Milice Todorović usred skandala otkrile šta se dešavalo u kraju…

Kurir pre 20 dana
Milica Todorović porodila se 3. februara i na svet donela sina. Nakon gala proslave rođenja deteta, oglasila se zakonita supruga njenog partnera koja tvrdi da je sa njim u braku već 19 godina. Takođe, ona navodi da njen suprug ne želi da se razvede, ali… »
"Ja sam nju zaštitila, a ona..." Žena oca deteta Milice Todorović otkrila detalje njihovog razgovora: ""

"Ja sam nju zaštitila, a ona..." Žena oca deteta Milice Todorović otkrila detalje njihovog razgovora: ""

Telegraf pre 20 dana
Supruga oca deteta Milice Todorović progovorila je o razgovoru sa pevačicom i svojim suprugom, koji se odvio u stanu Todorovićeve na Novom Beogradu, ali i o tome kako se njihova deca nose sa svim što se dogodilo. Lj.M., žena Miličinog dečka, pevačicu je… »
Osam meseci krio da čeka dete sa Milicom Todorović, a sada njegova žena otkrila šta se dešavalo iza zatvorenih vrata: "Ona…

Osam meseci krio da čeka dete sa Milicom Todorović, a sada njegova žena otkrila šta se dešavalo iza zatvorenih vrata: "Ona…

Blic pre 20 dana
Supruga oca deteta iznela je svoje viđenje situacije, tvrdeći da je razgovarala s pevačicom. Otac Milice Todorović pruža podršku ćerki bez ulaska u detalje njihove privatnosti. Supruga oca deteta pevačice Milice Todorović oglasila se za domaće medije gde… »
Oglasio se otac Milice Todorović: Evo šta kaže o oženjenom čoveku sa kojim je njegova ćerka dobila dete: "To je njihova stvar"…

Oglasio se otac Milice Todorović: Evo šta kaže o oženjenom čoveku sa kojim je njegova ćerka dobila dete: "To je njihova stvar"…

Blic pre 20 dana
Njen otac Milan izjavljuje podršku svojoj ćerki, ne mešajući se u njene lične izbore O situaciji sa oženjenim partnerom pevačice ne prestaje da se priča Pevačica Milica Todorović našla se u žiži javnosti nakon što je otkriveno da je otac njenog sina… »
Milica Todorović i ranije bila u vezi sa oženjenim? Pevačica tvrdila da joj se mešala u brak dok je bila trudna

Milica Todorović i ranije bila u vezi sa oženjenim? Pevačica tvrdila da joj se mešala u brak dok je bila trudna

Mondo pre 20 dana
Pevačica Milica Todorović se pre par dana porodila, i umesto da uživa u prvim danima majčinstva, nakon slavlja koje su upriličili porodica i prijatelji, usledio je šok. Naime, nakon što je u javnosti procurio snimak proslave povodom rođenja Miličinog… »
"To je njihova stvar..." Prvo oglašavanje oca Milice Todorović: Evo šta kaže o oženjenom partneru svoje ćerke sa kojim je…

"To je njihova stvar..." Prvo oglašavanje oca Milice Todorović: Evo šta kaže o oženjenom partneru svoje ćerke sa kojim je…

Kurir pre 20 dana
Dan nakon što se saznalo da je partner Milice Todorović sa kojim je 3. februara dobila sina Bogdana navodno oženjen, te da iz tog braka ima dvoje dece, mediji su posetili Kruševac i pevačicin dom. U porodičnoj kući bio je Miličin otac Milan, koji je… »
Otac Milice Todorović se prvi put oglasio zbog oženjenog partnera ćerke: Nakon šok ispovesti supruge samo je ovo rekao

Otac Milice Todorović se prvi put oglasio zbog oženjenog partnera ćerke: Nakon šok ispovesti supruge samo je ovo rekao

Mondo pre 20 dana
Dan nakon što je u javnost dospela informacija da je partner Milice Todorović, sa kojim je 3. februara dobila sina Bogdana, u braku i da iz tog odnosa ima dvoje dece, ekipa Telegrafa uputila se u pevačicin rodni Kruševac. U dvorištu kuće Todorovića… »
Progovorio pevač koji je bio na slavlju povodom rođenja sina Milice Todorović, otkrio detalje: "Tata je bio najveseliji"

Progovorio pevač koji je bio na slavlju povodom rođenja sina Milice Todorović, otkrio detalje: "Tata je bio najveseliji"

Blic pre 20 dana
Porodica i prijatelji proslavili su rođenje deteta uz veselu atmosferu i muziku. Na događaju se pojavila spekulacija o identitetu oca deteta. Pevačica Milica Todorović porodila se 3. februara i na svet donela sina kome su ona i njen partner dali ime… »
Pevač sa slavlja povodom rođenja sina Milice Todorović otkrio sve: Otkriveni novi detalji o njenom partneru

