Povezane vesti
Tamara Danilović je pobednica Zvezda Granda odlukom žirija! Uručena joj je prestižna plaketa "Saša Popović"
Telegraf pre 21 dana
Pobednik "Zvezda Granda" odukom stručnog žirija je Tamara Danilović. Posle deset meseci takmičenja, brojnih duela, baraža i spektakularnih nastupa, veliko finale "Zvezda Granda" polako se privodi kraju. Ove sezone, 19. izdanje najgledanijeg muzičkog… »
Bojan Ilievski je pobednik Zvezda Granda! Makedonac pao na kolena i zaplakao, emocije ga savladale
Telegraf pre 21 dana
Pobednik po glasovima publike u ovogodišnjem finalu muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" je Bojan Ilievski, kandidat iz tima Đorđa Davida, koji je osvojio više od 50.000 SMS glasova gledalaca. Ilievski je tokom cele sezone važio za jednog od favorita… »
Bojan Ilievski je pobednik Zvezda Granda: On je imao najviše SMS glasova: Pao na kolena i počeo da plače, emocije ga preplavile…
Blic pre 20 dana
Među favoritima za pobedu su bili Bubi Ademov, Damjan Vračar i Mensur Abdijanović, ali je Bubi iznenađujuće ispao već u prvom krugu finala. Publika iz Srbije, BiH, Hrvatske, Severne Makedonije i Crne Gore je glasala za finaliste. Pobednik "Zvezda Granda"… »
U KANDŽAMA KOCKE! Pobednik Zvezda Granda se jedva izborio sa porocima! OSTAO BEZ RODITELJA!
Svet & Skandal pre 20 dana
Završilo se popularno muzičko takmičenje „Zvezde Granda“, a pobednik 19. sezone je Bojan Ilievski. Iz Skoplja je na scenu došao Bojan Ilievski koji je osvojio srca publike. Tokom svog predstavljanja bio je veseo i nasmejan, a kada je zapevao, napravio je… »
"Telefon mi je zabagovao od poruka, baka samo plače" Bojan ne može da dođe sebi, ne zna šta ga je snašlo! Evo šta se dešava…
Kurir pre 20 dana
Bojan Ilievski odneo je pobedu u devetnaestoj sezoni popularnog takmičenja „ Zvezde Granda“, a samo nekoliko sati nakon istorijskog trijumfa progovorio je o prvim utiscima i otkrio šta se dešavalo u njegovom domu. Mladi pevač je nedugo nakon finala… »
Prvo oglašavanje Cece Ražnatović nakon finala Zvezda Granda: Evo šta je poručila pobednici Tamari Danilović
Mondo pre 20 dana
Tamara Danilović (17) sinoć je odukom stručnog žirija odnela pobedu u "Zvezdama Granda" . Njen mentor je bila Ceca Ražnatović, koja se sada oglasila nakon finala. Ceca je na Instagramu čestitala Tamari, kao i svom drugom kandidatu i nije krila ponos zbog… »
"Telefon mi je zabagovao, baka ne prestaje da plače!" Prvi sati nakon finala "Zvezda Granda": Pobednik Bojan Ilievski van sebe
Blic pre 20 dana
Nakon pobede bio je veoma emotivan i iznenađen velikom podrškom publike. Njegova baka je bila najponosnija i rasplakala se od sreće. Bojan Ilievski odneo je pobedu u devetnaestoj sezoni popularnog takmičenja „Zvezde Granda“, a samo nekoliko sati nakon… »
"Hteo je da odustane od takmičenja zbog problema sa kockom": Đorđe David o pobedniku "Zvezda Granda"
Nova pre 20 dana
Mentor pobednika devetnaeste sezone „Zvezda Granda“ Bojana Ilievskog, Đorđe David, progovorio je za domaće medije o poroku sa kojim se njegov kandidat borio u prethodnom periodu. Naime, Đorđe je otkrio da je Bojan bio zavisnik od kocke, ali da je taj… »
"Bravo, omladino! Idemo dalje" Oglasila se Ceca posle finala Zvezda Granda, evo koliko je ponosna na svoje takmičare (foto)
Kurir pre 20 dana
Pobednica Zvezda Granda po mišljenju stručnog žirija je Tamara Danilović, a njena mentorka je bila Svetlana Ceca Ražnatović. Pevačica se posle finala Zvezda Granda oblasila na društvenoj mreži Instagram, gde je istakla da je ponosna na sve svoje… »
"Bravo, omladino!" Oglasila se Ceca nakon finala Zvezda Granda, obratila se pobednici: "Divna moja Tamara..."
