Povezane vesti

Selektor Paragvaja Alfaro: Zadovoljan sam reakcijom svojih igrača

Selektor Paragvaja Alfaro: Zadovoljan sam reakcijom svojih igrača

Radio sto plus pre 2 minuta
“Pristupili smo meču kao da je Nemačka favorit, ali to ne znači da nismo verovali da možemo da se takmičimo sa njima. Zadovoljan sam reakcijom svojih igrača. Rekao sam im da imaju epsku noć. Istrajnost je usađena u njihov identitet, i to su upravo i… »
Ančeloti: Obavljamo dobar posao, ali nikada ne smemo biti zadovoljni

Ančeloti: Obavljamo dobar posao, ali nikada ne smemo biti zadovoljni

Kurir pre 2 minuta
Selektor fudbalske reprezentacije Brazila Karlo Ančeloti rekao je da njegova ekipa obavlja dobar posao, posle plasmana u osminu finala na Svetskom prvenstvu, ali da nikada ne sme da bude zadovoljna jer želi da igra na najvišem nivou. "Nikada ne možemo… »
Ovo pitanje zanima ceo svet: Selektor Nemačke odgovrio da li će podneti ostavku posle debakla na Mundijalu

Ovo pitanje zanima ceo svet: Selektor Nemačke odgovrio da li će podneti ostavku posle debakla na Mundijalu

Kurir pre 17 minuta
Selektor fudbalske reprezentacije Nemačke Julijan Nagelsman izjavio je da je njegova ekipa uspela da uspostavi kontrolu nad igrom u današnjoj utakmici šesnaestine finala Svetskog prvenstva protiv selekcije Paragvaja, ali da zbog manjka efikasnosti u… »
Ibrahimović: "Osećam veliku tugu, zaslužili su mnogo više..."

Ibrahimović: "Osećam veliku tugu, zaslužili su mnogo više..."

Telegraf pre 12 minuta
Zlatan Ibrahimović tugovao. Tri dramatična okršaja otvorila su nokaut fazu Mundijala, ali je samo Paragvaj protiv Nemačke priredio iznenađenje. Posle Kanade, Brazil je u nadoknadi izborio plasman u osminu finala Svetskog prvenstva, pošto je slomio otpor… »
Nojer: Jednostavno smo morali da pobedimo u ovakvoj utakmici protiv ovakvog protivnika

Nojer: Jednostavno smo morali da pobedimo u ovakvoj utakmici protiv ovakvog protivnika

Radio sto plus pre 32 minuta
“Brine me sama utakmica, jednostavno smo morali da pobedimo u ovakvoj utakmici protiv ovakvog protivnika”, naveo je Nojer, a preneo portal Bulinjuz (Bulinews). Reprezentacija Nemačke nije uspela da se plasira u osminu finala Svetskog prvenstva, pošto je… »
Kapiten Nemačke Kimih: Potpuno smo zasluženo eliminisani

Kapiten Nemačke Kimih: Potpuno smo zasluženo eliminisani

Radio sto plus pre 1 sat
Reprezentacija Nemačke nije uspela da se plasira u osminu finala Svetskog prvenstva, pošto je večeras u šesnaestini finala, u Foksborou, posle penala izgubila od selekcije Paragvaja 3:4, ;nakon što je rezultat posle regularnog dela i produžetaka bio… »
Kapiten Paragvaja Gomes: Veoma sam ponosan na svoju ekipu

Kurir pre 37 minuta
Kapiten fudbalske reprezentacije Paragvaja Gustavo Gomes izjavio je da je veoma ponosan na svoju ekipu nakon pobede nad selekcijom Nemačke i plasmana u osminu finala Svetskog prvenstva. "Mislim da je teško objasniti ovaj osećaj. Veoma sam ponosan na… »
Heroj Paragvaja odbranio dva penala: Neverovatno sam uzbuđen

Heroj Paragvaja odbranio dva penala: Neverovatno sam uzbuđen

Kurir pre 1 sat
Golman fudbalske reprezentacije Paragvaja Orlando Hil izjavio je da je "neverovatno" uzbuđen nakon današnje pobede nad selekcijom Nemačke i plasmana u osminu finala Svetskog prvenstva, kao i da taj uspeh posvećuje "svim Paragvajcima". "Neverovatno sam… »
Kako je Paragvaj ispisao istoriju Mundijala? Srce nadmudrilo mašineriju: Ovako je izgledala penal serija posle koje su Nemci…