Pevač sa slavlja povodom rođenja sina Milice Todorović otkrio sve: Otkriveni novi detalji o njenom partneru

Mondo pre 20 dana
Milica Todorović postala je majka sina Bogdana 3. februara, nakon čega su njena porodica kao i izabranik koji se krije od javnosti organizovali veliku proslavu. Za dobru atmosferu na jednoj hacijendi bio je zadužen Žarko Gligić, jedan od najtraženijih… »
„Srela sam Milicu pred porođaj, pozvala me u stan, tamo je bio moj muž!“ Ovo su detalji razgovora pevačice i zakonite žene oca…

„Srela sam Milicu pred porođaj, pozvala me u stan, tamo je bio moj muž!“ Ovo su detalji razgovora pevačice i zakonite žene oca…

Kurir pre 20 dana
Žena koja tvrdi da je zakonita supruga partnera Milice Todorović iznela je šokantne detalje o susretu sa pevačicom neposredno pred njen porođaj. Kako navodi, nakon što je posumnjala u odnos svog supruga i Milice, odlučila je da je lično potraži. –… »
"Tata je častio" Progovorio pevač sa tajnog slavlja rođenja sina Milice Todorović otkrio sve detalje

"Tata je častio" Progovorio pevač sa tajnog slavlja rođenja sina Milice Todorović otkrio sve detalje

Kurir pre 20 dana
Poznata pevačica Milica Todorović pre tri dana se porodila i na svet donela dečaka po imenu Bogdan, a njen izabranik N. M. priredio je 4. februara gala slavlje u krugu porodice i prijatelja. Za dobru atmosferu na jednoj hacijendi bio je zadužen Žarko… »
Otkriveno ko je i čime se bavi navodno oženjen partner Milice Todorović: Pevačica ga krila od svih, sad sve isplivalo

Otkriveno ko je i čime se bavi navodno oženjen partner Milice Todorović: Pevačica ga krila od svih, sad sve isplivalo

Mondo pre 20 dana
Milica Todorović postala je majka pre samo nekoliko dana, a nakon što su se u javnosti pojavili snimci sa proslave rođenja sina, gde smo prvi put mogli da vidimo i njenog partnera koji se krije od javnosti, oglasila se žena koja je navodno njegova… »
"Milica me je pozvala u stan, tamo je bio moj muž": Isplivali šok-detalji razgovora pevačice i žene oca njenog deteta

"Milica me je pozvala u stan, tamo je bio moj muž": Isplivali šok-detalji razgovora pevačice i žene oca njenog deteta

Mondo pre 20 dana
Žena koja tvrdi da je zvanična supruga partnera Milice Todorović nedavno je otkrila uznemirujuće detalje o navodnoj aferi muža, kao i detalje susreta koji je imala sa pevačicom, i to neposredno pred njen porođaj. Prema njenim rečima, nakon što je počela… »
Ekskluzivno Otac Milice Todorović za Telegraf, prva izjava o oženjenom ocu ćerkinog deteta: "Ja sam tu..."

Ekskluzivno Otac Milice Todorović za Telegraf, prva izjava o oženjenom ocu ćerkinog deteta: "Ja sam tu..."

Telegraf pre 20 dana
Dan nakon što se saznalo da je partner Milice Todorović sa kojim je 3. februara dobila sina Bogdana oženjen, te da iz tog braka ima dvoje dece, naša ekipa posetila je pevačicin rodni Kruševac. U porodičnoj kući zatekli smo oca Milana, koji je istakao da… »
Ekskluzivno! Progovorio pevač koji je pevao na slavlju povodom rođenja sina Milice Todorović: "Tata je častio"

Ekskluzivno! Progovorio pevač koji je pevao na slavlju povodom rođenja sina Milice Todorović: "Tata je častio"

Telegraf pre 20 dana
Milica Todorović rodila je sina Bogdana 3. februara, a njen izabranik N. M. priredio je 4. februara gala slavlje u krugu porodice i prijatelja. Za dobru atmosferu na jednoj hacijendi bio je zadužen Žarko Gligić, jedan od najtraženijih pevača na privatnim… »
Skandal trese porodicu Todorović! Miličin otac odbio da govori o ocu deteta: „Narod to zanima“

Skandal trese porodicu Todorović! Miličin otac odbio da govori o ocu deteta: „Narod to zanima“

Kurir pre 20 dana
U domaćim medijima odjeknula je vest da je otac deteta Milice Todorović, kojeg je pevačica krila od javnosti, navodno oženjen. Tim povodom oglasila se i žena koja tvrdi da mu je supruga, koja je predstavljena inicijalima LJ.M. ističući da sa njim ima… »
Otac Milice Todorović ne želi da komentariše navodno oženjenog partnera ćerke: Samo jedno poručio nakon skandala

