Zaštitnik građana

Oglasila se Uprava za izvršenje krivičnih sankcija: Evo kako se Malčanski berberin našao na slobodi!

Srbija danas pre 22 dana
U toku je policijska velika potera za Jovanovićem za koga se sumnja da je oteo 12-godišnju Moniki iz sela Doljevci kod Niša, prošlog petka. Povodom saopštenja Zaštitnika građana da je pokrenuo postupak kontrole zakonitosti rada Uprave za izvršenje… »

Paušalne ocene ombudsmana

Danas pre 23 dana
Netačni podaci Zaštitnika građana o broju poseta psihijatrijskim i socijalnim ustanovama Povodom izjave Zaštitnik građana, Zorana Pašalića na televiziji N1 da je Nacionalni mehanizam za prevenciju torture (NPM) tokom 2019. godine obavio dva i po… »

MUP u odgovoru ombudsmanu tvrdi da je hapšenje Obradovića bilo po zakonu (VIDEO)

Cenzolovka pre 24 dana
MUP je u zakonskom roku odgovorio na urgenciju koju je zaštitnik građana Zoran Pašalić poslao, tražeći informacije o hapšenju uzbinjivača iz Krušika, Aleksandra Obradovića. Pašalić je za N1 rekao da MUP tvrdi da je hapšenje obavljeno po… »

Pašalić: MUP u odgovoru tvrdi da je hapšenje Obradovića bilo po zakonu

Danas pre 25 dana
MUP je u zakonskom roku odgovorio na urgenciju koju je zaštitnik građana Zoran Pašalić poslao, tražeći informacije o hapšenju uzbinjivača iz Krušika, Aleksandra Obradovića. Pašalić je za N1 rekao da MUP tvrdi da je hapšenje obavljeno po… »

Pašalić: Povećano obraćanje građana ombudsmanu

RTV pre 25 dana
BEOGRAD - Zaštitnik građana Zoran Pašalić izjavio je danas da je ove godine za 15 odsto povećano obraćanje građana toj instituciji, kao i da je izvršeno 2,5 puta više poseta neuropsihijatrijskim klinikama i centrima za socijalni rad nego zbirno… »

Pašalić: MUP tvrdi da je hapšenje Aleksandra Obradovića po zakonu

Dnevnik pre 25 dana
BEOGRAD: Ministarstvo unutrašnjih poslova je u zakonskom roku odgovorilo na moju urgenciju, izjavio je danas za N1 zaštitnik građana Zoran Pašalić i naglasio da MUP tvrdi da je hapšenje obavljeno po zakonu i da Aleksandar Obradović, uzbunjivač iz… »

Broj žalbi ombudsmanu za 15 odsto povećan, najviše primedbi na izvršitelje

Radio 021 pre 24 dana
Zaštitniku građana u ovoj godini bio je 15 odsto više obraćanja građana nego u prošloj, a najčešće su bili iz socijalne sfere i imovinsko-pravnih odnosa, izjavio je ombudsman Zoran Pašalić. Najviše žalbi je na postupke naplate izvršitelja… »

Pašalić: MUP tvrdi da je hapšenje Aleksandra Obradovića obavljeno po zakonu

Insajder pre 25 dana
Zaštitnik građana Zoran Pašalić izjavio je da je iz MUP-a dobio odgovor o zakonitosti i pravilnosti rada policije prilikom hapšenja radnika Krušika Aleksandra Obradovića. Kako je naveo, MUP tvrdi da je hapšenje obavljeno po zakonu i da Obradović… »

Pašalić: Treba videti da li je hapšenje Obradovića bilo po zakonu

Cenzolovka pre 25 dana
Zaštitniku građana u ovoj godini bio je 15 odsto više obraćanja građana nego u prošloj, a najčešće su bili iz socijalne sfere i imovinsko-pravnih odnosa, izjavio je danas ombudsman Zoran Pašalić. Najviše žalbi je na postupke naplate… »

Zaštitnik: Treba prvo videti da li je hapšenje Obradovića bilo po zakonu

Nedeljnik pre 25 dana
Fotografija: Nebojša Babić Zaštitniku građana u ovoj godini bio je 15 odsto više obraćanja građana nego u prošloj, a najčešće su bili iz socijalne sfere i imovinsko-pravnih odnosa, izjavio je ombudsman Zoran Pašalić. Na pitanje o slučaju… »

Vesti dana »