Telegraf pre 20 dana
Tamara Danilović (17) sinoć je odlukom stručnog žirija odnela pobedu u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a njen mentor Svetlana Ceca Ražnatović oglasila se nakon velikog finala. Ceca je na Instagramu uputila emotivnu poruku i čestitala svojoj… »
"Bravo, omladino" Prvo oglašavanje Cece Ražnatović nakon finala "Zvezda Granda", evo šta je poručila pobednici Tamari Danilović…
Blic pre 20 dana
Njen mentor je bila Svetlana Ceca Ražnatović, koja je javno čestitala Tamari i izrazila ponos na svoje kandidate. Tamara je najmlađa takmičarka ovogodišnje sezone i dolazi iz muzičke porodice iz Futoga. Tamara Danilović (17) sinoć je odukom stručnog… »
Pobednica "Zvezda Granda" Tamara Danilović (17) progovorila o takmičenju: "U baražu sam prošla poslednja"
Telegraf pre 20 dana
Mlada i talentovana Tamara Danilović (17) proglašena je za pobednicu 19. sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" po izboru stručnog žirija, a odmah nakon finala sumirala je prve utiske. Iako je ostvarila veliki uspeh, najmlađa takmičarka ove sezone… »
Prvi utisci pobednice "Zvezda Granda" Tamara Danilović (17) osvojila žiri, a evo šta se dešavalo pre toga: "Razmišljali su da…
Blic pre 20 dana
Iako je veoma srećna zbog pobede, oseća i tugu jer završava jedno veliko životno poglavlje. Najveći izazov za Tamaru bio je sedmi krug takmičenja kada je bila nervozna i imala alergiju, ali je ipak prošla dalje. Mlada i talentovana Tamara Danilović (17)… »
"Ovo mi je najveći uspeh": Pobednik "Zvezda Granda" ima tešku životnu priču
Nova pre 20 dana
Bojan Ilievski pobednik je 19. sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ po glasovima publike, a po sopstvenom priznanju, ni sam nije očekivao da će stići do trijumfa. Bojan je u razgovoru za „Grand“ otkrio da je prolazio kroz brojna životna iskušenja… »
Bila je na korak od ispadanja, a sada je pobednica Zvezda Granda! Tamara Danilović otvorila dušu posle pobede, evo zašto joj…
Kurir pre 20 dana
Mlada i talentovana Tamara Danilović (17) proglašena je za pobednicu devetnaeste sezone popularnog takmičenja „ Zvezde Granda” po izboru stručnog žirija. Odmah nakon proglašenja i uručenja nagrade, Tamara je sumirala svoje prve utiske. Iako je ostvarila… »
Pobednici ZG ostavili region bez daha: Niko nije znao kroz kakav pakao je Bojan prošao, a Tamara ima samo 17
Mondo pre 20 dana
Tamara Danilović, koja je i najmlađa takmičarka, ima samo 17 godina i još uvek ide u srednju školu, a iza sebe ima ozbiljno muzičko obrazovanje. Pored pevanja, ona aktivno svira violinu i klavir što joj pruža veliku prednost u interpretaciji. Rođena je u… »
Evo ko je pobednik "Zvezda Granda"! Ostao bez oba roditelja, živeo na ivici egzistencije, a Ceca se zbog njegove ispovesti…
Kurir pre 20 dana
Bojan Ilievski, pevač iz Severne Makedonije, pobednik je muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ za sezonu 2025/2026. Do trijumfa je stigao u velikom finalu osvojivši najveći broj SMS glasova publike iz celog regiona. Muzičko obrazovanje sticao je kroz nižu… »
"Razmišljali su da li da me puste jer sam previše mlada": Tamara Danilović ne krije uzbuđenje nakon pobede u "Zvezdama Granda"…
Nova pre 20 dana
