Zaštitnik građana

Republički ombudsman dolazi u Bujanovac

OK radio pre 8 sati
Bujanovac / Vranje - Zaštitnik građana Zoran Pašalić posetiće u ponedeljak Bujanovac kako bi razgovarao sa građanima i primio njihove pritužbe, u okviru kampanje „Dani ombudsmana“. Kako se navodi u agendi posete, prijem pritužbi građana… »

Ombudsman nenajavljeno posetio zatvore u Nišu i Pirotu

Južne vesti pre 1 dan
Neadekvatni uslovi u zatvoru, nedovoljan broj medicinskog osoblja i loša zdravstvena zaštita na koju su se žalili zatvorenici, razlog su zbog kojeg je zaštitnik građana Zoran Pašalić posetio Kazneno-popravni zavod u Nišu i pritvorsku jedinicu u… »

Zaštitnik građana u ponedeljak u Bujanovcu

Jug press pre 1 dan
BUJANOVAC U ponedeljak 26.avgusta, zaštitnik građana Zoran Pašalić posetiće Bujanovac u okviru kampanje „Dani ombudsmana“. kako bi razgovarao sa građanima i primio njihove pritužbe. Kako se navodi u agendi posete, prijem pritužbi građana… »

Zaštitnik građana posetio zatvore u Nišu i Pirotu

Večernje novosti pre 2 dana
Posle majske, kontrolne posete Kazneno-popravnom zavodu u Nišu, veliki broj zatvorenika pritužbama se obratio zaštitniku. Zaštitnik građana Zoran Pašalić je s predstavnicima odeljenja za hitno postupanje, danas nenajavljeno posetio kazneno-popravne… »

Zaštitnik građana u Bujanovcu

Bujanovačke pre 2 dana
Bujanovac, 23. avgust 2019. Zaštitnik građana Zoran Pašalić posetiće u ponedeljak (26. avgust) Bujanovac kako bi razgovarao sa građanima i primio njihove pritužbe, u okviru kampanje „Dani ombudsmana“. Kako se navodi u agendi posete, prijem… »

Đorđević i Pašalić o položaju LGBT populacije u Srbiji

Blic pre 2 dana
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i zaštitnik građana Zoran Pašalićem razgovarali su danas o položaju LGBT populacije u Srbiji. Kako je saopšteno iz njegovog kabineta, Đorđević je podsetio da je prvi… »

Pašalić: Onaj ko raspolaže zgradom Bristola može da uključi struju

Danas pre 2 dana
Zaštitnik građana Zoran Pašalić izjavio je danas da struju vojnim penzionerima koji stanuju u hotelu Bristol u Beogradu može da uključi samo onaj ko trenutno raspolaže tom zgradom, ali da on ne zna ko raspolaže tom zgradom. „Mislimo da je zgrada… »

Đorđević i Pašalić o položaju LGBT populacije u Srbiji

Večernje novosti pre 2 dana
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i zaštitnik građana Zoran Pašalićem razgovarali su danas o položaju LGBT populacije u Srbiji. Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran… »

Pašalić: Struju u Bristolu da uključi onaj ko raspolaže zgradom, ne znam ko je

N1 Info pre 2 dana
Zaštitnik građana Zoran Pašalić izjavio je da struju vojnim penzionerima koji stanuju u hotelu Bristol u Beogradu može da uključi samo onaj ko trenutno raspolaže tom zgradom, ali da on ne zna ko raspolaže tom zgradom. "Mislimo da je zgrada… »

Pašalić: Onaj ko raspolaže zgradom Bristola može da uključi struju, mi ne znamo ko sada raspolaže

Beta pre 3 dana
Zaštitnik gradjana Zoran Pašalić izjavio je danas da vojnim penzionerima koji stanuju u nekadašnjem hotelu "Bristol" u Beogradu struju može da uključi samo onaj ko trenutno raspolaže tom zgradom, ali da on ne zna ko je to. "Mislimo da je zgrada… »

Vesti dana »