Povezane vesti
Hteo sam da odustanem zbog kockanja: Prva izjava pobednika "Zvezda Granda" prema glasanju publike - Spasio me je mentor Đorđe…
Večernje novosti pre 3 sata
POBEDINIK "Zvezda Granda" odlukom publike je Bojan Ilievski dok je žiri prvo mesto i nagradu dao sedamnaestogodišnjoj Tamari Danilović. FOTO: Novosti Oni su polse pobeda sumirali utiske sa takmičenja i otkrili kako se osećaju. Bojan je priznao da je nije… »
Bitno je da sam Svake godine na podijumu: Ceca Ražnatović o "Zvezdama Granda" i njenoj kandidatkinji koja je pobedila (foto)
Večernje novosti pre 3 sata
KANDIDATKINjA Svetlane Ražnatović, Tamara Danilović, osvojila je prvo mesto odlukom žirija. Ceca nije krila sreću i ponos zbog njenog uspeha. FOTO: Novosti Ona je iz studija izašla pevajući. - Svake godine sam na podijumu, to je najbitnije. Prvo mesto… »
"Hteo sam da napustim takmičenje zbog kocke" Prva izjava pobednika Zvezda Granda: "Imao sam ružnu prošlost"
Telegraf pre 4 sati
Večeras je završeno popularno muzičko takmičenje "Zvezde Granda", a pobednik 19. sezone po odluci publike je Bojan Ilievski. Dok je publika svojim SMS glasovima donela titulu Bojanu Ilievskom, stručni žiri je prvo mesto i specijalnu nagradu dodelio… »
Ceca o odlasku iz Zvezda Granda i pobedi svoje kandidatkinje: "Svake godine sam na podijumu"
Telegraf pre 3 sata
Kandidatkinja Cece Ražnatović, Tamara Danilović, osvojila je prvo mesto po odluci stručnog žirija u finalu "Zvezda Granda", a muzička zvezda nije krila sreću i ponos zbog njenog uspeha. Nakon proglašenja rezultata, Ceca je iz studija izašla pevajući… »
Bojan Ilievski je pobednik Zvezda Granda: On je imao najviše SMS glasova: Pao na kolena i počeo da plače, emocije ga preplavile…
Blic pre 4 sati
Među favoritima za pobedu su bili Bubi Ademov, Damjan Vračar i Mensur Abdijanović, ali je Bubi iznenađujuće ispao već u prvom krugu finala. Publika iz Srbije, BiH, Hrvatske, Severne Makedonije i Crne Gore je glasala za finaliste. Pobednik "Zvezda Granda"… »
Tamara Danilović je pobednica "Zvezda Granda" odlukom žirija Uručena joj nagrada "Saša Popović": Ona je najmlađa takmičarka…
Blic pre 4 sati
Suzana Jovanović nije prisustvovala finalu zbog porodičnih obaveza, jer je postala baka. Ove godine prvi put su dodeljene dve pobedničke nagrade, a stručni žiri je dodelio i nagradu 'Saša Popović'. Pobednica "Zvezda Granda" odukom stručnog žirija je… »
"Hteo sam da odustanem zbog kockanja" Prvi intervju pobednika Zvezda Granda o dugovima i ruletu: "Spasio me je mentor" (video)
Blic pre 4 sati
Bojanov mentor Đorđe David otkrio je da se Bojan borio protiv problema sa kockanjem tokom takmičenja i da je želeo da odustane. Pobednik je zahvalio mentoru i timu na podršci, priznajući da mu je takmičenje pomoglo da ostavi loše navike i pobedi samog… »
"Baterije su mi na izdisaju" Ceca Ražnatović o napuštanju Zvezda Granda i kandidatkinji koja je pobedila: "Bitno je da sam…
Blic pre 4 sati
Mentor Bojana Ilievskog istakao je njegovu borbu sa kockanjem i smatra ovu pobedu pobedom razuma. Ove godine „Zvezde Granda“ imaju dva pobednika: Tamaru Danilović i Bojana Ilievskog. Kandidatkinja Cece Ražnatović, Tamara Danilović, osvojila je prvo mesto… »
Bojan Ilievski POBEDNIK ZVEZDA GRANDA, Tamara Danilović dobila specijalnu nagradu: Završen spektakl 19. sezone „Zvezda Granda“…
Svet & Skandal pre 4 sati
Posle deset meseci uzbudljivog takmičenja, brojnih duela, baraža i vrhunskih muzičkih nastupa, spuštena je zavesa na 19. sezonu najgledanijeg regionalnog muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“. Ovogodišnje finale donelo je značajnu novinu – prvi put su… »
"Imao je problem sa kockom, u 5. krugu hteo da napusti takmičenje" Isplivale mračne tajne pobednika Zvezda Granda, sve…
Kurir pre 4 sati
Večeras se završilo popularno muzičko takmičenje " Zvezde Granda", a pobednik 19. sezone je Bojan Ilievski. Iz Skoplja je večeras na scenu došao Bojan koji je osvojio srca publike. Tokom svog predstavljanja bio je veseo i nasmejan, a kada je zapevao… »
Tamara Danilović je pobednica Zvezda Granda odlukom žirija! Uručena joj je prestižna plaketa "Saša Popović"
Telegraf pre 5 sati
Pobednik "Zvezda Granda" odukom stručnog žirija je Tamara Danilović. Ovo je prva godina da muzičko takmičenje ima dva pobednika. Pobednik kojeg bira stručni žiri osvojio je nagradu "Saša Popović". Podsetimo, u finale su se plasirali: Ivan Tolić… »
Bojan Ilievski je pobednik "Zvezda Granda"!
Telegraf pre 5 sati
Pobednik "Zvezda Granda" je Bojan Ilijevski sa najvećim brojem SMS glasova. Treće mesto je osvojio Saša Stojaković. U finale su se plasirali:Ivan Tolić, Valentina Jović, Midhat Keskin, Anita Aleksić, Adi Begić, Minja Stanković, Damjan Vračar, Milica… »
Vesti dana »
"Hteo sam da napustim takmičenje zbog kocke" Prva izjava pobednika Zvezda Granda: "Imao sam ružnu prošlost"
Telegraf pre 4 satijoš 11 povezanih