Pobednik devetnaeste sezone „Zvezda Granda“ po izboru stručnog žirija je Tamara Danilović, najmlađa takmičarka koja je nedavno napunila sedamnaest godina. Odmah nakon proglašenja, Tamara je otkrila prve utiske i priznala da je, uprkos velikoj pobedi… »
Zvezde Granda su nastale pre čak 23 godine: Žika Jakšić bankrotirao pa otišao kod Popovića, odmah mu se dopalo
Mondo pre 20 dana
Muzičko takmičenje "Zvezde Granda" emituje se od 2003. godine. Šou su pokrenuli Saša Popović i Žika Jakšić, pri čemu je Jakšić inspiraciju pronašao nakon ličnog bankrota i života u Nemačkoj. Sinoć je završena 19. sezona, a pobednik prema glasovima… »
Kako su nastale Zvezde Granda?! Žika Jakšić bankrotirao, baci dugovao 100.000 maraka, bk nije hteo ni da čuje, pa otišao kod…
Kurir pre 20 dana
Muzičko takmičenje " Zvezde Granda" emituje se od 2003. godine. Sinoć je završena 19. sezona, a pobednik prema glasovima publike je Bojan Ilievski, dok je pobednica prema glasovima stručnog žirija Tamara Danilović, kojoj je uručena nagrada "Saša… »
Tamara Danilović pobednica stručnog žirija: Uručena joj nagrada "Saša Popović"
B92 pre 20 dana
Najmlađa ovogodišnja takmičarka "Zvezda Granda", Tamara Danilović, pobedila je od strane stručnog žirija. Tamara Danilović ima svega 17 godina, a mentorka ove godine joj je Svetlana Ceca Ražnatović, kojoj je uručena nagrada "Saša Popović". "Želim da ti… »
Ko je pobednik Zvezda Granda, Bojan Ilievski: Umrli su mu otac i majka, zbog njegove priče plakao ceo studio
Telegraf pre 20 dana
Bojan Ilievski iz Severne Makedonije pobednik je 19. sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a do trijumfa je stigao zahvaljujući najvećem broju SMS glasova publike iz celog regiona. Iza osmeha i velikog uspeha krije se teška životna priča koja je… »
Mnogi ne znaju kako su počele "Zvezde Granda" Žika Jakšić bankrotirao, pa otišao kod Popovića: "Ideja mu se odmah dopala"
Blic pre 20 dana
Šou su pokrenuli Saša Popović i Žika Jakšić, pri čemu je Jakšić inspiraciju pronašao nakon ličnog bankrota i života u Nemačkoj. Tamara Danilović, najmlađa učesnica sezone sa 17 godina, potiče iz Futoga, ima bogato muzičko obrazovanje i mentora Svetlanu… »
Evo ko je pobednik "Zvezda Granda", Bojan Ilievski: Umrla su mu oba roditelja, živeo na rubu egzistencije, a Ceca se zbog…
Blic pre 20 dana
Njegov život su obeležile teške porodične tragedije – izgubio je oba roditelja i suočavao se sa finansijskim problemima. Tokom takmičenja otvoreno je govorio o borbi sa životnim nedaćama, što je dirnulo publiku i članove žirija. Bojan Ilievski je pevač… »
Bojan Ilievski je pobednik 19. sezone "Zvezda Granda"
B92 pre 20 dana
Nakon devetomesečne borbe dobili smo pobednika devetnaeste sezone "Zvezda Granda" za sezonu 2025/2026 i to je mladi Makedonac Bojan Ilievski. Kandidat iz tima Đorđa Davida je pobedio sa preko 50 hiljada osvojenih SMS glasova publike, čije je simpatije… »
"Zapamtite ovo ime i dete" Najmlađa pobednica Zvezda Granda ima samo 17 godina: Evo ko je Tamara Danilović
Telegraf pre 20 dana
Tamara Danilović osvojila je titulu pobednice 19. sezone "Zvezda Granda" po odluci stručnog žirija. Mlada pevačica, čiji je mentor bila Svetlana Ceca Ražnatović, tokom cele sezone privlačila je pažnju svojim glasom, skromnošću i zrelim nastupima, a sada… »
"Svake godine sam na podijumu" Ceca o odlasku iz Zvezda Granda: Preumorna sam... Evo šta je rekla o pobednici Zvezda Granda
Kurir pre 20 dana