Kako je Paragvaj ispisao istoriju Mundijala? Srce nadmudrilo mašineriju: Ovako je izgledala penal serija posle koje su Nemci…

Kurir pre 1 sat
Fudbalska reprezentacija Paragvaja plasirala se u osminu finala Svetskog prvenstva, pošto je posle jedanaesteraca pobedila Nemačku 4:3, nakon što je posle regularnog dela utakmice i produžetaka bilo 1:1. Paragvaj je poveo golom Hulija Ensisa u 42… »
Selektor Nemačke optužio sudiju za epsku bruku njegove zemlje, odbio da podnese ostavku i izazvao gnev

Selektor Nemačke optužio sudiju za epsku bruku njegove zemlje, odbio da podnese ostavku i izazvao gnev

Telegraf pre 32 minuta
Dva puta zaredom Nemačka je ispadala u grupnoj fazi Mundijala, a sada je opet dogurala do 32 najbolje reprezentacije, ali je izbačena u prvoj nokaut fazi u novom formatu. Paragvaj je slavio posle penala 4:3, nakon 1:1 nakon 120 i kusur minuta fudbala… »
Paragvaj priredio najveće iznenađenje na Mundijalu: Nemačka nakon penala eliminisana već u šesnaestini finala

Paragvaj priredio najveće iznenađenje na Mundijalu: Nemačka nakon penala eliminisana već u šesnaestini finala

Danas pre 2 sata
Fudbaleri Paragvaja režirali su najveće iznenađenje u dosadašnjem toku Mundijala. Oni su nakon boljeg izvođenja penala savladali selekciju Nemačke već u šesnaestini finala. Nakon 90 minuta igre rezultat je bio 1:1, a identičan skor je bio i nakon… »
Golman Paragvaja Hil: Neverovatno sam uzbuđen

Golman Paragvaja Hil: Neverovatno sam uzbuđen

Radio sto plus pre 2 sata
“Neverovatno sam uzbuđen. Bila je to teška utakmica. Uspeli smo da izdržimo. Poveli smo, oni su izjednačili, ali smo onda uspeli da se održimo u igri”, naveo je Hil, a preneo sajt Međunarodne fudbalske federacije (Fifa). Reprezentacija Paragvaja… »

Radio sto plus pre 1 sat
“Mislim da je teško objasniti ovaj osećaj. Veoma sam ponosan na svoje saigrače, na ovu ekipu”, naveo je Gomes, a preneo sajt Međunarodne fudbalske federacije (Fifa). Reprezentacija Paragvaja plasirala se u osminu finala Svetskog prvenstva, pošto je… »
Nagelsman: Imali smo kontrolu, ali nam je nedostajao završni udarac

Nagelsman: Imali smo kontrolu, ali nam je nedostajao završni udarac

Radio sto plus pre 1 sat
“Jednostavno nam je trebalo previše vremena da uspostavimo našu igru na krilima. Kako je utakmica odmicala, pokušavali smo da je više forsiramo i na kraju smo stvarali sve više situacija u šesnaestercu. Imali smo kontrolu, ali nam je nedostajao završni… »
Ni čudo ne pomaže - Paragvaj nokautirao Nemačku!

Ni čudo ne pomaže - Paragvaj nokautirao Nemačku!

B92 pre 2 sata
Fudbaleri Paragvaja napravili su najveće iznenađenje u dosadašnjem toku Mundijala i izbacili četvorostrukog prvaka sveta, Nemačku. Paragvaj je Nemačku izbacio posle penala, nakon 1:1 u regularnom delu i 4:3 u penal seriji u kojoj smo videli dva promašaja… »
Ovo je sramota! Nemci razapeli pancere nakon šokantne eliminacije na Mundijalu

Ovo je sramota! Nemci razapeli pancere nakon šokantne eliminacije na Mundijalu

Večernje novosti pre 1 sat
Fudbalska reprezentacija Paragvaja izborila je plasman u osminu finala Svetskog prvenstva na penale ukupnim rezultatom 4:5. AP Photo/Martin Meissner, Pool Tamo će igrati protiv pobednika duela između Francuske i Švedske. Utakmica između Nemačke i… »
Svi pričaju o potezu selektora Japana, prišao navijačima posle bolnog poraza, ovo je primer za sve nas

Svi pričaju o potezu selektora Japana, prišao navijačima posle bolnog poraza, ovo je primer za sve nas

