Povezane vesti
"Moj sin i ja pijemo lekove za smirenje" Žena oca deteta Milice Todorović o paklu koji prolazi: "Pričale smo u njenom stanu…
Blic pre 31 minuta
Lj.M.: "Milicu Todorović ne zanimaju moja deca" Žena oca deteta Milice Todorović tvrdi da njen muž ne želi da se razvede Pevačica Milica Todorović porodila se pre tri dana i na svet donela sina Bogdana. Milica je od medija vešto krila identitet oca svog… »
Partner Milice Todorović slavio rođenje sina pa se vratio ženi u krevet? Nastavak ispovesti koja je šokirala Srbiju
Mondo pre 16 minuta
Pevačica Milica Todorović porodila se trećeg februara i na svet donela sina Bogdana, međutim sada su se pojavili navodi da je otac njenog deteta u braku i da ima dvoje dece. Njegova supruga otkrila je sada šok detalje. - On je meni rekao da on neće da se… »
"Sin i ja pijemo lekove za smirenje", žena oca deteta Milice Todorović prolazi agoniju, iznela nove detalje
Telegraf pre 21 minuta
Pevačica Milica Todorović porodila se pre tri dana i na svet donela sina Bogdana. Milica je od medija vešto krila identitet oca svog deteta, međutim, na proslavi povodom rođenja naslednika, on se pojavio, te je i snimljen. U domaćim medijima juče se… »
"Sa njim sam 19 godina, imamo dvoje dece" Ispovest žene koja tvrdi da je u braku sa ocem deteta Milice Todorović…
Blic pre 8 sati
Identitet oca deteta Milica Todorović nije otkrivala medijima Supruga navodnog oca je dala izjavu za domaće medije Milica Todorović na svet je donela sina Bogdana, a u medijima su danas prvi put procurele slike oca njenog deteta, kojeg je krila od… »
"Slavio je rođenje sina, pa se vratio kući kod mene da spava" Nastavak ispovesti žene oca deteta Milice Todorović: "On neće da…
Blic pre 8 sati
Porodica supruge prolazi kroz emocionalne i psihološke teškoće usled nastalog događaja. Identitet oca, ranije nepoznat, otkriven je na proslavi povodom rođenja deteta. Pevačica Milica Todorović porodila se trećeg februara i na svet donela sina Bogdana… »
Vesti dana »
Danas veoma toplo, ali uz naoblačenje! Evo kada se očekuje kiša: temperatura do 17
Telegraf pre 2 satajoš 7 povezanih
Telefoni hitne pomoći se usijali zbog ove grupe ljudi: Više od 100 intervencija u Beogradu
Kurir pre 16 minutajoš 6 povezanih
Macut danas na svečanom otvaranju Zimskih olimpijskih igara u Milanu
Telegraf pre 1 satjoš 3 povezane