Zaštitnik građana

Cilj je da Gradska uprava sa Zaštitnikom gradjana probleme gradjana sagledava i rešava u skladu sa z

Beta video pre 14 dana
NOVI PAZAR - Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac rekao je da je Pašalića upoznao sa problemima gradjana i o saradnji lokalnih i republičkih institucija. ``Razgovarali smo i o nacionalnoj zastupljenosti gradjana u odredjenim republičkim… »

Pašalić sastao se sa gradonačelnikom Novog Pazara

Beta video pre 14 dana
NOVI PAZAR - Zaštitnik gradjana Zoran Pašalić sastao se sa u okviru kampanje ``Dan Zaštitnika gradjana`` u Novom Pazaru sa gradonačelnikom Nihatom Biševacem. (pokrivalice)… »

Pašalić razgovarao sa gradjanima Novog Pazara

Beta video pre 14 dana
NOVI PAZAR - Zaštitnik gradjana Zoran Pašalić razgovarao je u okviru kampanje ``Dan Zaštitnika gradjana`` u Novom Pazaru sa gradjanima u u Narodnoj biblioteci Dositej Obradović . (pokrivalice)… »

Pašalić: Manjine se najviše žale na upotrebu jezika, pisma i obrazovanja

Radio sto plus pre 15 dana
Zaštitnik građana Zoran Pašalić ocenio je danas u Novom Pazaru da je položaj nacionalnih manjina u Srbiji dobar u pogledu zakonskih odrednica. On je pre početka trećeg kvartalnog sastanka sa predsednicima nacionalnih saveta nacionalnih manjina… »

Sprečiti sve posledice koje vode ka zločinu iz mržnje

RTV pre 15 dana
SREMSKI KARLOVCI - Nasilje nad ženama, nad pripadnicima LGBT populacija, Romima i siromašnima - samo su neki od primera zločina iz mržnje. O njihovim motivima, ali i posledicama govorilo se na tribini u Karlovačkoj gimnaziji, koju je organizovao i… »

Pašalić: Problemi manjina svuda u Srbiji isti

RTV Novi Pazar pre 15 dana
Zaštitnik građana Republike Srbije Zoran Pašalić danas je u Bošnjačkom nacionalnom vijeću održao sastanak sa predstavnicima nacionalnih vijeća nacionalnih manjina. Domaćin skupa je bila predsjednica Vijeća dr. Jasmina Curić koja je u svom… »

Pašalić: Položaj manjina u Srbiji dobar

Dnevnik pre 15 dana
NOVI PAZAR: Zaštitnik građana Zoran Pašalić ocenio je da je položaj manjina u Srbiji dobar i da se manjine najčešće žale na ostvarivanje prava na upotrebu jezika i pisma, kao i prava na obrazovanje. Nešto od toga smo uspeli da rešimo, nešto je… »

Božović (DS): Stanari hotela Bristol 15 dana bez struje, njihovo zdravstveno

Novi magazin pre 16 dana
Funkcioner Demokratske stranke (DS) Balša Božović upozorio je danas na kako je naveo, "zabrinjavajuće" zdravstveno stanje stanara nekadašnjeg hotela "Bristol" u Beogradu, koji po njegovim rečima "već 15 dana nemaju struju" i optužio Ministarstvo… »

Ombudsman će u četvrtak primati građane Novog Pazara

Sandžak press pre 16 dana
Zaštitnik građana Zoran Pašalić boraviće u četvrtak u Novom Pazaru gde će se sastati sa predstavnicima lokalne samouprave i građanima koji žele da iznesu pritužbe na rad organa javne vlasti, saopšteno je danas. Pritužbe građana Ombudsman i… »

Pašalić: Građani se najviše žale na povredu prava u oblasti rada

RTV pre 17 dana
BEOGRAD - "Zaštitniku građana se od početka godine obratilo 4.900 ljudi koji su se najviše žalili na povredu prava u oblasti rada Poreske uprave, nezakoniti rad izvršitelja i neefikasnu sudsku upravu", rekao je u intervjuu za današnji "Srpski… »

Vesti dana »