Telegraf pre 1 sat
Selektor fudbalske reprezentacije Japana Hadžime Morijasu izjavio je da je veoma razočaran zbog poraza od Brazila, ali je dodao da je njegov tim dao sve od sebe na meču šesnaestine finala Svetskog prvenstva. Fudbaleri Brazila plasirali su se ranije danas… »
Paragvaj posle penala eliminisao Nemačku sa Mundijala

Paragvaj posle penala eliminisao Nemačku sa Mundijala

Euronews pre 2 sata
Stiže i prva senzacija na Mundialju, Paragvaj je posle penala eliminisao Nemačku 1:1 (1:1, 1:0) - 4:3 jedanaestercima. Napadali su Nemci 120 minuta, Paragvaj je uspeo da povede, pa posle izjednačenja sve izdrži i na kraju zakaže duel sa Francuskom ili… »
Muk na Mundijalu! Paragvaj posle penala izbacio Nemce

Muk na Mundijalu! Paragvaj posle penala izbacio Nemce

Sputnik pre 2 sata
A, na Mundijalu muk! Nemačka je kao apsolutni favorit, eliminisana od Paragvaja u šesnaestini finala Mundijala posle penala 4:3, u regularnom toku bilo je 1:1. Selekcija iz Južne Amerike povela je golom Hulija Encisa u 42. minutu, da bi 54. poravnao… »
Junak Brazila: "Presrećan sam i zaista ponosan"

Junak Brazila: "Presrećan sam i zaista ponosan"

B92 pre 3 sata
Brazilski fudbaler Gabrijel Martineli, koji je postigao pobedonosni gol u utakmici protiv Japana u 1/16 finala SP, rekao je da je ponosan i da ekipa uz mnogo samopouzdanja nastavlja takmičenje. Fudbaleri Brazila plasirali su se u osminu finala Svetskog… »
Morijasu: Veoma sam razočaran, ali dali smo sve od sebe na SP

Morijasu: Veoma sam razočaran, ali dali smo sve od sebe na SP

Politika pre 3 sata
„Želim da prihvatim ovaj rezultat i iskoristim ga da postanemo još jači tim” – rekao je Morijasu, preneo je sajt FIFA. HJUSTON – Selektor fudbalske reprezentacije Japana Hadžime Morijasu izjavio je večeras da je veoma razočaran zbog poraza od Brazila… »
Pogledajte celu penal seriju, ovako je Paragvaj izbacio Nemačku sa Svetskog prvenstva

Pogledajte celu penal seriju, ovako je Paragvaj izbacio Nemačku sa Svetskog prvenstva

Telegraf pre 2 sata
Fudbaleri Paragvaja napravili su najveće iznenađenje na početku eliminacione faze takmičenja na Svetskom prvenstvu, te posle boljeg izvođenja penala izbacili Nemačku. Nakon 1:1 tokom 120 minuta, pristupilo se izvođenju jedanaesteraca, a tu je junak bio… »
Nemci se radovali, a onda je usledio šok! Evo kako su ostali bez osmine finala SP

Nemci se radovali, a onda je usledio šok! Evo kako su ostali bez osmine finala SP

Telegraf pre 3 sata
Ko bi rekao da ćemo prve produžetke u šesnaestini finala Mundijala gledati na utakmici nacionalnog tima koji je takmičenje otvorio porazom od Amerikanaca 4:1. Paragvaj je vodio od završnice prvog poluvremena, kada je Ensiso bio strelac, ali je početkom… »
Brazilci do osmine finala Mundijala golom u nadoknadi vremena

Brazilci do osmine finala Mundijala golom u nadoknadi vremena

Danas pre 4 sati
Fudbaleri Brazila pobedili su selekciju Japana rezultatom 2:1 u šesnaestini finala Svetskog prvenstva. „Selesao“ je do osmine finala došao golom u dubokoj nadokandi vremena, a junak je bio Gabrijel Martineli. Prvo su „samuraji“ poveli u 29. minutu preko… »
Anćeloti: Nikada ne smemo da budemo zadovoljni, želimo da igramo još bolje

Anćeloti: Nikada ne smemo da budemo zadovoljni, želimo da igramo još bolje

Politika pre 4 sati
Brazil preokretom u drugom poluvremenu eliminisao Japan. Selektor fudbalske reprezentacije Brazila Karlo Anćeloti izjavio je večeras da njegov tim nikada ne sme da bude zadovoljan, pošto želi da igra bude na najvišem nivou, preneo je AP. Fudbaleri… »

Vesti dana »