Kandidatkinja Svetlane Cece Ražnatović, Tamara Danilović, osvojila je prvo mesto po odluci stručnog žirija u finalu "Zvezda Granda", a muzička zvezda nije krila sreću i ponos zbog njenog uspeha. Nakon proglašenja rezultata, Ceca je iz studija izašla… »
Pobednik ZG Bojan Ilievski želeo da napusti takmičenje zbog kocke: Nakon smrti majke krenuo stranputicom
Mondo pre 20 dana
Bojan Ilievski pobednik je 19. sezone muzičkog takmičenja Zvezde Granda, a po sopstvenom priznanju ni sam nije očekivao da će stići do trijumfa. Bojan je u razgovoru za Grand otkrio da je prolazio kroz brojna životna iskušenja, od kojih je možda i… »
Ona je pobednica "Zvezda Granda" po mišljenju stručnog žirija: Najmlađa učesnica podigla plaketu "Saša Popović"
Mondo pre 21 dana
Posle deset meseci takmičenja, duela, baraža i spektakularnih nastupa, veliko finale "Zvezda Granda" privela se kraju. Sinoć je 19. sezona najgledanijeg muzičkog takmičenja u regionu dobila čak dva pobednika, što je novina koja je obeležila ovu sezonu… »
Ko je Tamara Danilović, pobednica Zvezda Granda po odluci žirija? Svi u njenoj porodici pevaju, ima ozbiljno obrazovanje
Kurir pre 20 dana
Pobednica " Zvezda Granda" odukom stručnog žirija je Tamara Danilović, a njoj je mentorka bila Svetlana Ceca Ražnatović. Tamara je, inače, najmlađa takmičarka ove sezone i ima 17 godina. Ona je nedavno gostovala kod Cece Ražnatović i tom prilikom je… »
"Zapamtite ovo ime i ovo dete" Evo ko je pobednica "Zvezda Granda", Tamara Danilović: Svi u njenoj porodici pevaju, ima…
Blic pre 21 dana
Njen mentor tokom takmičenja bila je poznata pevačica Svetlana Ceca Ražnatović. Tamara ima 17 godina i najmlađa je učesnica ove sezone, a dolazi iz muzičke porodice. Pobednica "Zvezda Granda" odukom stručnog žirija je Tamara Danilović. Inače, njen mentor… »
On je pobednik Zvezda Granda za 2026: Makedonac iz tima Đorđa Davida trijumfovao, pao na kolena i zaplakao
Mondo pre 21 dana
Nakon devetomesečne borbe dobili smo pobednika devetnaeste sezone "Zvezda Granda" za sezonu 2025/2026 i to je mladi Makedonac Bojan Ilievski! Kandidat iz tima Đorđa Davida je pobedio sa preko 50 hiljada osvojenih SMS glasova publike, čije je simpatije… »
Veliki trijumfi: Bojan Ilievski i Tamara Danilović su pobednici „Zvezda Granda“ za 2026. godinu (foto)
Večernje novosti pre 21 dana
POBEDNICI „Zvezda Granda“ za sezonu 2025/2026. su Bojan Ilievski i Tamara Danilović. FOTO: Novosti Nakon devetomesečne pevačke borbe, rada i truda mentora da kandidatima priušte najbolje za njih, konačno su trijumfovali najbolji, a to je po mišljenju… »
Hteo sam da odustanem zbog kockanja: Prva izjava pobednika "Zvezda Granda" prema glasanju publike - Spasio me je mentor Đorđe…
POBEDINIK "Zvezda Granda" odlukom publike je Bojan Ilievski dok je žiri prvo mesto i nagradu dao sedamnaestogodišnjoj Tamari Danilović. FOTO: Novosti Oni su polse pobeda sumirali utiske sa takmičenja i otkrili kako se osećaju. Bojan je priznao da je nije… »
Bitno je da sam Svake godine na podijumu: Ceca Ražnatović o "Zvezdama Granda" i njenoj kandidatkinji koja je pobedila (foto)
KANDIDATKINjA Svetlane Ražnatović, Tamara Danilović, osvojila je prvo mesto odlukom žirija. Ceca nije krila sreću i ponos zbog njenog uspeha. FOTO: Novosti Ona je iz studija izašla pevajući. - Svake godine sam na podijumu, to je najbitnije. Prvo mesto… »
