Zaštitnik građana

Tabaš: Od trenutka osnivanja institucje obratilo nam se samo 120 Sjeničaka

Beta video pre 14 dana
SJENICA - Vršilac dužnosti pomoćnika generalnog sekretara zaštitnika građana Jablanka Tabaš izjavila je za agenciju Beta da im se od trenutka osnivanja institucje obratilo samo 120 Sjeničaka, da je podneto tek 90 pritužbi, ali i da su sve one… »

Vojni penzioneri nastavljaju gladovanje, traže sastanak sa ombudsmanom u prisustvu medija

Novi magazin pre 14 dana
Ako zaštitnik građana namerava da se sastane s porodicama vojnih penzionera u štrajku glađu koje žive u bivšem beogradskom hotelu "Bristol", i s predstavnicima Ministarstva odbrane, trebalo bi da to uradi uz prisustvo medija, rekao je večeras jedan… »

Mali broj pritužbi zaštiniku građana i iz Sjenice

Beta video pre 14 dana
SJENICA - Članovi stučnog tima zaštitnika građana Zorana Pašalića razgovarali su u okviru projekta ``Dani zaštinika građana`` sa Sjeničanima o problemima sa kojima se suočavaju, te dali savete kako da ih reše.… »

Pašalić: Kroz instituciju Zaštitnika građana za 10 godina prošle samo 352 pritužbe građana Novog Pazara

Sandžak press pre 14 dana
U okviru kampanje „Dan Zaštitnika građana“ u Novom Pazaru pritužbe građana Ombudsman i saradnici primali su do 15 sati u Narodnoj biblioteci Dositej Obradović. Najviše se žale na socijalna i ekonomska pitanja, imovinsko pravne odnose, tražeći… »

Božović: Zabrinut sam za zdravlje stanara Bristola

Danas pre 15 dana
Veoma sam zabrinut za zdravlje stanara hotela Bristol. Nekoliko puta sam uspeo da odložim štrajk glađu, u dogovoru sa njima misleći da će institucije poput zaštitnika građana reagovati, ovoga puta nisam uspeo da ih odgovorim. 18. dan su bez struje… »

Pašalić: Nadležni smo za sve slučajeve osim sudova i pravosudja

Beta video pre 15 dana
NOVI PAZAR - ``Ovo je prilika da pozovem gradjane Novog Pazara i ove regije da se obrate Zaštitniku gradjana pisanim ili putem elektronskih sredstava, a mi smo nadležni za sve slučajeve osim sudova i pravosudja. Ukoliko se desi da mi nismo nadležni za… »

Novopazarce upoznati sa nadležnostima zaštitnika građana

IndeksOnline pre 15 dana
NOVI PAZAR – Zaštitnik građana Zoran Pašalić, sastao se u okviru kampanje „Dan Zaštitnika građana“ sa gradonačelnikom Novog Pazara Nihatom Biševcem. Grad i Kancelarija omudsmana radiće u narednom periodu na zajedničkoj promociji… »

Pašalić: Mali broj pritužbi građana Novog Pazara zaštitniku građana

Danas pre 15 dana
Zaštitnik gradjana Zoran Pašalić rekao je danas da su za 10 godina postojanja ove institucije imali 352 pritužbe građana iz Novog Pazara, što je veoma mali broj u odnosu na ostali deo Srbije. On je u okviru kampanje „Dan Zaštitnika građana“ u… »

Zaštitnik građana u Novom Pazaru

RTS pre 15 dana
Zaštitnik građana Zoran Pašalić sastao se u Novom Pazaru sa predstavnicima lokalne samouprave i građanima, koji su želeli da iznesu pritužbe na rad institucija. Zaštitnik građana Zoran Pašalić, posetio je i Bošnjačko nacionalno veće i… »

Pašalić: Novopazarce upoznati sa nadležnostima zaštitnika građana

RTV Novi Pazar pre 15 dana
Zaštitnik građana Zoran Pašalić, sastao se u okviru kampanje „Dan Zaštitnika građana“ sa gradonačelnikom Novog Pazara Nihatom Biševcem. Grad i Kancelarija omudsmana radiće u narednom periodu na zajedničkoj promociji nadležnosti zaštitnika… »

Vesti dana »