Zaštitnik građana

Telo Mateja Periša ispraćeno iz Beograda, nadbiskup i patrijarh predvodili oproštaj

Radio 021 pre 8 sati
Telo mladog Splićanina Mateja Periša ispraćeno je u crkvi Svetog Antuna u Beogradu. Građani su odali počast preminulom Mateju i izrazili saučešće njegovom ocu Nenadu Perišu. Ispraćaj je predvodio beogradski nadbiskup Stanislav Hočevar… »

Zaštitinik građana: Izmenom zakona do sistemske zaštite LGBT osoba

Radio 021 pre 3 dana
Zaštitnik građana Zoran Pašalić rekao je danas, povodom 17. maja - Međunarodnog dana borbe protiv homofobije, bifobije i transfobije da je neophodna izmena više zakona u toj oblasti. Kako je dodao, time bi se LGBT osobama u Srbiji obezbedila… »

Zaštitinik građana: Izmena zakona do sistemske zaštite LGBTI osoba

Danas pre 3 dana
Zaštitnik građana Zoran Pašalić rekao je danas, povodom 17. maja – Međunarodnog dana borbe protiv homofobije, bifobije i transfobije da je neophodna izmena više zakona kako bi se LGBTI osobama u Srbiji obezbedila sveobuhvatna sistemska zaštita… »

Zaštitinik građana: Izmena zakona do sistemske zaštite LGBTI osoba

Novi magazin pre 3 dana
Zaštitnik građana Zoran Pašalić rekao je danas, povodom 17. maja - Međunarodnog dana borbe protiv homofobije, bifobije i transfobije da je neophodna izmena više zakona kako bi se LGBTI osobama u Srbiji obezbedila sveobuhvatna sistemska zaštita… »

Zaštitinik gradjana: Izmena zakona do sistemske zaštite LGBTI osoba

IndeksOnline pre 3 dana
BEOGRAD – Zaštitnik građana Zoran Pašalić rekao je danas, povodom 17. maja – Međunarodnog dana borbe protiv homofobije, bifobije i transfobije da je neophodna izmena više zakona kako bi se LGBTI osobama u Srbiji obezbedila sveobuhvatna sistemska… »

Srpski ombudsman za bolju sistemsku zaštitu LGBTI osoba

Slobodna Evropa pre 3 dana
Neophodna je izmena više zakona kako bi se LGBTI osobama u Srbiji obezbedila sveobuhvatna sistemska zaštita, rekao je zaštitnik građana Zoran Pašalić povodom Međunarodnog dana borbe protiv homofobije, bifobije i transfobije koji se obeležava 17… »

Pašalić: Izmenama zakona do potpune zaštite LGBTI osoba

RTS pre 3 dana
Zaštitnik građana Zoran Pašalić rekao je, povodom 17. maja – Međunarodnog dana borbe protiv homofobije, bifobije i transfobije, da LGBTI osobe u Srbiji ne mogu u potpunosti da uživaju sva prava i da je neophodna izmena više zakona kako bi im se… »

Dveri: Započet postupak otpuštanja iz Fijata u Kragujevcu

Radio sto plus pre 6 dana
„Zaposleni mogu da biraju izmedju otkaza uz otpremnine i odlaska na, slobodno možemo reći, prinudni rad u Nemačku, Italiju, Poljsku ili Slovačku. Nepristojna ponuda poslodavca i ne čudi jer se država već dve decenije maćehinski odnosi prema… »

Koliko je važno da se neguju dobri i zdravi porodični odnosi?

RTV pre 7 dana
NOVI SAD - Važnost porodice i nasilje kao negativna posledica tribina je koja je održana u Novom Sadu kako bi se sumirali dosadašnji rezultati u radu institucija, kao i da bi se razmenila dosadašnja iskustva nevladinog sektora sa gradskim i… »

Ne davimo Beograd podržao radnike Fijata: Država da zaštiti ljude, a ne samo investitore

Beta pre 7 dana
Pokret Ne davimo Beograd uputio je podršku radnicima Fijata i poručio im da će u slučaju protesta ili blokade, pozvati gradjane da se solidarišu sa ljudima kojima preti opasnost gubitka posla. "Hiljade radnika Fijata ne smeju postati žrtva igara… »

Vesti dana »