"Hteo sam da napustim takmičenje zbog kocke" Prva izjava pobednika Zvezda Granda: "Imao sam ružnu prošlost"
Telegraf pre 21 dana
Večeras je završeno popularno muzičko takmičenje "Zvezde Granda", a pobednik 19. sezone po odluci publike je Bojan Ilievski. Dok je publika svojim SMS glasovima donela titulu Bojanu Ilievskom, stručni žiri je prvo mesto i specijalnu nagradu dodelio… »
Ceca o odlasku iz Zvezda Granda i pobedi svoje kandidatkinje: "Svake godine sam na podijumu"
Telegraf pre 21 dana
Kandidatkinja Cece Ražnatović, Tamara Danilović, osvojila je prvo mesto po odluci stručnog žirija u finalu "Zvezda Granda", a muzička zvezda nije krila sreću i ponos zbog njenog uspeha. Nakon proglašenja rezultata, Ceca je iz studija izašla pevajući… »
Tamara Danilović je pobednica "Zvezda Granda" odlukom žirija Uručena joj nagrada "Saša Popović": Ona je najmlađa takmičarka…
Blic pre 21 dana
Suzana Jovanović nije prisustvovala finalu zbog porodičnih obaveza, jer je postala baka. Ove godine prvi put su dodeljene dve pobedničke nagrade, a stručni žiri je dodelio i nagradu 'Saša Popović'. Pobednica "Zvezda Granda" odukom stručnog žirija je… »
"Hteo sam da odustanem zbog kockanja" Prvi intervju pobednika Zvezda Granda o dugovima i ruletu: "Spasio me je mentor" (video)
Blic pre 21 dana
Bojanov mentor Đorđe David otkrio je da se Bojan borio protiv problema sa kockanjem tokom takmičenja i da je želeo da odustane. Pobednik je zahvalio mentoru i timu na podršci, priznajući da mu je takmičenje pomoglo da ostavi loše navike i pobedi samog… »
"Baterije su mi na izdisaju" Ceca Ražnatović o napuštanju Zvezda Granda i kandidatkinji koja je pobedila: "Bitno je da sam…
Blic pre 21 dana
Mentor Bojana Ilievskog istakao je njegovu borbu sa kockanjem i smatra ovu pobedu pobedom razuma. Ove godine „Zvezde Granda“ imaju dva pobednika: Tamaru Danilović i Bojana Ilievskog. Kandidatkinja Cece Ražnatović, Tamara Danilović, osvojila je prvo mesto… »
Bojan Ilievski POBEDNIK ZVEZDA GRANDA, Tamara Danilović dobila specijalnu nagradu: Završen spektakl 19. sezone „Zvezda Granda“…
Svet & Skandal pre 21 dana
Posle deset meseci uzbudljivog takmičenja, brojnih duela, baraža i vrhunskih muzičkih nastupa, spuštena je zavesa na 19. sezonu najgledanijeg regionalnog muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“. Ovogodišnje finale donelo je značajnu novinu – prvi put su… »
"Imao je problem sa kockom, u 5. krugu hteo da napusti takmičenje" Isplivale mračne tajne pobednika Zvezda Granda, sve…
Kurir pre 21 dana
Večeras se završilo popularno muzičko takmičenje " Zvezde Granda", a pobednik 19. sezone je Bojan Ilievski. Iz Skoplja je večeras na scenu došao Bojan koji je osvojio srca publike. Tokom svog predstavljanja bio je veseo i nasmejan, a kada je zapevao… »
Vesti dana »
Lionel Mesi u žestokoj raspravi sa sudijom! Argentinac poludeo, pa očitao lekciju arbitru: Otkriveno šta mu je sve rekao!
Kurir pre 10 minutajoš 53 povezane
Oglasio se RHMZ: Stižu pljuskovi praćeni gradom i jakim vetrom, pratite hitna upozorenja
Mondo pre 30 minutajoš 11 povezanih
Nakon američkih napada Iran uzvratio po objektima SAD u Jordanu, Kuvajtu i Bahreinu
Politika pre 50 minutajoš 7 povezanih
Broj poginulih u zemljotresima u Venecueli porastao na 4.333, povređeno 16.740
Sputnik pre 35 minutajoš 5 povezanih