Zaštitnik građana

Saša Janković: “Zahtev za angažovanje Kobri ispred Predsedništva je trebalo odbiti”

Nedeljnik pre 30 dana
Foto Nedeljnik Nekadašnji zaštitnik građana Saša Janković ocenio je da su pripadnice jedinice Kobra upućene ispred zgrade Predsedništva “kao vid specijalnog rata u kome su politički protivnici trebalo da ispadnu nasilnici nad ženama, ili da se… »

Škola ljudskih prava u Vršcu

Dnevnik pre 30 dana
Pokrajinski zaštitnik građana – ombudsman i ove godine će za studente Univerziteta u Novom Sadu organizovati školu ljudskih prava. Škola će se održati u Vršcu, od danas do 23. augusta i u njenom radu će učestvovati 22 studenta društvenih… »

Saša Janković: Zahtev za angažovanje pripadnica Kobri morao je da bude odbijen

N1 Info pre 30 dana
Nekadašnji zaštitnik građana Saša Janković ocenio je da su pripadnice jedinice Kobra upućene ispred zgrade Predsedništva "kao vid specijalnog rata u kome su politički protivnici trebalo da ispadnu nasilnici nad ženama, ili da se uz poneki selfi… »

Stanari hotela Bristol odložili štrajk glađu na sedam dana

Danas pre 30 dana
Na insistiranje Udruženja vojnih beskućnika Srbije, stanari hotela Bristol danas su odlučili da odlože štrajk glađu na sedam dana kako bi državnim institucijama dali šansu da u tom roku reše njihov problem sa smeštajem, a cilj im je da se obrate… »

Stanari beogradskog hotela 'Bristol' ponovo bez struje

Slobodna Evropa pre 31 dan
Porodicama vojnih lica koje žive u hotelu "Bristol" u beogradskoj četvrti Savamala ponovo je isključena struja, rekao je za Radio Slobodna Evropa (RSE) jedan od stanara Dragan Stojanović. Stojanović je rekao i da stanari večeras odlučuju "o daljim… »

Zavod može da štampa završne ispite, ali je potrebna nova oprema

Radio 021 14.08.2019
Zavod za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja (ZVKOV) bi mogao da preuzme na sebe celokupan posao pripreme i štampanja testova za završne ispite, ali ne sa postojećom opremom, prostornim i ljudskim kapacitetima koje danas ima, kaže direktor… »

Pašalić štiti interese vlasti

Danas 14.08.2019
Stanari hotela Bristol odgovorili na preporuke Zaštitnika građana o načinu rešavanja njihovog stambenog zbrinjavanja Zaštitnik građana ne štiti interese građana – nego interese vladajućih struktura. Sve ovo nam liči na farsu u kojoj su glavni… »

Pašalić:Zabrinjava što mladi budućnost vide van Srbije

Večernje novosti 11.08.2019
Zaštitnik građana Zoran Pašalić izjavio je da su glavni problemi sa kojima se mladi danas u Srbiji suočavaju nezaposlenost i ekonomski problemi, neusklađenost znanja. Povodom Međunarodnog dana mladih, 12. avgusta, zaštitnik građana Zoran… »

Pašalić: Zabrinjava što mladi budućnost vide van Srbije

RTV 11.08.2019
BEOGRAD - Povodom Međunarodnog dana mladih, 12. avgusta, zaštitnik građana Zoran Pašalić izjavio je da su glavni problemi sa kojima se mladi danas u Srbiji suočavaju nezaposlenost i ekonomski problemi, neusklađenost znanja, veština i kompetencija… »

Čekiranje eKG karticom i fotografisanje pri dovođenju dece u vrtić tema koja zvanično još ne postoji

InfoKG 09.08.2019
Najave koje su pre petnaestak dana uzburkale kragujevačku javnost, uglavnom u negativnom kontekstu, da postoji mogućnost da će svako ko dovede i dođe po dete u vrtić - državni i privatni - morati da se čekira eKG karticom koja se koristi za javni… »

Vesti dana »