Otac Milice Todorović ne želi da komentariše navodno oženjenog partnera ćerke: Samo jedno poručio nakon skandala

Mondo pre 20 dana
Domaći mediji ne prestaju da bruje o Milici Todorović koja se porodila pre samo nekoliko dana. Nakon što su se u javnosti pojavili snimci na kojima se vidi misteriozni partner i otac bebe, oglasila se i žena koja je navodno u braku sa njim, iznevši niz… »
Otac Milice Todorović nije komentarisao oca svog unučeta: Pred ćerkin porođaj ovako govorio: "Narod to zanima"

Otac Milice Todorović nije komentarisao oca svog unučeta: Pred ćerkin porođaj ovako govorio: "Narod to zanima"

Telegraf pre 20 dana
U domaćim medijima je kao bomba odjeknula vest da je otac deteta Milice Todorović, kojeg je krila od javnosti, oženjen. U međuvremenu se oglasila njegova supruga koja je iznela niz šokantnih detalja otkrivši da ona i njeno dvoje dece preživljavaju pakao… »
"Moj sin i ja pijemo lekove za smirenje" Žena oca deteta Milice Todorović o paklu koji prolazi: "Pričale smo u njenom stanu…

"Moj sin i ja pijemo lekove za smirenje" Žena oca deteta Milice Todorović o paklu koji prolazi: "Pričale smo u njenom stanu…

Blic pre 20 dana
Lj.M.: "Milicu Todorović ne zanimaju moja deca" Žena oca deteta Milice Todorović tvrdi da njen muž ne želi da se razvede Pevačica Milica Todorović porodila se pre tri dana i na svet donela sina Bogdana. Milica je od medija vešto krila identitet oca svog… »
Otac Milice Todorović nije hteo ni reč o ocu njenog deteta: Ovako govorio o ćerki pred njen porođaj: "Narod to zanima"

Otac Milice Todorović nije hteo ni reč o ocu njenog deteta: Ovako govorio o ćerki pred njen porođaj: "Narod to zanima"

Blic pre 20 dana
Otac Milice Todorović razume potrebu ljudi da se interesuju za privatni život njegove ćerke Oglasila se supruga oca deteta Milice Todorović i iznela sve detalje U domaćim medijima je kao bomba odjeknula vest da je otac deteta Milice Todorović, kojeg je… »
Partner Milice Todorović slavio rođenje sina pa se vratio ženi u krevet? Nastavak ispovesti koja je šokirala Srbiju

Partner Milice Todorović slavio rođenje sina pa se vratio ženi u krevet? Nastavak ispovesti koja je šokirala Srbiju

Mondo pre 20 dana
Pevačica Milica Todorović porodila se trećeg februara i na svet donela sina Bogdana, međutim sada su se pojavili navodi da je otac njenog deteta u braku i da ima dvoje dece. Njegova supruga otkrila je sada šok detalje. - On je meni rekao da on neće da se… »
"Sin i ja pijemo lekove za smirenje", žena oca deteta Milice Todorović prolazi agoniju, iznela nove detalje

"Sin i ja pijemo lekove za smirenje", žena oca deteta Milice Todorović prolazi agoniju, iznela nove detalje

Telegraf pre 20 dana
Pevačica Milica Todorović porodila se pre tri dana i na svet donela sina Bogdana. Milica je od medija vešto krila identitet oca svog deteta, međutim, na proslavi povodom rođenja naslednika, on se pojavio, te je i snimljen. U domaćim medijima juče se… »
"Sa njim sam 19 godina, imamo dvoje dece" Ispovest žene koja tvrdi da je u braku sa ocem deteta Milice Todorović…

"Sa njim sam 19 godina, imamo dvoje dece" Ispovest žene koja tvrdi da je u braku sa ocem deteta Milice Todorović…

Blic pre 20 dana
Identitet oca deteta Milica Todorović nije otkrivala medijima Supruga navodnog oca je dala izjavu za domaće medije Milica Todorović na svet je donela sina Bogdana, a u medijima su danas prvi put procurele slike oca njenog deteta, kojeg je krila od… »
"Slavio je rođenje sina, pa se vratio kući kod mene da spava" Nastavak ispovesti žene oca deteta Milice Todorović: "On neće da…

"Slavio je rođenje sina, pa se vratio kući kod mene da spava" Nastavak ispovesti žene oca deteta Milice Todorović: "On neće da…

Blic pre 20 dana
Porodica supruge prolazi kroz emocionalne i psihološke teškoće usled nastalog događaja. Identitet oca, ranije nepoznat, otkriven je na proslavi povodom rođenja deteta. Pevačica Milica Todorović porodila se trećeg februara i na svet donela sina Bogdana… »

Vesti dana »